Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
image
HD BroadcastingFeatures
HD Broadcasting услуги за всякакви събития.
tv1
TV1 Live чрез BGCN TV
Гледай TВ1 с приложението  BGCN TV - Свали BGCN TV от тук!
pic3
Въздуха в София
Проверете чист ли е въздуха при вас/ .
 

„Пътят“ – Пъзели от български хора

325 malkaЗа тинтири-минтири, ала-бала, таратанци и други такива интересни и позабравени нещица ще разговаряме с нашата гостенка.

Цветелина Панова е дизайнер. Завършва архитектура в София и Токио. По-късно започва да работи по проекти и артистични инсталации, свързани с интересите ѝ към изследване на взаимодействието между хората и градската среда.

Още от малка, Цветелина се влюбва в приказките и историите, разказвани от нейната баба. Тя твърдо вярва, че фолклорът, жив и променящ се, е източник на креативност и трябва да бъде важна част от всекидневието на съвременните хора. Животът среща Цветелина с приятели, които имат същото отношение към фолклора. И така започва проектът „Таратанци“. Гледайте ни и ще разберете какво представлява. Очакваме Ви. Среща на „Пътят”.

Петък, ТВ1, 21.00 ч., повторения – събота от 13.30 ч., неделя от 17.30 ч. и вторник от 21.00 ч.

20 години ТВ1

Продукции