Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
image
HD BroadcastingFeatures
HD Broadcasting услуги за всякакви събития.
tv1
TV1 Live чрез BGCN TV
Гледай TВ1 с приложението  BGCN TV - Свали BGCN TV от тук!
pic3
Въздуха в София
Проверете чист ли е въздуха при вас/ .
 

Петото юбилейно издание на Cinelibri открива десетия юбилеен сезон на "Анфас"

207 Жаклин Вагенщайн malkaНовият, десети юбилеен телевизионен сезон на "Анфас" започва с кино-литературния фестивал Cinelibri.

Неотдавна пред препълнената зала 1 на НДК се състоя откриването на единствения кино – литературен форум в света – с космически спектакъл и прожекция на най-новия филм на Роман Полански „Офицер и шпионин“.

А в обновеното телевизионно студио на "Анфас" тази събота гост на Олга Бузина ще бъде директорът на Фестивала Жаклин Вагенщайн, за да разкаже как книгите оживяват на големия екран и как Cinelibri води за пета поредна година своите зрители и читатели в този красив свят чрез взискателна селекция и изключително богата филмова и съпътстваща програми.

Събота, 12 октомври от 20.30ч.

Повторения на "Анфас" - неделя, 13 октомври от 10.30ч.

понеделник, 14 октомври и сряда, 16 октомври от 21.00ч.

20 години ТВ1

Продукции