Гледайте по ТV1

„Пътят” към спорта

News putiatЗа необузданата страст да покоряваме върховете на Земята, за броденето с компас в горите, за адреналина и атракцията в следващото издание на „Пътят“ разговаряме с доц.Валентин Гърков и доц.Кънчо Долапчиев, преподаватели от Националната спортна академия. Катедрата, в която те предават своя опит и знания скоро навърши 60 години от създаването си. Днес там се подготвят кадри, които може да срещнете по най-високите планински върхове, на виадуктите за бънджи скокове или по бързеите на Струма.

„Пътят” на пантомимата

8

Той е режисьор, мим, театрален педагог, преподавател по актьорско майсторство, пантомима, режисура, театрална антропология, сценично движение, сценични бойни изкуства, комедия дел`арте, източен традиционен театър, теория на движението, техника на маската, фехтовка и сценична акробатика.
Предава своите умения на студенти в НАТФИЗ “Кр. Сарафов” и още 40 университета по света. Носител е на три рекорда, вписани в книгата на ГИНЕС. Гост в студиото на ТВ1 е доц. Александър Илиев.
Петък, ТВ1, 20.00 часа. Среща – на „Пътят” с доц. Александър Илиев и изкуството на мима

„Пътят”–гост инж. Желев

1

Нашият гост става известен през 2011 г., когато се тиражира новината, че е открил формула за успешно лечение на рак. Днес той продължава да работи в тази посока и да търси възможности за унищожаване на раковите клетки.
Иван Желев е роден през 1964 г. в Ямбол. Завършва ВИАС и работи като хидроинженер, но има подчертан интерес към медицината и лечението на някои, признати за нелечими заболявания.
Издал е четири стихосбирки, с първата от които „Ангел и оазис“ печели наградата „Южна пролет“. Втората книга „Без пепел“ му носи още една национална награда, тази на името на „Иван Николов“.
Петък, ТВ1, 20.00 часа. Среща – на „Пътят” – Иван Желев за лечението на рака

„Пътят” на една експедиция II

TV1

Той е писател, пътешественик, алпинист, дърводелец, реставратор, любител на екстремни ситуации. Умело държи и писалката, и греблата. От 20 години мечтае да преплува Черно море, но не край бреговата линия, както са го правили други досега. Ще преплува най-голямата дължина на морето – 1167 км., която се измерва от най-западната точка в Бургаския залив до най-източната в грузинския град Кабулети. Очаква се след това да напише книга, инспирирана и от това преживяване, която се продава все още „на зелено“. Дни преди да се отправи на пътушествие по Черно море със своя каяк, гост в студиото на ТВ1 е Петър Делчев.
Петък, ТВ1, 20.00 часа. Среща – на „Пътят”. Петър Делчев за една необикновена експедиция. Петък, ТВ1, 20.00 часа. Среща – на „Пътят”.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа