Гледайте по ТV1

Quarto Quartet в “Анфас”

News anfasОсвен че са млади и много талантливи, те са ярки творчески индивидуалности, които умеят да работят и музицират заедно – в екип. Може би това е част от уникалната рецепта на Quarto Quartet, който само за няколко години от създаването си успя да зарази многобройната си публика със своята експресивна емоция и креативност в представянето на

Още...

Ирина Жекова в Анфас

8

Според бащата на геометрията Питагор музиката и математиката са еднакво основополагащи законите на космическата хармония и всемира. Каква връзка открива между математиката и музиката в “Анфас” ще сподели една млада и изключително талантлива дама, която е родом от Ловеч, но от седем години живее и твори в Париж. Ирина Жекова, по-известна с артистичния си псевдоним Ире, е половинката от едноименния дует, който постави във Франция началото на уникален стил – „трип фолк от земята на Орфей”. Въпреки че е в зората на музикалната си кариера, българо-френският дует вече има повече от двеста концерта във Франция, Швейцария, Англия и Холандия, а това лято Ире направи голямо турне у нас и покори публиката, и журито на Бардфеста в Ловеч. Нежният глас и интервюто с младата композиторка, китаристка и певица Ире – в събота 25 октомври, “Анфас” по ТВ1.
овторения на “Анфас” – неделя 26 октомври от 10.30ч. , сряда 29 октомври от 20.00ч. и петък 31 октомври от 22.30ч.

ДЖАЗ “Анфас”

8

Той е сред най-добрите български джазмени, обича да се шегува и, не стига че свири като магьосник на тромпет, но има и собствен едноименен секстет. Също така – композира, аранжира, обича да импровизира, постоянно и неуморно участва в създаването на нови проекти и джаз формации. За връзката между джаза и чувството за хумор, за приятелството и любовта към духовата музика, за предстоящите парчета и турнета – за всичко това Мишо Йосифов ще отговаря в студиото на „Анфас” тази събота, 1 ноември от 20.30ч.
Повторения на „Анфас” гледайте на 2 ноември, неделя от 10. 30ч., сряда,5 ноември от 20.00ч., петък, 7 ноември от 22.30ч.

Йордан Детев гост в „Анфас”

8

Културният ни календар в края на лятото и през есента е особено богат на фестивали, а сред многоликото множество на вече утвърдените и дълголетни форуми, се откроява един млад фестивал, създаден само преди четири години с отношение към стойностната музика и с желание да се популяризират всички филмови форми, посветени на музикално сценичното изкуство. В събота -18 октомври от 20.30ч. в предаването на ТВ1 „Анфас” гостува директорът на Международния фестивал на музикалния филм „Николай Гяуров” – г-н Йордан Детев, който ще представи лауреатите в четирите категории от последното издание на Фестивала.
Повторения на “Анфас” – неделя, 19 октомври от 10.30ч., сряда – 22.10 от 20.00ч. и петък –24.10 от 22.30ч.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа