Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

И клиентите на НЕТ1 вече гледат програмата на ТВ1

Net1

От началото на месец ноември клиентите на НЕТ 1 могат да се наслаждават на програмата на телевизия ТВ1. Многократните запитвания за излъчване на нашата телевизия и от този оператор се овенчаха с успех и договорът между НЕТ1 и ТВ1 е вече факт. Всички клиенти, които ползват пакети с IPTV – интерактивна телевизия могат да следят програмата на телевизията. TV1 е различен и нетрадиционен телевизионен продукт. Програмата е насочена към аудитория, която проявява интерес към съвременната култура и изкуство, към екология, история и традиции. Програмната схема е решена без новинарски емисии и без прекъсване на филми и предавания за рекламни паузи.

Екипът на ТВ1 е уверен, че сред потребителите на НЕТ1 ще намери нови приятели, чиито потребности от качествен телевизионен продукт в HD формат ще бъдат напълно задоволени.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа