Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

TV1 със "Златна лира"

Golden liraСкъпи приятели и зрители на ТВ1! Споделяме с Вас радостта си от престижната награда и признание за нашата работа - предаването "Анфас" на телевизия ТВ1 с автор и водещ Олга Бузина е отличено със "Златна лира" от Съюза на българските музикални и танцови дейци за популяризиране на българската култура и по повод неговото юбилейно 200-но издание.
"Анфас" е първото телевизионно предаване и ТВ1 е първата медия, на които Председателският съвет на Съюза присъжда високото отличие "Златна лира".
Наградата бе връчена от председателя на СБМТД г-н Станислав Почекански в студито на "Анфас", а подробности ще видите в следващото издание на предаването. Благодарим на Съюза на българските музикални и танцови дейци, на сплотения ни екип и на всички наши гости и събеседници - безценните хора на изкуството и културата, чиито творчески успехи, споделените с нас мисли и вълнения са сърцевината на срещите "Анфас".

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа