Гледайте по ТV1

TV1 и БФБ стартират нов формат

basket copyTV1 съвместно с Българската федерация по баскетбол започна излъчване на „БФБ е-баскет лига“. Лигата е електронно първенство, организирано от Българска федерация по баскетбол, което се провежда с конзола PS4 и е базирано на играта NBA2K20. Всички отбори, с които играят участниците, са български и са пресъздадени максимално реалистично от администратора Виктор Владов. Виртуалните баскетболисти, екипи, зали и дори рекламните пана са точно копие на тези от реалния живот. 

БФБ е-баскет лига има за цел да задържи близо до баскетболната игра състезателите и феновете на този спорт в България в условията на пандемия и извънредно положение, като дори съумява да ги събере на едно място. Същевременно играта подпомага популяризирането на баскетбола сред нова група потенциални потребители и успява да изгражда сходни качества с тези в реалния спорт – дисциплина, организираност, постигане на цели, носене на отговорност и др.

Гости в студиото на БФБ е-баскет лига са популярни личности като Георги Глушков – президент на Българска федерация по баскетбол и единственият българин играл в НБА, Росен Барчовски – национален селекционер на мъжкия представителен тим на България, Тити Папазов – треньор на „Левски Лукойл“, Даниел Клечков – национален селекционер на представителния тим до 17 г. и много други.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа