Гледайте по ТV1

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

podarukС наближаването на Новогодишните празници всеки иска да зарадва любимите си хора с подходящия подарък. Понякога ни е трудно да решим какво да изберем така, че да постигнем ефекта на изненадата. Зодията може да ни помогне и ориентира към вкусовите предпочитания на нашите близки.

Още...

ХОРАРНА И ЕЛЕКТИВНА АСТРОЛОГИЯ

tv1Съвременното развитие на Астрологията е допринесло за нейното многообразие от различни видове и приложения. Почти няма област, до която да не се докосва днешната Астрология. Такива са Хорарната и Елективна Астрология.

Още...

РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА

veneraВ периодите на своето ретроградно движение, Венера оказва влияние в сферите на нашия живот, за които отговаря. Нужно e да знаем тези нейни движения, за да разберем къде и с какво могат да възникнат проблеми, какви въпроси можем да решаваме в тези периоди, и кои е по-добре да отложим за друго време. По времето на ретроградно движение Венера внася определена дисхармония, като нарушава стабилността в отношенията и чувствата, в симпатиите и антипатиите, променя нашето възприятие за жизнените ценности, води до изменения и в сферата на финансовото благополучие.

През този месец Венера ще промени движението си и ще бъде ретроградна от 6 октомври до 16 ноември.

Какво да избягваме?

Още...

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

Вероятно сте се сблъсквали с коментари или определения от вида: „Слънцето прави аспект с Венера” или „Между тях има тригон”. В астрологията взаимоотношенията между два обекта се обозначават с аспект, като той отразява определено ъглово отношения. Аспектите са онези линии, които свързват две планети, изграждайки между тях определени отношения. Ние можем да наблюдаваме движението на всички планети, но това, което е важно за нас е има ли между тях взаимодействие, т.е. аспект. Нашата прогноза става още по-прецизна, когато определим и вида на самия аспект.

Още...

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа