Гледайте по ТV1

smalllogo    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1   smalllogo                    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1

Годишен хороскоп

Нашият годишен хороскоп за 2019-а вече е тук и ние нямаме търпение да ви разкрием какво предстои пред 12-те зодиакални знака през следващата година. Вижте какво ви очаква през 2020 година

ХОРОСКОП ЗА 2020 ГОДИНА

ovenОВЕН

Новата 2020 година няма да бъде много лесна за упорития и праволинеен Овен. Очертава се период на приспособяване, в който като представители на знака ще трябва да се откажете от така типичното за вас упорство. Ако предприемете промяна, изразяваща се в способността за компромиси – то всички начинания ще бъдат успешни. Началото на годината може да започне със спад в общата активност и не толкова позитивно настроение, граничещо понякога с апатия. Това се дължи на нуждата от почивка и емоционално презареждане. Не трябва да се скъпите за задгранични пътувания и екзотични дестинации. Те ще бъдат отлична инвестиция за вашето бъдеще. Пролетта ще бъде време на открития, експерименти и преоткриване на себе си. На най-активните от знака ще се отдаде да успеят във всяка сфера: любов, кариера, финанси. На вълната на емоционалния подем и желанието към всичко ново, е важно да подходите обмислено към разпиляването на енергия. Няма да ви стигне за всичко, което бихте квалифицирали като приоритет. Лятото не е най-подходящият период за реализиране на важни замисли и планове. Нещата ще се случват трудно. През това време е добре да отделите повече внимание на своите роднини и близки, които ще бъдат по-чувствителни и изискващи вашето внимание. В средата на лятото могат да възникнат някои проблеми в работата, разрешаването на които ще изиска повече сили и енергия. Есента ще възстанови потребността от баланс и хармония. Ще се възцари мир в семейството, а работните проблеми ще бъдат разрешени без трудности. Като цяло, годината обещава да е наситена, предсказуема и продуктивна. Работата ще е повече, затова редувайте с нужните почивки. Фактор за успех ще бъде вашето добронамерено и позитивно отношение към всичко обкръжаващо. Излишната упоритост, инат или егоцентризъм ще ви изиграят лоша шега и няма да позволят да завоювате своите цели.

Здраве Проблематично за Новата година ще бъде преразпределянето на собствената енергия. Липсата на адекватно и умело управление на силите може да доведе до периодично чувство на лесна уморяемост, вялост или сънливост. Усетите ли подобен период на спад – вземете си отпуска, дори и да не е продължителна, отделете време за своето здраве. Разходките на свеж въздух и честите физически натоварвания, съчетани с богата доза витамини – ще възвърнат енергийния ви баланс. За да подобрите психологическата си устойчивост – обърнете внимание на негативните емоции, и още по-добре – справете се с тях.

Любов В личните отношения годината предвещава да даде шанс да срещнете своята половинка още в началото на годината. Стрелите на Амур ще покорят сърцата на онези представители на знака, които са загубили вяра в срещата с настояща любов. Но без решителност и търпение – партньорството няма да бъде продължително. Семейните ги очакват не малко приятни мигове, ако съумеят да укротят своя буен нрав и проявят повече мекота. Началото на годината е добро време за романтични пътешествия, а тяхното укрепване и затвърждаване може да последва през втората половина. С пробуждането на пролетта, когато всичко започва да цъфти, изпълнено с благоухание – за мнозина Овни ще бъде вълнуващо време. Някои могат да се въвлекат в главозамайващи и страстни връзки, като семейните трябва да внимават мимолетните увлечения да не разрушат брака им.

Кариера Година на стремеж към риск, авантюри и себеутвърждаване. Развитието е възможно ако проявите своите положителни страни и възможности. Служителите и тези, на по-ниски позиции, ще трябва да излязат от сянката и да демонстрират личните си умения. Ще трябва да споделят своите най-смели идеи и нетрадиционни възгледи със своите началници. Ако искате повишение – започнете да действате активно още през февруари. За представителите на бизнеса най-благоприятни са юни и юли, когато всеки риск и начинание ще бъдат успешни. Есента предполага период на застой, когато е по-добре да се ориентирате към вече утвърдена дейност.

Финанси В решаването на финансови въпроси през Новата година, Овните ще са на висота. Още в нейното начало успехът ще ви съпътства и парите сами ще ви намерят. Природната предприемчивост и упоритост ще ви помагат да постигнете благоразположението на необходимите и важни хора. Ако съумеете да насочите своята енергия в правилната посока – това ще ви обогати. Добре е повечето финансови въпроси да разрешите до есента, когато размерът на доходите може да намалее, спрямо възникнали разходи. Бъдете активни през първото полугодие, а през втората част разчитайте на реализираното.

ovenТЕЛЕЦ

Новата година ще благослови трудолюбивите Телци. Ще можете да демонстрирате своето майсторство, жизнен опит и да се ползвате от многобройните шансове, водещи до израстване и развитие. 2020 година обещава успех, който може лесно да се постигне, благодарение на упоритост и последователност – качества, присъщи на вашия знак. Но за да го постигнете е необходимо да поставите пред себе си реални и постижими цели. Още през първите месеци съдбата ще ви предостави възможност да се изкачите в професионалната йерархия. Но придвижвайки се напред, не забравяйте и за конкуренти и недоброжелатели, които могат да опитат да ви спрат. Бъдете нащрек и не се отпускайте, независимо от късмета. Представителите на вашия знак ги очакват многобройни пътувания, пътешествия, нови интереси или хоби, обещаващи удоволствия. И ако в началото и края на годината могат да възникнат някои трудности, то в средата преобладаващи ще са перспективите за лично и професионално развитие. През тази година ще можете да разрешите жилищни въпроси, да придобиете недвижима собственост или да смените своето местожителство. Но най-голямата награда ще бъде в личния ви живот, който ще се явява приоритетен. Съветът към вас е да обръщате повече внимание и да се вслушвате в съветите и мнението на близките хора, на които имате доверие. Твърде голямата самостоятелност или невъзприемчивост към чуждите доводи – може да ви изиграе лоша шега.

Здраве Прекаленото залитане по вредни навици, сред които нередовно или ниско качествено хранене, може да провокира храносмилателни проблеми, които от своя страна рефлектират и върху нервната система. Но като цяло, оплаквания за лошо здраве или самочувствие – не се предвиждат. Ще бъдете силни и физически, и психически. Може да приемете препоръката към разумна употреба на алкохол и сладки храни, повече движение и спорт. За онези от вас, които страдат от определено заболяване – не отлагайте лечението и обръщайте внимание на хроничните заболявания. За да посрещнете усмихнати и ведри и 2021 година предприемете още сега правилен начин на живот, по-малко излишества и повече спорт.

Любов Свободните представители на знака ги очакват бурни и запомнящи се романтични увлечения. Дали ще получите предложение? Зависи от самите вас и от способността ви да не проявявате лошите страни на характера си, след като страстите затихнат. Навикът ви да сте лидери в отношенията и да налагате собствените приоритети – може лесно да разруши всяка връзка. Добрите отношения ще се поддържат лесно до средата на годината, като и през останалото време ще останат свежи, ако си позволявате периодични съвместни пътувания и промени. Нововъзникналите отношения ще имат шанс да създадат здраво семейство, ако преодолявате заедно трудностите. За онези Телци, които вече имат изградени взаимоотношения, ще има възможност да преживеят много приятни емоции и ярки моменти. Вашите отношения ще преминат на ново равнище, а всички неприятности в любовта ще останат зад гърба ви. Новата 2020 година обещава много щастие на личния хоризонт за семейните Телци.

Кариера 2020 година се явява стартова за повечето представители на знака, като ще донесе големи промени, даващи тласък за бъдещо развитие. Трудолюбивите Телци ще трябва да планират, създават и да се наслаждават на благоприятните възможности. Няма да има място за скука и еднообразие. Най-перспективна и благодатна ще се окаже онази работа, която е била започната през изтеклата година. Ще може да разчитате на добри придобивки и при стартиране на нови проекти. Позитивна за кариерата, настъпващата година ще ви донесе нови партньори и повишение в службата. Някои работни отношения може да се прекратят, но други ще станат по-перспективни. Съветът към вас е да отстоявате собственото мнение, но да запазвате за себе си бъдещите си планове, дистанцирайки се от възможни сплетни и интриги. Те не са ви нужни, защото вашето време за постигане на целите е дошло. 2020 година ще ви позволи да получите отличен професионален опит в задгранични командировки. Очакват ви изгодни партньорски взаимоотношения с чужденци, за тези от вас, ангажирани с бизнес.

Финанси Като един от най-разумните представители и през 2020 година Телците ще избягват участие в авантюри. Финансовото положение ще остане благоприятно и стабилно. Избягвайте да влагате средства в чужди перспективни предложения. По-добре насочете своите ресурси към собствения бизнес. Не са препоръчителни банкови операции и обвързване с кредити. За закупуване на нужни придобивки, по-целесъобразно е да спестите средства или да ги заемете от познати. Финансовата сфера през Новата година предполага плавен ръст, като най-осезателен ще е в края на годината. И за да не разколебае това ваши проекти, започнете да заделяте средства още през януари.

 

ovenБЛИЗНАЦИ

Настъпващата 2020 година обещава да бъде плодотворна в живота на Близнаците, въпреки, че често може да ви се струва, че всичко се случва неправилно или не така, както вие бихте искали. Тенденция през Новата година ще бъде склонността ви към преувеличаване или песимистични епизоди към случващото се в живота. Ако съумеете да свалите черната кърпа от очите си, то тогава ще откриете, че всичко е точно такова, каквото трябва да бъде. За мнозина от вас годината може да бъде съдбоносна и не бива да се застоявате и за минута, защото тя ще бъде свързана с борба. Борба за отношения, за семейство, за кариера. Но ако умело поведете тези битки – то ще може да постигнете колосални успехи. Годината ще ви награди за положените усилия и труд, и не бива да се отказвате. Ще ви се отдава да постигнете всичко, което пожелаете, но сами. Очакват ви успехи в сферата на кариерата и саморазвитието, и неголеми трудности в здравето и любовните взаимоотношения.

Здраве В самото начало на годината не се очакват проблеми със здравето. Това може да стане причина да престанете акуратно да следите своето състояние, което може да припомни за себе си още пролетта. Ще бъдете подвластни на стрес и емоционално напрежение повече от другите представители на зодиака. Есента бъдете бдителни за състоянието на дихателната система, защото ще е уязвима. Пушачите в това време ще е добре да се замислят за промяна в този свой навик. Зимата по-слаба ще бъде храносмилателната система, когато трябва да бъдете внимателни към своето меню. Препоръката към вас за настъпващата година е по-често да избирате почивки сред природата със своето семейство и приятели. Да бъдете далече от пренаселени и замърсени места за определени периоди от време.

Любов За самотните представители на знака, 2020 година потвърждава, че всичко ще бъде наред.Ще имате възможност да завържете множество запознанства с противоположния пол и да намерите за себе си потенциалният дългосрочен партньор. Разбира се, през годината отношенията сами няма да се случат, а ще трябва да положите усилия, за да постигнете тази цел. Своята половинка може да срещнете през втората половина и към края на годината. Онези Близнаци, които вече са обвързани, могат да срещнат проблеми от любовен характер. През втората половина на годината са възможни спорове и разногласия, които не са повод за раздяла, а нужда да се разрешат възникнали проблеми. Животът на семейните, като цяло ще е стабилен, но не са изключени някои предизвикателства от сексуален характер, с които да се наложи да се справите.

Кариера Новата година подчертава, че ако положите упорито усилия, може да постигнете професионален ръст и да увеличите своя доход. Активните и предприемчиви представители ще могат да започнат да реализират своите идеи за допълнителни средства, а пасивните няма да съумеят да се възползват от тази възможност, както и трудно биха се издигнали в кариерата. В работните ви планове всичко може да изглежда много обещаващо, но медалът си има и обратна страна, и това са разходите. Ще трябва доста умело и критично да анализирате и предвидите това в бюджета ви.

ФинансиФинансовите перспективи пред вас за Новата година предполагат повече от обичайните разходи, като не всички ще бъдат целесъобразни. Ще бъдете по-склонни към импулсивни покупки или необмислени капиталовложения. Затова и при добър доход преценявайте кое е нужно и кое не. За да постигнете успех във финансовата сфера ще трябва да се научите не само да реализирате новите идеи, но и грамотно да разходвате средствата. Ако представителите на вашия знак не се научат на финансова дисциплина, то още лятото може да ви срещне с първите проблеми. Новата година не ви обещава материална експанзия, но силно зависи от личните ви умения за преразпределяне и баланс. Но ви очакват обещаващи възможности за допълнителни доходи, което ще усетите ако разумно управлявате своя бюджет.

 

ovenРАК

За вас, Раци, 2020 г. обещава да бъде достатъчно благоприятна. Но не трябва да губите своята бдителност, защото годината ще ви предизвика със сложни моменти, които ще изискат оперативни решения. Важна задача пред вас е да си поставите определена цел и да отнесете всеки приоритет на неговото място по значение. Уместно е за определен период да се концентрирате или върху семейството, или върху работата. Тогава резултатът ще бъде много по-добър. През пролетта помислете първо за семейството и оставете работата на втори план. Лятото – обратно, семейството ще трябва да остане в сянка, за да направите професионален скок и да спечелите добри пари, които сами ще дойдат в ръцете ви. Летният сезон може да се окаже много богат на възможности. През септември мнозина от вас ще се почувстват удовлетворени и щастливи. Понякога може да изпитате потребност да оставате насаме със себе си. Затова не бива да пренебрегвате нуждата от почивка. Отпуските са по-благоприятни през пролетта и е добре да заминете за известно време през май. Посещавайки ново място ще обогатите своите впечатления и ще разширите кръгозора си. Да заминете заедно с половинката също е добра идея, защото ще прилича на втори меден месец.

Здраве Новата година не предполага да срещнете някакви сериозни проблеми със здравето. За вас е характерен интуитивният стремеж към баланс между работата и свободното време. Затова бързо бихте усетили кога енергийният ви потенциал е започнал да намалява. Но ще бъде добре да се научите да се абстрахирате и отвличате с твърде бурни преживявания, за да не давате възможност на депресия или болест да ви засегне. Трябва да обръщате повече внимание на спорта. Като цяло, 2020 година трябва да се радвате на добро здраве. Ако някои хронични заболявания припомнят за себе си, това не бива да ви тревожи. Те се обострят обикновено пролет и есен. Не е зле да подсилвате периодично организмът си с витамини и минерали. Ноември и декември могат да предизвикат някои проблеми със съня, затова щадете своята нервна система и не приемайте всичко твърде близко до сърцето.

Любов Любовната сфера не бива да убягва от вашето внимание, защото е достатъчно противоречива. От една страна, годината ще благоприятства уреждането на личният живот при тези, които не са срещнали своя партньор. Като септември е подходящо време за сключване на брак. Това е и най-благоприятният месец за вашия личен живот. От друга страна, пролетта може да ви изненада както с отчуждение, така и със сближаване. Важното е да съумеете да изчистите главата си от всички стари обиди. Първият и последен месец на годината са подходящи за избавяне от самотата и среща с дългоочаквания човек, който не е изключено да заеме място на съпруг или съпруга. При семейните представители на вашия знак, годината не е от най-силните в емоционално отношение. Честите разногласия могат да заемат устойчиво място в дома ви. Понякога може да изпитвате недостатъчно внимание от страна на партньора. За да разрешите този проблем прекарвайте повече време заедно, което ще ви помогне да намерите по-добрия път един към друг. Не допускайте неясноти в комуникацията, които могат да подхранят съмнения у партньора ви във връзка с вашата вярност. Възможности за забавления извън дома няма да липсват, но трябва да внимавате как те се отразяват на семейните ви отношения. Природната ви чувствителност и емпатия ще ви помогнат да намерите правилното решение.

Кариера През 2020 година Раците трябва много ясно да планират и водят своя делови живот. Тя предполага да срещнете много нови партньори и да създадете делови контакти. Но някои от тези възможности могат да бъдат и измамни. Лятото е най-богато на запознанства и именно тогава трябва внимателно да обмисляте всяка стъпка. Интуицията и здравият разсъдък ще ви помогнат да преминете през неблагоприятните ситуации. Ако не сте предприемач, а подчинен – до юли не планирайте смяна на работата, дори и да не ви харесва по някаква причина. Ако желанието за подобни промени е значително, направете го есента. През този сезон няма да липсват разногласия с колеги и ще има моменти, когато трябва да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата, за да не кажете или направите нещо излишно. Тогава ще е уместно да направите някои компромиси и отстъпки. В началото на 2020 г. подходете към работата много внимателно, защото не са изключени трудности и нуждата от важни решения. Последните месеци могат да смутят мнозина от вас с повече напрежение и натоварване. Но натрупалите се задачи ще решите, ако отстраните ненужните емоции.

Финанси Финансовата прогноза е донякъде противоречива. От една страна, може да ви се наложи да разчитате единствено и само на себе си. От друга – усилията ви да бъдат достойно възнаградени. През юни и юли трябва да бъдете максимално разумни към разходите, защото ще сте склонни към необмислени покупки или инвестиции. Да давате заем другиму също не е желателно, защото е съмнително дали ще си го върнете. Но като цяло, картината е благоприятна и през първите месеци можете да направите много изгодни вложения. Март ще бъде щедър към вас, а май може да придобиете допълнителен източник на доходи, както и да реализирате много изгодни сделки. Най-добрите и успешни покупки може да направите от втората половина на август до октомври. Но винаги обмисляйте бавно, без да бързате, своето решение.

 

ovenЛЪВ

2020 година е много силна за Лъва, защото звездите го даряват с много енергия и късмет. Тя предвещава да постигнете желаното с лекота. Всичко е по вашите възможности. Новата година е благоприятна, разкривайки много възможности, които ще ви помогнат значително да подобрите качеството си на живот и да се доближите максимално до своята мечта. Финансовото ви състояние забележително ще нарасне. Но това ще зависи основно от вас и това, дали ще пожелаете да активизирате всички свои сили. За реализация на лични планове, в това число и евентуална смяна на работа – по-добра ще е втората половина на годината. Промените, които ще се случат в различни сфери от живота, значително ще ви зарадват. Разбира се, ще ви се наложи да положите не малко усилия. Всички промени, в основата си, ще са белязани от вашата активност и ще зависят главно от вас. Много са важни постоянството и последователността във вашите действия. Доведете до край всичко, което сте започнали. Кръгът от познати значително ще нарасне и ще се разшири. Това ще повлече след себе си неочаквано развитие, което може да премине в романтично, дългосрочно партньорство. Новата година е време за лична инициативност и решителност. Отделяйте достатъчно време за общуване с близките. Помагайте на всеки, който се нуждае от вашата подкрепа. 2020 година ще преумножи преживяванията ви с много нови впечатления и приятни мигове. Няма да ви липсва нужната енергия. Насочете я към реализация на своите желания и цели. Не се суетете да разсъждавате и правите изводи за другите хора. Вървете смело напред, както достойно го осъществява вашият представител – Лъва. Финансовите рискове трябва да бъдат обмислени, защото в противен случай материалните загуби са гарантирани.

Здраве Не игнорирайте сигналите, които ви изпраща вашето тяло, за да не се окажете неподготвени и в кабинета на лекаря. Лъвовете не щадят своя организъм и са склонни да го подлагат на ненужни изпитания. И тези, които не следят своето здравословно състояние, трябва да се замислят за спортната зала и нуждата оптимално да балансират своята енергия. Съблюдавайте доста по-критично храните, които консумирате, както и техните качества. Годината ще бъде променлива, затова не взимайте не взимайте съдбоносни решения през първата й половина. Бъдете умерени и към всяко нещо, което носи риск.

Любов Съмнения, колебания и пак съмнения! Този девиз е вероятно да ви съпровожда през новата 2020 година. Силно ще желаете промени, но ще се страхувате да изоставите това, което вече сте изградили. Неизвестността може да ви спре в желанието да тръгнете по нов път. Част от представителите на знака може да преобърнат своите лични отношения именно поради съмнения. Тези, които съумеят да преодолеят собствената си несигурност – ще стъпят на ново равнище, където ги очакват по-стабилни отношения. Самотните представители могат да се сдобият със семейство, а при семейните – може да се породи желание да създадат дете. Пролетта предполага да бъде конфликтна, а есента – предизвикателна, с прояви на ревност. За да преодолеете тези периоди трябва по-премерено да налагате своите позиции на другия и да намерите пътят към добрия диалог. Т.е. да се освободите от гордостта си. Без компромиси не може да изградите нормални отношения. В живота нещата не са винаги само черни или бели. Към края на годината отношенията ще се стабилизират за болшинството представители на знака. Свободните Лъвове ги очакват романтични приключения, които могат да стигнат до брак. При женените – възобновяване и обновление на взаимоотношенията с партньора. Много е важно да покажете и засвидетелствате своята любов към партньора. Каквито и временни проблеми да изникнат на пътя ви – станете творец на своя живот и внесете в него само доброто и положителните емоции.

Кариера Прогнозата за 2020 г. показва, че най-благоприятни са първите четири месеца. Процесите ще са динамични и ще изискват вашето силно, а защо не и агресивно присъствие. Така конкурентите ще отстъпят. Подобно ваше утвърждаване ще повлияе значително на развитието ви в кариерата. На тези, които управляват собствен бизнес, ще им се отдаде да увеличат оборота на капитала и да сключат нови, важни сделки. Единственият проблем, пред който може да бъдете изправени, е недостатъчната гъвкавост. Вие, Лъвове, сте уверени в себе си, решителни и волеви, и понякога в тази своя стихия не виждате очевидното. Вслушвайте се в другите, в техните потребности или компетентност. Това е ценна информация, която ви е нужна за да бъдете адаптивни. Силната енергия, която носите, значително ще повлияе на качеството ви на живот. Но не тръгвайте само и единствено с увереността си. Обмисляйте всяка стъпка и следвайте добре формулиран план. Не бива да приемате и всички предложения, а само най-атрактивните и изгодни за вас. Научете се да ползвате и подкрепата на колеги и приятели. Както е известно, на война сам войн не ходи. Силният индивидуален дух трябва да култивирате спрямо променящите се обстоятелства и нуждата от стабилни партньори.

Финанси 2020 година няма да наруши естественият ритъм на вашите доходи. Но за да постигнете успех е нужно да превключите своето внимание върху други, не по-малко важни неща, като търсене на подходящи партньори, смяна на вида дейност и т.н. През летните месеци приходите ще са значително повече, но няма да липсват и некоректни предложения, затова бъдете бдителни. През есента ще съумеете да реализирате в живота своя значима идея. Именно тя може да ви донесе добра печалба. Но и към нея трябва да подходите разумно. Да не афиширате плановете си, защото винаги, някъде там, стои скрит някой недоброжелател, който разчита на ваша грешка или недоглеждане.

 

ovenДЕВА

Търпение, предпазливост, критичност, към себе си и другите – това, което е характерно за вашата личност, е актуално за вас и през Новата година. Девите ги очаква благоприятен, спокоен и хармоничен живот, съпроводен от финансова стабилност и добро стечение на обстоятелствата. Редките неприятности, на фона на положителните перспективи, ще изглеждат слабо значими. 2020 година предвещава да срещнете минимум сътресения и възможност добре да си починете, да съберете мислите си в съответствие с добре обмислените планове. Като най-педантично подреденият представител, ще се наслаждавате на спокойствие, умерени темпове и възможност да следвате живота си по определен ред. През тази година значително място ще заеме вашият дом и семейство, грижата за реда, собственото здраве и външността. Успешни могат да бъдат и смените на местожителство. А екзотични дестинации и далечни пътувания – ще ви доставят незабравими преживявания. Самотните Деви най-накрая ще срещнат своята половинка, а в края на годината ще могат и да узаконят тази връзка. Човекът, когото ще срещнете, ще бъде подходящият за вас, а връзката ви – щастлива и стабилна. При семейните, съветът е да се разделят с негативните спомени и да простят миналите недоразумения. Новата година препоръчва на представителите на знака да проявят повече грижа за физическото си здраве. Поради колебания в жизненият тонус, то може да търпи промени. Заемете се с леки форми на натоварване или спорт. Въведете ред в ежедневният си режим и преразгледайте хранителните си навици. Тогава здравето и самочувствието ще ви радват. Слабо може да помрачи позитивната картина единствено финансовият аспект, който може да бъде не до там задоволителен през началото на годината. С настъпването на есента очакванията са за значително подобряване, което ще бъде достойна награда за вашето трудолюбие и старателност.

Здраве За да укрепите своите сили и да повишите имунитета, през първата половина на годината трябва да отделяте внимание на собственото си здраве и да си позволявате почивки. Може да са кратки, но периодични. Именно зимата и пролетта може да почувствате слабост и недостатъчно сили у себе си. Отслабеният организъм лесно бива атакуван от простудни и вирусни инфекции. Затова водете природо-съобразен начин на живот и правилна система на хранене. Хронични болести могат да се обострят през втората половина на годината, особено уязвим е стомашно-чревният тракт. Тук диетата ще е уместна и нужна. Погрижете се и за баланса на нервната система, чрез оптимална почивка, здрав сън и дистанциране от стресови агенти и среда. Ако последвате препоръките и отдадете дължимото за превенция, то проблеми със здравето през 2020 г. може напълно да избегнете.

Любов На любовното поприще ви очаква благополучие и щастие. Всичко, за което отдавна сте мечтали в любовта, ще се сбъдне. В средата на лятото, самотните представители на знака могат активно да се заемат с търсене на сродна душа, защото тогава ще бъдете най-успешни. Тези, които вече са срещнали своята любов, ще могат да се насладят на хармония в отношенията, която ще ги направи още по-здрави и стабилни. А много Деви могат да решат през тази година да сключат граждански брак. Съветът е да не затъвате надълбоко във вихъра на чувствата, колкото и силни да са те, защото това може негативно да повлияе на работата, кариерата или обучението ви. За тези от вас, които имат семейни отношения, годината също ще е щастлива. Напълно да избегнете недоразумения или конфликти – няма да ви се отдаде. Но те, както бързо са се появили, така и ще изчезнат, без да ви ангажират с последствия. Разногласията е вероятно да се провокират на финансова основа. Но семейните отношения през 2020 г. за вас ще са приоритетни. А взаимоотношенията с близки, роднини, деца и приятели, ще са изпълнени с взаимно разбиране и хармония.

Кариера Възможно е 2020 година да предизвика у вас някои безпокойства или разочарования. Вероятно е да останете с впечатление, че началниците не оценяват заслугите ви. Определен застой в работата може да се наблюдава в първото полугодие. Но съмнителните ви подозрения може да се окажат безпочвени. Затова не хабете енергия в размишления за тях, а се заемете с текущите си дейности. През есента всичко ще се стабилизира и ще бъде възможно повишение в длъжност и реализация в професионалната сфера. Не бива да се опирате твърде много на другите, по-добре се ориентирайте към собствените си идеи и цели. През май и юни са възможни конфликтни ситуации с колеги. И за да ви радват резултатите от колективната работа, ще е нужно да проявите сдържаност и тактичност. За ангажираните с бизнес, успехът ще дойде през есента, а на добри доходи ще може да се разчита при реализация на нови проекти.

Финанси Единствено неудовлетвореност от равнището на доходи може да помрачи живота ви в първото полугодие. Не се отпускайте, а активно се захванете за работа, за да може есента да се насладите на заслужена награда за труда. Есента обещава значително подобряване на финансовото състояние, вследствие на започнати по-рано проекти. Стабилизирането на материалната сфера може да изкуши някои от Девите към по-скъпи придобивки, от които нямат нужда. Бъдете разумни и не губете лекомислено спечеленото, защото стабилното ви финансово състояние може и да се разклати. Характерните за вашия знак, практичност и разумност, ще ви помогнат да избегнете така примамливите и привлекателни, но необмислени инвестиции.

 

ovenВЕЗНИ

Хороскопът за 2020 година показва, че трябва да бъдете готови за промени, както в личния живот, така и в професионалния. С усмивка ще трябва да приемате всички превратности на съдбата. Годината започва спокойно и още през първия месец представителите на вашия знак могат да изпитат скука поради липсата на ярки преживявания или запомнящи се ситуации. Но не бива да се отпускате, защото това е само въвеждане към предстоящо динамично развитие. Още през първите дни на Новата година се заемете с планиране на своето бъдеще, запишете всички предстоящи събития, защото в последствие съществува вероятност да се загубите в хаоса от дейности. През зимните месеци могат да възникват спорни моменти с роднини и близки. То това не бива да ви притеснява, защото умело и дипломатично ще се справите с всеки един от тях. Пролетта настъпва времето за промени, като ви дава възможност кардинално да измените своя живот към по-добро. Потопете се изцяло в своята работа или творческа дейност, защото това усърдие ще доведе до резултат. Проявите на търпение и упоритост, така типични за вас, ще са ви необходими. Дори и обема задачи да ви се струва невъзможен, не се спирайте а вложете още усилия за постигане на желаните цели. Лятото ще ви зарадва с период на покой и комфорт, който ще можете да посветите на своето семейство, дарявайки ги с внимание и любов. Препоръката е за своята отпуска да изберете именно летните месеци, като не е препоръчително да ги прекарвате сами, а да ги споделите с приятни и интересни хора и смело да създавате нови запознанства. Есента е отново време за усърдна работа. Когато ще ви се наложи да доказвате на ръководителите своята компетентност, способности и умения. Конкуренцията няма да спи и ще трябва доста да се постараете да избегнете досега с нея. Още в началото на зимата ще може да видите и конкретните положителни резултати от цялостната си дейност, които ще утвърдят и укрепят вашите позиции.

Здраве За представителите на вашия знак през настъпващата година ще е важно да съумеят да следват един балансиран режим на работа и почивка. В периодите на силна активност трябва да намирате малко време за активно разтоварване, както и да не злоупотребявате с резервните възможности на своето тяло. В моментите, когато ангажираността ви е прекомерна бъдете разумни към своята диета и добавете нужните минерали и витамини, за да доставите нужното на своя организъм. Ако възникнат сигнали за хронични проблеми, не ги пренебрегвайте, а се заемете с тях още в началото при появата им.

Любов Бурни страсти и неповторими емоции обещава Новата година за вас. Представителите на вашия знак ще почувстват непреодолимо желание да обновят и освежат своите отношения и ще са готови да се хвърлят във водовъртежа на нови предложения и предизвикателства. За самотните представители, препоръката е да се оглеждат внимателно за партньор сред вече позната среда хора, колеги или приятели. Възможно е да се възобновят позабравени стари чувства, явяващи се в нова светлина. Може да сте сигурни, че ще срещнете подходящият човек, но устойчивото развитие на отношенията в голяма степен ще зависи от самите вас. За семейните Везни годината може да бъде пълна с противоречия в семейството, които ще се повтарят и сменят, варирайки от безгранична любов до безразличие и взаимни претенции. Ако не се овладеят, постоянните конфликти могат да станат сериозен проблем за съвместния живот. За това не пренебрегвайте тази сфера в живота си, намирайте достатъчно време за партньора и разнообразете интимния си живот.

Кариера Това, което ви е нужно през 2020 г. е търпение и много усърдие. Трябва да мобилизирате цялата си воля, за да разкриете и докажете кои сте и какво можете. В началото на годината може да се сблъкате с неетични прояви, които ще ви принудят да се отдадете на работата, пренебрегвайки семейство и жертвайки лично време. Ако съумеете да поддържате високо професионалната летва, през пролетта вашите отговорности и пълномощия може да се разширят, а през есента ще можете да разкриете и проявите своите лидерски качества. Но не бива да очаквате още тогава да нарастне финансовото ви възнаграждение, ще се наложи да проявите търпение и да продължите добросъвестно да изпълнявате своите задължения. Към края на годината ще може да разчитате на осезаемо финансово подобряване и одобрение от страна на ръководители. През тази твърде ангажирана за вас година не позволявайте на колеги и сътрудници да чакат на вашата работа. Изисквайте за ясно разграничаване във функциите и заеманите длъжности.

Финанси Настъпващата Нова година прогнозира за представителите на вашия знак, да съумеят да подобрят финансовото си състояние само в случай, че проявят усърдие и трудолюбие. Ще ви се даде, но с цената на много труд и лични жертви. Работата и отговорностите ще нарастнат значително, ако демонстрирате и утвърдите своите умения, което ще ви ангажира сериозно. Но това ще бъде начинът по който да вървите напред в кариерата, да израствате и да бъдете удовлетворени финансоно. Тези, които са устремени към бързи или лесни финансови резултати, както и онези, с твърде меркантилни намерения – няма да постигнат своите цели, точно обратно, рискуват да загубят и съществуващото положение.

 

ovenСКОРПИОН

Новата 2020 година предвещава много ярки и непредсказуеми събития за вас, Скорпиони. Едни ще бъдат радостни и зареждащи, други не. Ще сте въвлечени във вихъра на събития, които не винаги ще бъдат приятни и за да се справите успешно с тях, ще ви се наложи да ги посрещате с усмивка, а не със своя тежък и сложен характер. Като цяло, поводи за притеснения няма. Началото на годината обещава да бъде умерена, без особена динамика в работата и личните отношения. Но вероятността да срещнете разочарование е голяма, ако сте избрали да се доверите на нови запознанства или да се впуснете в безумна любовна авантюра. На този етап не може да се разчита на сериозни и дълготрайни отношения, а за създаване на семейство и дума не може да става. Пролетта може да ви въвлече в конфликти, породени от липса на разбиране или лидерски претенции, които могат да се породят от нищото. Бъдете внимателни в отношенията през април и май, защото тогава може да се сблъскате и с тези, с които никога не сте имали разногласия. Тогава сложната ви натура, а и повишената нервност могат да вземат връх. Единствено от вашата импулсивност могат да пострадат най-близките ви отношения. Но не бързайте с императивността и с края – създалите се трудности носят само временен характер. През лятото страстите ще утихнат, а онези от вас, които са опънали някои взаимоотношения, ще могат да се помирят с тези, които са били обидени или засегнати. Особено внимание отделете на семейството и най-близките до вас хора и се погрижете за хармонията в отношенията. Защото от тях ще зависи поддръжката за вашите начинания и по-трудни житейски ситуации. На фона на спокойното лято настъпването на есента ще е бурно. Ще сте ангажирани повече от обикновено, времето няма да стига, а и грижи няма да липсват. Ще трябва да проявите своята природна сила на духа, да мобилизирате волята си и смело да се изправите пред всяко изпитание.

Здраве За вас, Скорпиони, Новата година обещава да бъде здрава и изпълнена с енергия. Въпросът е да съумеете да разпределите правилно тази енергия и да я насочите към съзидателна дейност. Успявайки да я регулирате, било то чрез активно натоварване, спорт или чрез релаксиращи практики, ще се чувствате оптимално през цялата година. Това, върху което може да поработите на вътрешно ниво е вашата емоционалност и способността ви да контролирате собствените си подтици и желания.

Любов Здравословно е за вас да бъдете по-скептични и да не се доверявате прекомерно на новите запознанства. Това, за което ви предупреждава новата 2020 г. е да бъдете по-внимателни от всякога. В началото на годината може да бъдете оградени от не дотам искрени хора, които не биха ви дали това, което очаквате. Рискът да бъдете подведени или излъгани е голям. Дори и да вярвате, че сте срещнали своя човек, то съвсем скоро може да ви се изясни, че това не е този, за когото се представя. Преодолявайки противоречивите отношения през зимата и пролетта, през останалата част от годината ще бъдете значително по-разсъдливи и предпазливи. Ако разчитате да изградите стабилни отношения, то сериозните връзки ви очакват през лятото. При семейните представители на вашия знак може да се очаква стабилизиране и израстване в отношенията. Поставяне на ново и по-обещаващо начало. През есента личният фокус ще бъде изместен от професионалния и ще бъдете толкова заети, че трудно ще ви остава време за срещи. Този сезон не е от най-благоприятните за нови запознанства или връзки, но пък ще ви позволи да проверите искреността и намеренията на тези, които вече сте срещнали. Вашият човек е този, който ще премине заедно с вас всички трудности и неуредици. Ако отношенията не могат да понесат това натоварване – те не са вашите.

Кариера За да постигнете признание в работата или издигане в служебната йерархия през 2020 г. ще трябва да проявите своите най-добри качества и умения. Ще ви се наложи да работите повече съвместно със своите колеги, защото няма да липсват проекти, които могат да бъдат съвсем нови и непознати за вас. Ако съумеете да издържите на нарастващото напрежение – повишението ще дойди, не успеете ли – ще трябва да се примирите със съществуващото положение. Новата година е добро време за онези от вас, които са решили да сменят своята работа или професионална ориентация. Също така там, където не ви ценят или очакват добри перспективи, може да промените ориентирайки се към по-интересни и обещаващи възможности. Кариерата не бива да асоциирате само и единствено през призмата на максималния доход, тя трябва да бъде за вас преди всичко възможност да разкриете себе си и своя потенциал.

Финанси 2020 година ще бъде благосклонна към вас и ще ви покровителства по пътя на богатството. Но трябва да сте подготвени за тежка и напрегната работа, защото даром няма да се даде. Своите първи стъпки към финансово благополучие може да започнете през пролетта, но трябва да минимизирате риска, особено ако в сферата на вашата дейност има явни конкуренти. Тогава бъдете бдителни към примамливи предложения или изгодни договори. Дори и да се сблъскате с трудностите на нелоялната конкуренция не се отпускайте, а продължавайте да се усъвършенствате, доказвате и да издигате собственото си професионално равнище. Време за губене няма и есента ще ви припомни за това, когато ще можете да удовлетворите своите финансови очаквания, благодарение на собствените си усилия и труд.

 

ovenСТРЕЛЕЦ

Предстои ви една наситена година, не много лесна в началото, но награждаваща за търпението в края. През 2020 година най-важното за вас е да проявите своите лидерски качества и тогава няма да ви се наложи да чакате дълго. Като обаятелен, но и упорит представител на знака, именно от начина по който ще изберете да проявите своето упорство ще зависи, дали ще постигнете личностно израстване и развитие или сами ще си поставите не леки препяствия. Препоръката за Новата година е въпреки всичко да се постараете да напуснете собствената си зона на комфорт. Това, което ще правите, не винаги ще ви носи удоволствие, но това е пътят към успеха, който трябва да извървите с целият си оптимизъм. Дисциплината и перфекционизма не са сред най-силните ви страни, но именно тази година те ще ви помагат най-силно. В началото на годината ще най-много ще се нуждаете от организираност и дисциплина, когато е добре да разкриете своите уникални способности и таланти. Зимата може да се окаже преломен момент в живота на мнозина от вас, предоставяйки ви уникалната възможност да се превърнете от взискателна и понякога капризна особа в високо адаптивна и самодостатъчна личност. Есента може да изненада някои семейни представители с възможни конфликти, които отново са свързани с неудържимия ви темперамент. Добро време, което да посветите на своето семейство и любими хора, дори и да ви се наложи да пожертвате своята кариера. Това ще ви помогне да забравите за проблемите и в крайна сметка да се обедините и сплотите. През ноември може да започнете да събирате плодовете на своя труд. Кариерата ще тръгне нагоре, а финансовото положение ще се подобри.

Здраве Личната мобилизация ще бъде водеща за вас, Стрелци, ако искате да бъдете в добра кондиция и здраве. Всяка форма на отпускане не ви е от полза, защото съществува тенденция към депресивни състояния. Егото най-често е отговорно за претенциите, които си поставяте и висините, които искате да покорите. В последното няма нищо лошо, напротив добре е да следвате своите стремежи. Но бъдете внимателни с онези меланхолични настроения, в които вместо да пътувате към своето бъдеще, да потъвате дълбоко в миналото, изваждайки от него негативи или лична неудовлетвореност. Съветът към вас за Новата година е да се хванете за работа, да гоните своите цели и да забравите да откликвате на провокациите на Егото. Депресивните състояния не са характерни за хора, ангажирани с живота и потребностите на други хора, като свои. Нещо, което с плам и ентусиазъм може да направите, стига да го пожелаете.

Любов През новата 2020 година не е изключено да бъдете по-непостоянни или разсеяни към личната сфера. Известна подозрителност или съмнения в партньора също няма да липсват. Това може да ви потопи във водовъртежа на тревоги и вълнения, които успешно може да избегнете ако разрешите базисния проблем с доверието. Тези съмнения могат да ви направят значително по-пасивни от обикновено през първите месеци на годината. Но през лятото ще възвърнете типичното за вас обаяние, активност и решителност и ще направите значителни стъпки към сближаване с противоположния пол и изграждане на връзка. Истинската душевна хармония, която търсите, ще може да срещнете през есента. Самотните Стрелци 2020 година може да ги хвърля от крайност в крайност. В началото на годината, поради промени в настроението, сами може да саботирате постъпващите предложения и да отхвърлите заявки за приятелство и любов. Лятото и при вас значително ще нарасне привлекателността и сексуалността, което ще ви мотивира към действия. Вероятни са многобройни и мимолетни връзки, които не бихте свързали с брак и семейство.

Кариера Ако отдавна сте се замисляли за организиране на собствен бизнес, то 2020 година е отлично време да направите това. Тя ще бъде достатъчно динамична, напрегната и ще изиска от вас повече сдържаност, професионализъм и разбира се присъщият ви оптимизъм. Ако се съмнявате в своите сили и способности, предавате се пред първата изникнала трудност, трудно бихте постигнали нещо значимо. Затова се доверете най-вече на себе си, с повече вяра и воля ще може да постигнете много. През втората половина на годината може да се появи значим човек в живота ви, съмишленик, в чиито съвети е добре да се вслушате. С неговата подкрепа успехът ви е гарантиран. При служителите, Новата година не гарантира значителни промени в професионалната йерархия. Ще са ви необходими сили и търпение да отстоявате своята позиция, длъжност, доказвайки равнището на компетентност, понякога работейки за двама или трима.

Финанси Особени трудности 2020 година не предвижда за вас. Условието е да не пилеете средства, водейки разточителен живот, а да бъдете по-умерени и пестеливи. Определени икономии няма да навредят и ако придобивките, към които се стремите, са наистина необходими – така финансовото ви състояние ще бъде балансирано. Дори и най-скъпата вещ не е в състояние да замени или компенсира душевните ви стремежи. Края на есента е времето за лесни пари. Това може да е свързано с неочаквана възможност и значителна доза късмет. Също така няма да липсват жестове на внимание, съчетани с приятни подаръци. През този сезон не е подходящо да предоставяте в заем средства на други хора, дори и по-незначителни суми. В този смисъл бъдете предпазливи и към не дотам познати хора, които биха ви ангажирали финансово в съвместни проекти. 2020 година ви съветва да не рискувате своите спестявания в инвестиции или в участия на финансовите пазари. Бъдете разумни и сведете риска до минимум.

 

ovenКОЗИРОГ

Успех, късмет и позитивни промени в живота ги очакват през Новата година представителите на вашия знак. Здраво стъпили на земята и силни, с присъщото си постоянство, акуратност и упоритост – преградите ще бъдат отстранени, а целите – постигнати. 2020 година ще бъде благосклонна към проявената от вас смелост и решителност. Тя е времето, когато да въплътите своите желания и да реализирате проектите си. Предвещава израстване в кариерата и значително подобряване на материалното състояние. Някои от вас може да се замислят за получаване на допълнителна квалификация в нова сфера, което ще ви позволи да реализирате още по-успешно себе си и да утвърдите своето място. Първата половина на годината ще бъде наситена на събития, продуктивна и плодотворна – не пропускайте своя шанс. В живота ви през 2020 г., както се казва, всичко ще върви по мед и масло. Единственото нещо, което може да ви създаде проблем – това са периодите на по-изморителна работа. По тази причина, е важно винаги да намирате време за пълноценен сън и почивка. Още в началото на годината поставете в натоварения си график дни за отпуска, като е желателно да не бъде само една. Може до става дума за броени дни, но не се лишавайте от тях. Важното е да промените обстановката и да се дистанцирате от рутината. Средата на годината ще ви даде шанс за придобиване на крупна покупка. Това може да е автомобил, недвижима собственост или друго. По-прагматичните от вас ще инвестират средства в собствената си реализация и бъдеще. Но в личният живот не всичко ще е така безоблачно, както в професионалния. Ще бъде значително по-трудно да намирате общ език с половинката и не се изключват моменти на трудности в отношенията. Някои от вас могат да стигнат и до решение да прекратят съществуваща връзка. Настъпващата година изцяло ще бъдете посветени на своята кариера и реализация и ще трябва да се научите да разпределяте приоритетите и да съвместявате работата и семейството, което съвсем няма да бъде лесно.

Здраве Новата година обещава да бъде щедра за вас и по отношение на сили и енергия. Ще разполагате с тях, въпросът е да не ги пилеете в личната сфера, където могат да възникнат условия, разклащащи устойчивата ви нервна система. Именно тя е слабото звено през 2020 г. и трябва да щадите повече себе си от незначителни събития, както и да не се ангажирате лично в конфликтни ситуации. Едно от най-добрите лекарства за вас ще бъде здравият сън, от който не бива да се лишавате. Също така не са препоръчителни крайни диети, лишаващи организма ви от така важните елементи. Тези от вас, които са решили да се разделят с някои и друг излишен килограм – нека заложат на физическата активност и умерените натоварвания.

Любов Любовните отношения могат да бъдат ярки за вас през 2020 г. напомняйки за екшън със много страст, ревност, взаимни претенции и очаквания, сменящи се от лирични вечери и наситени емоции. Голяма част от недоразуменията в семейството ще са свързани с темпераментните представители на вашия знак. Новата година ви е приготвила изпитания именно на личния фронт, които трябва да преминете с чест и достойнство. Възможно е да се възобновят стари отношения от бивши ваши партньори, които ще направят опит да възвърнат предишните ви чувства. Доколко могат да бъдат перспективни тези отношения зависи само от вас. Козирозите имат феноменална памет – не забравят стари обиди, а и трудно ги прощават. Така, че ако решите да дадете втори шанс на минала връзка, ще трябва да се разделите със старите спомени. При устойчивите, семейни представители, до края на лятото атмосферата ще е огнена. Което идва да каже, че не малко усилия трябва да положите за да вървят отношенията ви прилично. Ако имате възможност да прекарвате повече време извън дома, в командировки или друга дейност – възползвайте се. Свободните представители също трябва да бъдат внимателни и да не предприемат сериозни обвързвания до есента.

Кариера Като най-хладнокръвния и невъзмутим представител на зодиака, именно благодарение на тези си свои качества ще можете да вървите и израствате в кариерата. Ако отдавна сте се замисляли да смените работата – направете го лятото. Пролетта и есента не са благоприятни за такива начинания. Ако лятото не сте съумели да подберете подходящото място, направете го края на годината. Не се стеснявайте да разкриете своите способности, тази година трябва смело да ги заявявате.

Финанси Материалното ви благосъстояние през Новата година най-вече ще зависи от вашата активност. Ще трябва да се научите и да контролирате не само своите доходи, но и разходите. Притежавате тази способност по рождение и дори в условия на ограничен и скромен бюджет умеете да се справяте адекватно. Шансове и възможности за подобряване на материалното състояние ще има. Но бъдете внимателни към заемите – не помагайте на хора, които не познавате достатъчно добре. Годината ще ви предостави възможност да заработите и допълнителни средства, като по този начин ще укрепите още по-добре своето състояние.

 

ovenВОДОЛЕЙ

Новата година е приготвила разнообразни житейски събития на стремящият се към приключения Водолей. Спокоен живот не ви обещава, защото е подготвила заплетени обстоятелства и препятствия, през които да преминете. Именно това ще ви хареса, като интелектуален представител на въздушната стихия, защото тривиалните неща са скучни, лесните – безинтересни. Както предвещава 2020 г. основните трудности могат да бъдат във вашата работа и по служба, където тенденцията ще бъде към по-голяма хаотичност. Ако се вземете в ръце още в началото на годината и поемете отговорностите, които ви очакват без да отлагате – голяма част от проблемите ще отпаднат. Още в първите месеци на годината, като търсачи на приключения, не бива да се отпускате и да се поддавате на меланхолични настроения. Трябва да разчитате на собствените сили и да ги мобилизирате да работят за вас, а не срещу вас. Пролетта ви очаква повече работа, за която ще ви притисне времето, но завършвайки в срок ще доведе до успех в кариерата ви. Очакват ви много нови запознанства, полезни връзки, които също ще се отразят благоприятно на успехите ви, и не на последно място, някои от тях на любовните отношения. През първата част на годината ще сте ангажирани с кариерата и професионалното си израстване. Но стремежите ви към успех едва ли ще бъдат оценени добре от близките. Именно в този период са възможни повече разногласия и половинката трудно ще разбере вашата заетост. Затова премислете кое е по-важното за вас в този период – любимият или кариерата. Въпреки тези трудности, 2020 г. обещава да бъде успешна за любовните отношения. Които ще бъдат интересни, интригуващи и романтични. Много от щастливите моменти, които ще ви докоснат, ще запомните за години напред.

Здраве С повече внимание и грижи ще можете да избегнете обострянето на хронични заболявания и проблеми със стомашно-чревният тракт. Обърнете внимание на профилактичните прегледи и се придържайте в случай на нужда към стриктна диета. Във връзка с трудности от професионално естество не са изключени моменти на нервни сривове, които могат да започнат да ви тревожат през есенните месеци. С прекомерното вълнение и безсъние ще може да се справите отделяйки достатъчно време за почивка, спа-процедури и по-чест престой сред природата и далече от шумни пространства. 2020 година ви съветва да въведете здравословен режим и правилен начин на живот.

Любов Особени трудности на любовния хоризонт 2020 година не очертава. Малко изключение прави средата на годината, когато обстоятелствата се съчетават със затруднения от друг характер. Свободните представители на вашия знак ще могат лесно и без усилия да срещнат своя любим, благодарение на своето обаяние и така интригуваща независимост. Вие сами ще избирате сред многобройните кандидати подходящият от тях. Лятото и началото на есента могат да създадат условия за конфликти, зад които не на последно място могат да стоят вашите емоционални състояния. Затова бъдете по-често с избрания човек, градете съвместни планове за бъдеще и внесете нещо пикантно в сексуалния си живот. При семейните представители на вашия знак годината обещава да бъде хармонична. Ако бракът още не е факт, то именно през 2020 г. ще можете да го узаконите и той ще създаде стабилно и щастливо семейство. Новата година покровителства онези от вас, които желаят да създадат семейство и деца. Именно тези отношения ще бъдат топли и сърдечни, стига вашият индивидуализъм и стремеж към приключения да не пожелаят друго.

Кариера В професионалната сфера Новата година няма да ви спести трудностите. Ще има прегради, трудности, изпитания, които могат да възникват неочаквано и да провокират напрежение в колектива или с ръководство. По-труден в това отношение е месец февруари, когато трябва да бъдете много внимателни в работната си дейност и отношения. Но средата на годината ситуацията се стабилизира и благодарение на вашата старателност и упоритост, нещата ще тръгнат по своя коловоз. Тогава ще можете да разчитате на подем и израстване в кариерата. Ако сте решили да смените дейността, то новото поприще би било значително по-успешно, ако изберете правилният момент да заявите себе си и своите умения. За да се застраховате в трудните моменти от конкуренти и недоброжелатели – си осигурете добре тила. Като разчитате на доверен човек или партньор до себе си. Правилното боравене със знания и информация ще ви позволи през есента да издигнете своя имидж в работната сфера и да прибавите допълнителен доход към бюджета си.

Финанси Въпреки, че сте предвидливи и практични, няма да ви се отдаде да избягате от финансови затруднения още с началото на Новата година. Но съветът е да не бързате да се обвързвате с кредити в този период. До средата на годината финансовото ви положение е нестабилно и трябва да съобразите това с предстоящите разноски и необходими икономии. Трудностите в работата ще окажат своята роля върху бюджета, но през втората половина на годината положението ви значително ще се стабилизира. Тогава ще трябва да бъдете гъвкави и адаптивни, и да се възползвате от всяка материална възможност. Вашето трудолюбие и професионализъм ще могат да бъдат възнаградени именно през втората част на годината.

 

ovenРИБИ

Хороскопът през 2020 година за вас, Риби, прогнозира успех във финансовата сфера и заедно противоположно на това – трудности и проблеми с любимия човек. Каквито и препятствия да застанат на вашия път, ще съумеете да ги преминете с чест и достойнство. Особено важна е първата част от годината, когато не бива да се отпускате, защото това време ви предоставя прекрасни шансове, които не трябва да пропускате. Може да организирате пътуване или да направите внушителни преобразования в дома си. През лятото е най-подходящо да организирате своята почивка. Желателно е да го направите с любимия човек. Трябва да си припомните за близките приятели и преди всичко за роднините. През тази година семейството ще бъде на първо място. Не бива със своя чар и интуиция да манипулирате когото и да било за своите интереси. Трябва да останете честни пред всеки и за всичко. Това е важно, защото през 2020 година всичко тайно ще стане явно. Втората половина на годината ще ви донесе много новости. Това е и времето, когато може да решите да направите радикални промени. Да измените своя имидж или да смените своя дом. Това е и най-добият период за стартиране на собствен бизнес. В края на есента ще се радвате на добро физическо състояние и подем. Но не бива да се разпилявате върху всички свежи идеи, които се пораждат у вас. Достатъчно е да се спрете на две-три и върху тях да насочите своите усилия. Краят на годината е добре да прекарате тихо и спокойно, защото след преминалите бурни събития нервната ви система може да бъде по-чувствителна.

Здраве Добре е през настъпващата година да промените нещо в начинът си на живот. Нездравословният режим, недостатъчната физическа активност и липсата на свеж въздух могат да се окажат фактори за влошаване на общото ви състояние. Също така тенденцията към семейни конфликти за тази година биха се отразили отрицателно върху самочувствието и нервите ви. Затова се абстрахирайте от проблемите, не се вкопчвайте в тях, не ги и преекспонирайте. Още през септември ще усетите подем в силите и емоционалното състояние. Но това не означава да пренебрегвате препоръките и да пропуснете пълноценното хранене и здравият сън. Обърнете внимание на опорно-двигателния апарат и въведете подходящите упражнения за него в своя режим.

Любов Любовните отношения през 2020 г. със сигурност ще ви накарат да се замислите за живота. Това е време на разкриващи се проблеми в семейството, върху които ще трябва да вникнете и изясните. И тъй, като не обичате да говорите на неприятни теми, намирайки поводи да ги заобикаляте, това сега няма да работи във ваша полза. Представителите на вашия знак не могат да понесат семейни неприятности и се стремят към хармония. Но силата на духа и волята ви ще ви подкрепят стоически да преминете през тези изпитания и да излезете от тях по-щастливи и силни. С настъпването на лятото положението значително ще се подобри, когато ще се радвате на съвместни разходки, почивка, взаимно внимание и интерес. При развиване на отношения с нов партньор трябва да отчетете нуждите му от лично пространство, в което по възможност да не нахлувате, а да уважите. Самотните представители ще могат да срещнат своята любов, а семейните – да направят отношенията си по-здрави и стабилни.

Кариера През настъпващата Нова година вашата кариера може рязко да тръгне нагоре. Тя предразполага към успешни и ползотворни запознанства и ако не пропуснете шанса да срещнете подходящите хора, те ще са факторът за бъдещото ви успешно израстване. Ненужно и не бива да влизате в полемики с ръководство и началници, каквито и трудни задачи да възлагат на вас. Те го правят, защото знаят какво могат да очакват от вас, а вие успешно може да го развиете. За мнозина от представителите на вашия знак, годината ще е добра за образование и допълнителни специализации, надграждащи вашият професионален профил. Не си позволявайте застой или отпускане, защото възможностите са добри, а главният актьор сте вие. Ако предпочетете да бъдете статист, на сцената на собствената си кариера през 2020 г. – сами ще се лишите от благоприятните възможности, които тя ви предоставя.

Финанси Това е най-оптимистичната част от вашата прогноза. Първата част от годината е успешна за усвояване, увеличаване и натрупване на финансови ресурси, а втората – за изгодното им вложение. Ще имате разполагате и с възможност да организирате и разкриете собствен бизнес. Летният сезон може да поглезите себе си с някоя и друга скъпа вещ. Не бива да се замисляте за това дали да купите или не скъпи мебели или кола, защото разходваните средства бързо ще възвърнете, благодарение на успехите в работата. През първите месеци на Новата година парите както идват, така и ще изчезват, но при това няма да усетите тяхната липса. През април може да се ангажирате с допълнителна дейност, която да ви осигури и странични доходи. А най-успешното време за придобиване на недвижима собственост е периода март – май. В последната част на есента може да срещнете свои познати, с които да разкриете съвместен бизнес или да работите по общ проект. Каквато и посока да изберете в сферата на кариерата и финансите – 2020 –та ви подкрепя, насърчава и ви носи много късмет.