Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 15 октомври 2018
  • ВТОРНИК - 16 октомври 2018
  • СРЯДА - 17 октомври 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 октомври 2018
  • ПЕТЪК - 19 октомври 2018
  • СЪБОТА - 20 октомври 2018
  • НЕДЕЛЯ - 21 октомври 2018

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 октомври 2018

Ако днес съумеете да намерите възможност да отдъхнете от ежедневните дела, то вас ви очаква един пълноценен ден. Възможни са и романтични приключения, защото вашата уникалност и проницателност не спират да удивляват обкрюжаващите. При необвързаните е възможно да срещнат нови приятели и спътници в живота.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 октомври 2018

Благоприятен ден за професионална реализация. Без особени усилия много Овни ще осъществят изгодни проекти и даже могат да се окажат на върха на успеха. Вашата скромност и липсата на гордост ще ви издигнат в очите на колеги и партньори, с които днес реализирате добра екипна работа.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 октомври 2018

Днес Овните ще трябва да консолидират противоречия и да постигат консенсус. Ако се окажете несговорчиви, обкръжаващите ви хора вероятно няма да направят компромис. Бъдете дипломатични и гъвкави. Във финансовата сфера се наблюдава спад, затова преразгледайте своите инвестиции и вложения и обмислете по-рентабилен вариант.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 октомври 2018 

Благоприятен ден за да постигнете желаното, разбира се, в разумни граници. Може смело да вървите напред, но не бива да сте прекалено чувствителни и горделиви. Ако днес ви притеснява нечие несправедливо отношение или прояви на грубост, то просто се дистанцирайте от неприятните ви хора.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 19 октомври 2018

Днес сте склонни да поставяте твърде високи изисквания към обкръжаващите. Не потискайте със своя авторитет подчинените и не бъдете твърде критични към колегите. Ако преживявате разочарование във всичко, потърсете първо причината в себе си. Денят е свързан с нереалистични очаквания и илюзии.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 октомври 2018

Днешният ден е добър за завършване на работа, за приключване на дейност. Добре е да се обмисли бъдещето и да се вземат нужните решения в тази посока. Планирайте, анализирайте и очертайте своя професионален или личен проект за бъдещето. Не са изключени и приятни новини от ваши близки хора.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 октомври 2018

Благоприятен ден за срещи, семейни празници, организиране на приеми и партита. Силната ви интуиция, проницателност и чувствителност към обкръжението – ще предразположи и създаде условия за незабравими мигове. Вашият творчески и оригинален поглед днес привлича хората към вас.