Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 декември 2019
  • ВТОРНИК - 10 декември 2019
  • СРЯДА - 11 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 декември 2019
  • ПЕТЪК - 13 декември 2019
  • СЪБОТА - 14 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 9 декември 2019

Няма да можете високо да полетите, ако вашите корени – домът и семейството са нестабилни. Постарайте се да възстановите отношенията си с родители, роднини и близки. Взаимоотношенията с тях могат да ви дърпат назад и ако желаете успешно да се реализирате – първо започнете от там.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 10 декември 2019

Днес представителите на вашия знак могат да срещнат определени трудности в комуникацията. Общуването е затруднено и сякаш посланията ви не достигат до съответната страна. По възможност съкратете количеството запланувани срещи, както и отложете важните въпроси за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 11 декември 2019

Днес сте подвластни на емпатията и сте най-големия алтруист. Засвидетелствате на околните любов и искрено съчувствие към проблемите и потребностите им. Искате всеки да дарите с онова, което не му достига и сте потопени в чуждите емоции и вълнения, преживявайки ги като свои.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 12 декември 2019

Онези от вас, които се занимават със собствен бизнес, трябва внимателно да преразгледат постъпващите предложения, тъй като не е изключено да попаднете на неблагоприятна среда, в която ще ви бъде трудно да реализирате желаното. Разширявайки своите връзки и контакти, не се доверявайте на първото впечатление.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 13 декември 2019

Днес отново сте подвластни на човешката динамика и заобикалящият ви свят. Интересува ви всичко случващо се около вас и вашите наблюдения ще бъдат доста дълбоки. Ще разкриете или станете свидетел на нещо, което преди ви е убягвало, но което ще изясни важни за вас въпроси.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 декември 2019

Представителите на вашия знак днес са новатори. Разчупвате пространства, създавате уют и обстановка, предразполагащи към позитивно настроение. Идеите ви са блестящи, способностите ви да ги реализирате – силни и целенасочени. Със същият провокативен дух сте човекът-спектакъл, където сменяте ролите по неузнаваем начин.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 декември 2019

Пред коледното настроение не ви напуска и сте ангажирани в подготовка за предстоящите дни. Потопени в суетата, прецизно изпипвате всеки детайл. Отговорностите не са малко, а стремежът ви е всичко да бъде перфектно. Не пропускате да поглезите себе си и да направите промяна и там.