Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 18 февруари 2019
  • ВТОРНИК - 19 февруари 2019
  • СРЯДА - 20 февруари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 февруари 2019
  • ПЕТЪК - 22 февруари 2019
  • СЪБОТА - 23 февруари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 февруари 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 февруари 2019

Началото на седмицата провокира Овните, правейки ги подвластни на чувствата. Рационалният и логичен ум днес няма да присъства, затова избягвайте крайностите в мнението си и имайте предвид, че то е доста субективно. Важните решения оставете за другите дни, а в понеделник обърнете внимание на любимия човек.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 19 февруари 2019

Усърдни и ентусиазирани, днес сте склонни да се нагърбвате с повече работа, отколкото реално можете да понесете. Действайте по приоритети и оставете перфекционизма настрана. Планирайте и разпределете работата си адекватно спрямо възможностите, също така повярвайте, че и колегите ви са достатъчно компетентни за да се справят с тях.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 февруари 2019

Днес по-големите ви амбиции няма да срещнат разбиране от страна на висшестоящите. Опитите ви да убедите тях и колегите си във вашата позиция, няма да са успешни. А очакваните финансови приходи ще дойдат по-късно от набелязаната дата. Днес е силен ден за любов, флирт и романтични увлечения.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 февруари 2019

Четвъртък може да разкрие на мнозина от Овните скритите им врагове. Нещо, което е било тайно и неясно, днес ще се представи. Подходете спокойно и добронамерено, въпреки открилите се негативи. Не влизайте в полемика и изясняване на неща, които са се случвали в миналото. Темата за ревността също ще присъства в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 22 февруари 2019

Днес лесно привличате чуждата критика на гърба си. Възможно е да ви обвинят за нещо, което не е зависило от вас, затова бъдете нащрек в работата си и избягвайте по възможност пререкания с ръководителите. Чувството за справедливост днес ще е далеч от вас и ще бъдете подложени на чужд натиск.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 23 февруари 2019

Днес сте в стихията си на неуморния работник. Дали ще правите подобрения в дома си или ще се грижите за семейството, ентусиазмът ви ще доведе до край доста от битовите задачи. В емоционален план, обаче, не сте удовлетворени. Вероятно очаквате повече от своите близки. Уважете техният труд и внимание.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 24 февруари 2019

Неделя е прекрасен ден за представителите на Овен. Всички планове ще разрешавате хармонично. Срещите с приятели ще ви радват и удовлетворяват. В дома и семейството ще цари ред и мир. Добре е да отделите на днешния ден подобаващо внимание и да се забавлявате и почивате активно. Имате нужда от това.