Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 април 2019
  • ВТОРНИК - 16 април 2019
  • СРЯДА - 17 април 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 април 2019
  • ПЕТЪК - 19 април 2019
  • СЪБОТА - 20 април 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 април 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 април 2019

Не трябва да имате никакви съмнения за стабилността на общественото и материалното ви положение днес. Възможно е да получите нови и интересни предложения, но звездите съветват да не прибързвате с нови инвестиции – по-добре е да ги отложите, защото във финансов план, денят е рисков.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 април 2019

Днешният ден може да внесе известно объркване, затова се доверявайте единствено на своята интуиция и усет. В контактите с партньори и близки хора не проявявайте доминантност и излишно покровителство, защото няма правилно да ви разберат. Търсете консенсус в отношенията и избягвайте споровете.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 април 2019

Битови и семейни въпроси ще вълнуват представителите на вашия знак. Възможно е неразрешени проблеми в семейството да изплуват и да заявят себе си по един ярък начин. Заемете се с този проблем и не отлагайте повече. Ако е нужно организирайте близките за съвместното разрешаване на проблема.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 април 2019

Ден на подем и творческа активност, който може силно да повлияе на професионалната дейност, кариерата и отношенията с приятели. Приложете своите способности и таланти и ще постигнете отличен резултат. Съществува възможност да създадете нещо ново и необикновено. В личният живот бъдете също новатори.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 19 април 2019

Днешният ден е благоприятно настроен към вашия личен живот. Необвързаните ще имат много добри възможности за флирт и любовни авантюри, които могат в бъдеще да се задълбочат в сериозни отношения. За обвързаните денят обещава радост от интимната близост и положителни емоции.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 април 2019

Съботния ден ви изкушава да оставите всичко и да се отдадете на почивка. Има въпроси, които е добре да обсъдите и да не ги отлагате във времето. Организирайте деня си и свършете нужното, а следобеда и вечерта прекарайте в по-тесен кръг от хора. Днес имате нужда от по-малко шум и суета.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 април 2019

Време за семейството и децата. Така може да се определи днешният ден за Овните. Обърнете внимание на близките, като внимавате да не проявявате излишни очаквания и изисквания, особено по отношение на децата. Уважавайте тяхното мнение и пространство, без да налагате своите разбирания.