Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 24 юни 2019
  • ВТОРНИК - 25 юни 2019
  • СРЯДА - 26 юни 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 27 юни 2019
  • ПЕТЪК - 28 юни 2019
  • СЪБОТА - 29 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 30 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 24 юни 2019

Днес сте склонни да задавате своите темпове на другите. Очаквате и изисквате всичко да стане по-бързо от възможното. Успокойте се и бъдете премерени в очакванията си. Напрежението може да разтоварите, като позволите на колеги и партньори да поемат част от ангажиментите, и като разпределите работата адекватно.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 25 юни 2019

Денят ще ви припомни за работни ангажименти от миналото, които очакват своята развръзка. Възможно е да уточнявате финансови условия или условия по договор. Ще се справите успешно ако предварително сте очертали ясно насоките и дипломатично, и решително ги следвате.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 26 юни 2019

Две тенденции очертават днешния ден за вас. Може да се радвате на успешен ден във връзка с професията и при уреждане на въпроси с недвижима собственост, семейни и битови задачи. Но финансово, денят е рискован и трябва да сте внимателни за необмислени харчове и инвестиции.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 27 юни 2019

Ако днешния ден завари представители на вашия знак зад граница – бъдете внимателни в търговски операции или сделки. Възможно е да бъдете подведени, затова обмисляйте нещата добре. Възможно е да имате недоброжелатели в сянка, затова се обърнете към партньорите, на които имате доверие и работете съвместно.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 28 юни 2019

Напрегнат ден финансово и в личните отношения. Склонни сте да влизате в пререкания с близките, които сами по себе си не са толкова значими, но ще променят динамиката на деня. Опитайте се да се вслушате в другите и да разберете позицията на любимите си хора, възможно е да имат основание.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 29 юни 2019

Днешният ден предупреждава да внимавате за грешки. Това може да засяга работата ви, но също така може да рефлектира и върху чисто битови дейности. Бъдете предпазливи към мнението на приятели и предложения, защото днес лесно можете да бъдете подведени. По-важните въпроси оставете за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 30 юни 2019

Вероятно близките ви очакват днес да се включите активно по въпроси, свързани с дома, както и други битови задължения. Не сте настроени за тази дейности и това може да провокира у вас раздразнение. Изпитвате потребност от усамотение и тиха, неангажираща другите, почивка. Позволете си я.