Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 октомври 2019
  • ВТОРНИК - 15 октомври 2019
  • СРЯДА - 16 октомври 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 октомври 2019
  • ПЕТЪК - 18 октомври 2019
  • СЪБОТА - 19 октомври 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 октомври 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 октомври 2019

Ден, ориентиран към кариерата и възможностите за развитие. Активни сте в професионалната си област и желаете да получите нужното признание. Бъдете последователни и обмисляйте всяка стъпка. Нека ви води потребността от успешни резултати, а не амбицията за утвърждаване.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 октомври 2019

Търсете начини да утвърдите своите позиции, проявете инициатива и упоритост. Възможностите, които ви очакват, ще ви помогнат да се справите с всяка ситуация. Денят подкрепя смелите решения и активните действия. По-слабо присъства личния живот, където не са изключени някои разминавания.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 октомври 2019

Днес бъдете внимателни в работата и отношенията с партньори. Желанието ви да убедите другите и да отстоявате своите интереси няма да може да срещне нужното разбиране. Възможни са конфликти на емоционална основа, също така трудности в личната сфера и взаимоотношенията.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 октомври 2019

Активен работен ден. Възможно е той да бъде изпълнен със събития, едната част от които засяга вашата професионална дейност, друга – дейността на близкото ви обкръжение. Вашата организираност и упоритост ще способстват за усилване на авторитета ви пред колеги и началници.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 октомври 2019

Ден на неочаквани промени, приключения и авантюри. Възможно е събитие, в което главен участник да се окажете вие. Но промените, които ще се случат в живота ви, могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. От вас зависи тяхната посока. Всички прояви на крайности не са препоръчителни.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 19 октомври 2019

Днес е добре да се посветите на близките и семейството. Може успешно да въведете ред, както в него, така и в собствените си чувства. Колкото по-успешно се справите с тази дейност, толкова по-оптимистично ще се почувствате. Днес е възможно да се сблъскате с неочаквана изненада, която ще се окаже приятна.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 октомври 2019

Изминалата седмица е понатрупала умора във вас. Нуждаете се от покой и да намалите значително темповете. Ако имате възможност усамотете се или се отдайте на спа процедури и заслужена почивка. Домашните задължения няма да избягат, ако си позволите един ден за активна релаксация.