Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 август 2019
  • ВТОРНИК - 13 август 2019
  • СРЯДА - 14 август 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 август 2019
  • ПЕТЪК - 16 август 2019
  • СЪБОТА - 17 август 2019
  • НЕДЕЛЯ - 18 август 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 12 август 2019

Ако днес съумеете да намерите възможност да отдъхнете от ежедневните дела, то вас ви очаква един пълноценен ден. Възможни са романтични приключения, защото вашата индивидуалност и непринуденост вълнуват хората. При необвързаните е възможно да срещнат нови приятели и спътници в живота.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 13 август 2019

Благоприятен ден за професионална реализация. Без особени усилия мнозина от вас ще осъществят изгодни проекти и даже могат да се окажат на върха на успеха. Вашата скромност и липсата на гордост ще ви издигнат в очите на колеги и партньори, с които днес реализирате добра екипна работа.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 август 2019

Днес ще ви се наложи да консолидирате противоречия и да постигнете консенсус. Ако се окажете несговорчиви, обкръжаващите ви хора вероятно няма да направят компромис. Бъдете дипломатични и гъвкави. Във финансовата сфера се наблюдава спад, затова преразгледайте своите инвестиции и вложения и обмислете по-рентабилен вариант.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 август 2019

Благоприятен ден да постигнете желаното, стига то да е в разумни граници. Може смело да вървите напред, но не бива да сте прекалено чувствителни и честолюбиви. Ако днес ви притеснява нечие несправедливо отношение или крайни поведенчески прояви, то просто се дистанцирайте от негативните хора.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 август 2019

Днес сте склонни да поставяте по-високи изисквания и очаквания към другите. Не налагайте своя авторитет и не бъдете твърде критични. Ако преживявате някакво разочарование, потърсете първо причината в себе си. Денят е свързан с нереалистични очаквания и завишени претенции.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 август 2019

Днешният ден е добър за завършване на работа, за приключване на дейност. Добре е да се обмисли бъдещето и да се вземат нужните решения в тази посока. Планирайте, анализирайте и очертайте своя професионален или личен проект за бъдещето. Не са изключени приятни новини от ваши близки хора.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 август 2019

Днес е добре да напуснете дома и да бъдете сред много хора. Дали ще предпочетете някое културно събитие или приятната компания на приятели, неделя ще ви изпълни с енергия и положителни емоции. Възможно е в тези неформални срещи, да се породят бъдещи идеи, свързани с вашата работа.