Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 20 август 2018
  • ВТОРНИК - 21 август 2018
  • СРЯДА - 22 август 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 23 август 2018
  • ПЕТЪК - 24 август 2018
  • СЪБОТА - 25 август 2018
  • НЕДЕЛЯ - 26 август 2018

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 август 2018

Благоприятен ден за представителите на Овен. Силните творчески тенденции от изминалата седмица продължават и днес. Може да се радвате на успех в комуникацията, да реализирате успешни пътувания и международни срещи. Ако участвате в конкурси по проекти – ще постигнете желаното.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 август 2018

Силен ден в професионално отношение за представителите на професии, като мениджмънт и реклама. Благоприятно време за пътувания и сключване на договори. В днешния ден може да се погрижите за своя външен вид, било то чрез козметични процедури и манипулации, или чрез освежаване на гардероба.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 22 август 2018

През днешния ден е добре Овните да обърнат внимание на семейството и близките. Съществуват въпроси, свързани с дома или недвижима собственост, които ще трябва да решите. Роднините ви се нуждаят от вас, затова отделете от времето си и го посветете на тях. Ако сте планирали пътуване за днес, то ще бъде успешно.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 23 август 2018 

Добрър ден за промени, свързани с външния вид. Дали ще изберете промяна в прическата или ще се ориентирате към козметични процедури – това ще ви се отрази добре. Втората част от деня е благоприятна за уреждане на финансови въпроси и инвестиции. Професионално денят е успешен в съвместната рабато с партньори.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 24 август 2018

През днешния ден благоприятно се развиват въпроси, свързани с недвижима собственост и имоти. Ако сте планирали подобрения в дома или предстоящ ремонт, денят е добър за започване на подобни дейности. В работата днес по-трудно ще бъдете чути и разбрани от околните, но проявете такт и разбиране спрямо тях.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 25 август 2018

Съботният ден започва по-напрегнато. Чувствате се уморени и имате нужда от релакс и почивка. Денят не обещава да ви помогне, ако се захванете с много работа, напротив добре ще е да се дистанцирате от останалите и да се погрижите за себе си. Обърнете се към любимо хоби или прекарайте деня извън дома и задълженията.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 26 август 2018

През днешния ден са възможни семейни неприятности, ако обсъждате единствено и главно финансови въпроси. Неделя не ви подкрепя в тази сфера, затова по възможност отложете тези разговори за друг ден. Обърнете внимание на тялото си и нуждата от почивка и сън. Позволете си масажи или спа процедури, както и разходки на чист въздух.

ЛИЛИТ – ЧЕРНАТА ЛУНА В АСТРОЛОГИЯТА

lilitМитологичният образ на Лилит

Лилит в Астрологията; Какво ни казва Лилит в хороскопа

Прочетете продробности тук