Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 10 декември 2018
  • ВТОРНИК - 11 декември 2018
  • СРЯДА - 12 декември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 13 декември 2018
  • ПЕТЪК - 14 декември 2018
  • СЪБОТА - 15 декември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 16 декември 2018

oven

Дневен хороскоп - Овен - 10 декември 2018

Ден за промени, преобразования и трансформации. Възможни са обрати в съдбата, затова бъдете предпазливи. Не е добре да се захващате с рисковани и непроверени проекти или търговия. Обърнете внимание на новите предложения от страна на колеги по бизнес. Възможният финансов успех се явява в резултат от миналите усилия.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 11 декември 2018

Денят е благоприятен за активни действия в търговията и бизнеса. Вероятни са изгодни предложения и финансови придобивки. Късметът няма да ви изостави и във взаимоотношенията с обкръжаващите или близки хора. Вашите таланти и способности ще бъдат оценени по достойнство.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 12 декември 2018

За доста от представителите на Овен днешният ден ще бъде противоречив. Отношенията ще бъдат подложени на проверка за тяхната устойчивост, така също и ще бъдат преосмислени. Бъдете внимателни в работата с материални ценности, съществува вероятност за финансови загуби.

oven

Дневен хороскоп - Овен -13 декември 2018 

Днес бъдете сдържани в контактите, защото проявата на нетактичност или лична доминантност могат да попречат на ефективната дейност и постиженията. Постарайте се неприятните моменти да възприемате по-философски и да виждате нещата в тяхната цялост. Втората половина от деня може да ви донесе приятна среща.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 декември 2018

Днешният ден обещава значително нарастване на творческия ви потенциал, който ще бъде доста успешен. Предстои ви да задвижите всички свои организаторски способности и възможността да се приспособявате към обстоятелствата. Авторитетът и личността ви днес са силно забележими и лесно убеждавате хората в своето мнение и позиции.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 декември 2018

Денят предразполага към материални загуби и разточителство. Въпросните разходи може да са свързани с по-освободен начин на живот, проблеми с децата или роднини. Бъдете предпазливи, контролирайте всичко, което е от финансово естество. Всички нужди могат да бъдат удовлетворени, но не в един-единствен ден.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 декември 2018

Ден, изпълнен с творчески подем. Обещава да бъде наситен с интересни събития в личния живот, въпреки че професионалните дела ще ви принудят за кратко да забравите за сърдечните увлечения. Вечерта прекарайте насаме със своите мисли, в тишина и усамотение. Това ще ви вдъхнови за нови идеи и планове.