Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 24 юни 2019
  • ВТОРНИК - 25 юни 2019
  • СРЯДА - 26 юни 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 27 юни 2019
  • ПЕТЪК - 28 юни 2019
  • СЪБОТА - 29 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 30 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 24 юни 2019

Седмицата започва с повишена емоционалност и чувствителност. За разлика от други случаи, именно днес тя работи във ваша полза. Доверете се на чувствата си и си позволете да откликвате и демонстрирате емоциите си. Вашето приповдигнато настроение ще се възприеме позитивно от обкръжението. Не подценявайте интуицията си.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 25 юни 2019

Вторник се очертава да сте ангажирани с рутиненна дейност. Не предполага особени новости или изненади, а по-скоро продължава динамиката на предишните дни по един по-умерен начин. Денят е подходящ за вече започнати дейности и по-трудно би позволил да се стартират начинания.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 26 юни 2019

Сряда ви поставя пред изпитание. Денят е напрегнат и предполага възможност за конфликти. Днес не сте толерантни към колегите и демонстрирате разочарование от тях. В професионалната сфера резултатите не отговарят на очакванията ви и това лесно провокира вашите реакции. Проявете дипломатичност.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 27 юни 2019

Романтично настроение, любов и възможности за флирт ви предоставя днешния ден. Може да го посветите на близкия човек или на този, към когото храните несподелени чувства. Денят ви радва с възможности за творчество и посещения на културни форуми. Оставете работните ангажименти за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 28 юни 2019

В петък е добре представителите на вашия знак да разграничат любовта от работата. Не смесвайте тези две житейски сфери, защото това би провокирало конфликт с партньора. Денят е успешен в професионално отношение и носи добри възможности за развитие, но не трябва да влагате чувства и лични пристрастия на работното място.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 29 юни 2019

Ако някой от вас са решили да работят през първия ден от уикенда, по-добре е да не го правят. Професионалните или битови въпроси не се решават благоприятно в днешния ден. По-чувствителни сте и затова се постарайте да прекарате деня извън дома и в неангажираща среда.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 30 юни 2019

Препоръката от предишния ден още е в сила, добре е да не се натоварвате със семейни ангажименти или професионални задачи. Ако желаете да обсъдите нещо важно с авторитети - днес не е най-удачния ден. Той е подходящ за пътувания и отдих на открито, както и в компанията на най-близките приятели.