Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 октомври 2019
  • ВТОРНИК - 15 октомври 2019
  • СРЯДА - 16 октомври 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 октомври 2019
  • ПЕТЪК - 18 октомври 2019
  • СЪБОТА - 19 октомври 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 октомври 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 14 октомври 2019

Възможни са леки сътресения в работата ви, дължащи се донякъде на вашата мотивация и вяра в собствените сили. Не бързайте да се отказвате при първите трудности днес. Подходете спокойно и обмислете нужните стъпки. Решението няма да закъснее, ще се справите за учудване и на самите себе си.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 октомври 2019

Днес към всяко предложение е добре да се отнесете предпазливо. Щедростта и излишната доверчивост могат да станат причина за грешки. Не е изключено някой да се опита да се възползва от вашите умения. Вторник е благоприятен за семейните отношения, любовта и новите запознанства, които могат да бъдат обещаващи.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 16 октомври 2019

Денят е благоприятен за любов. Не се притеснявайте за нищо и забравете за ненужните дреболии. Опитите да интелектуализирате и обмисляте ситуацията не работят успешно за вас. Отдайте се на емоциите и ще бъдете възнаградени от любимия човек. Ще опознаете нови страни и в самите себе си.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 17 октомври 2019

Може да почувствате нужда да подобрите своето материално положение и да влезнете в ролята на финансов и делови лидер. Успешно се справяте с тази роля, както и с разпределението на бюджета. Постарайте се да избягвайте спорове и не приемайте силно критиките по ваш адрес.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 18 октомври 2019

Днес търпението и издържливостта ще ви позволят да получите благоразположението на околните и покровителството на партньори. Жизнената ви енергия е висока и можете да се справите и с пълна програма. Не са изключени дребни проблеми в личния живот, които бързо ще отшумят.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 19 октомври 2019

Днес всяка дреболия и незначителни неща ви правят силно впечатление и това внася напрежение в отношенията с близките. Желаете да се отпуснете и да се насладите на заслужена почивка. Не бъдете критични и се дистанцирайте от собствения си перфекционизъм.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 20 октомври 2019

Успехи в личните дела за представителите на вашия знак. Но при решаване на материални въпроси може да изникват трудности. Вероятно е да не оценявате правилно ситуацията и да я разглеждате само от своя гледна точка. Анализирайте я цялостно и се съобразете с всички възможни фактори в нея.