Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Дева- 17 септември 2018

Напрегнат ден, свързан с възможни недоразумения в отношенията с колеги и ръководство. Бъдете внимателни в работните взаимоотношения и не прибързвайте с избоди и констатации. Понеделник не е ден за решаване на важни финансови въпроси, отложете ги за друг. Днес положително за вас работи търпението и дипломацията.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 18 септември 2018

Темата за личното здраве, начина на живот и здравословното хранене излизат на преден план в днешния ден. Добре е Девите да преразгледат навиците си и да обмислят един по-здравословен режим. Възможно е да се наложи да прекратите някои задължения, за сметка на други, но фокуса трябва да е вашето физическо благополучие.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 19 септември 2018

Подходящ ден за създаване на нови прокти, стартиране на начинания и търсене на нови източници на доходи. Днес може да разчитате на подкрепата и разбирането на съмишленици, приятели и делови партньори. В този ден може да ви се отвори възможност да поправите някои стари грешки по един, успешен начин.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 20 септември 2018

Днешният ден обещава на Девите успех в личния и професионален живот. Предупреждението е да избягвате стремежа да изпъквате и да поставяте своето мнение по-високо от това на партньора. Стремежът към ред, стигащ до педантизъм, може да усложни отношенията ви с обкръжението.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 21 септември 2018

Денят ще внесе в живота на Девите душевно равновесие и обещава да бъде благоприятен в много отношения. Повишената работоспособност и нестандартния подход към решаването на проблеми, ще донесат осезаеми резултати. Напуснете зоната си на комфорт и бъдете по-смели и решителни към новото, нестандартното и нетрадиционното.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 22 септември 2018

Много добър ден за поставяне начало на нещо. Дали това ще засегне дома или семейните отношения, възможностите са добри за всяко начинание. Звездите са настроени благосклонно към вас и не е изключено да получите помощ от приятели или влиятелни покровители, която да е добър старт за бъдещи успехи.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 23 септември 2018

Днес Девите ще са натоварени от очакванията и нуждите на своето семейство и близки. Много неща зависят от вас и е добре да не се опитвате да огрявате навсякъде. Надценявате собствените си сили и това няма да се отрази добре на здравето ви. Очертайте най-важното и се насочете към него. Оставете и другите да участват в семейните задължения.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук