Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 декември 2019
  • ВТОРНИК - 10 декември 2019
  • СРЯДА - 11 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 декември 2019
  • ПЕТЪК - 13 декември 2019
  • СЪБОТА - 14 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 9 декември 2019

Следването на духовни практики и учения ви интригува в днешния ден. Възможни са успехи на философското или научно поприще, където съумявате да представите, защитите и утвърдите своите възгледи. Далече сте от материалните въпроси и това може да ви създаде някои трудности с близките.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 10 декември 2019

Дори и ловко да бягате от неприятностите, днес те могат сами да ви намерят. Възможно е да бъдете въвлечени в интриги и задкулисни игри, в които да ви бъде трудно да идентифицирате скритите мотиви на своите врагове. Една добра стратегия е да напуснете „играта”, запазвайки присъствието на страничен наблюдател.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 11 декември 2019

Сряда нарастват вашите сили и привлекателност, и се появява романтично настроение. Въпреки присъщата сдържаност в проявите на чувства, начало на страстно любовно увлечение е напълно възможно. Може да се гмурнете в тези дълбоки преживявания, ако решите поне за кратко да не мислите и анализирате.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 12 декември 2019

Благоприятен ден, даващ ви нужната увереност в утрешния ден, било то в материален или духовен план. Присъщата ви практичност и реализъм, ще ви помогнат да се разпоредите по най-добрия начин със средствата и да реализирате своите планове. Насочете своите усилия към онова, което ви се отдава с лекота.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 13 декември 2019

Както само вие го можете и днес сте изпълнени с решителност да предпазите своите близки от възможни трудности. Ангажирате се с тяхното ежедневие и допускате твърде много то да стане ваше. Но вашата силна страна в семейните отношения се явява силата на духа и вярата в изконните човешки ценности.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 14 декември 2019

Изкушението да тръгнете на далече днес е голямо. Нуждаете се от смяна на обстановка, хора и преживявания. Предложения няма да липсват и ще може да се възползвате от компанията на ваши приятели, които искат да ви зарадват. Непринудени романтични обстоятелства също са вероятни, затова споделете с усмивка деня.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 декември 2019

В желанието си да уважите семейните традиции, сте склонни да следвате твърде много чужди претенции и очаквания. Не толкова работата, колкото стремежът ви да откликвате на всяка нужда – ще ви натовари. Дистанцирайте се от желанията на близките и помислете преди всичко за своите.