Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 август 2019
  • ВТОРНИК - 13 август 2019
  • СРЯДА - 14 август 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 август 2019
  • ПЕТЪК - 16 август 2019
  • СЪБОТА - 17 август 2019
  • НЕДЕЛЯ - 18 август 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 12 август 2019

Началото на седмицата ще ви позволи успешно да разрешите възникнали любовни проблеми. Благоприятното стечение на обстоятелствата, гъвкавостта в общуването и умението да се променяте в зависимост от ситуацията, ще ви помогне да преодолеете всички трудности и възникнали пререкания с опоненти.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 13 август 2019

Днес не бива постъпките и решенията да бъдат мотивирани от лични пристрастия. Ако таите в себе си вина – извинете се, но и простете на виновните пред вас. Ако не повтаряте стари грешки отношенията ви със стари познати качествено ще се изменят. Благодарение на това втората половина от деня ще е спокойна и хармонична.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 14 август 2019

Много е вероятно днес да се породи ново увлечение. Денят може да ви подари среща, която с времето да премине в дълготрайна връзка. Чувства на любов, близост и приемане ще ви съпровождат днес. Работата остава на заден план, а личният живот е актуален и значим. За обвързаните вечерта ще бъде приятна и незабравима.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 август 2019

Денят ще мине под знака на укрепване на позиции и промени в обкръжението. Днес може да ви се наложи да отстоявате и утвърждавате своя авторитет. Препоръката е да бъдете максимално активни, защото иначе хода на събитията може да не ви дочака. Търговските сделки и сключените договори ще са успешни.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 16 август 2019

Девизът на днешния ден е: „Не надценявайте своите възможности!”. Бъдете търпеливи и скромни в очакванията си, така ще се фокусирате върху най-важното в работата и ще постигнете удовлетворителни резултати. През днешния ден може да подобрите отношенията с близки и роднини.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 17 август 2019

Въображението и творческите стремежи са силно подчертани. Идеите ви могат да бъдат много ценни и да доведат до положителни промени. Вслушвайте се във вътрешния си глас, той ще ви води в правилната посока. Романтичната сфера е активна и очаква да се включите в нея, а не да я пренебрегвате за сметка на задълженията.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 18 август 2019

В неделя сте по-лирично настроени и това се дължи на нуждата ви от внимание, близост и любов.Необвързаните могат да срещнат подходящия човек и намеренията му да са сериозни, а връзката дългосрочна. Вероятно любовните пориви няма да са толкова романтични, но ще се радват на стабилност, грижа, внимание и отговорност.