Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева- 14 януари 2019

Не са изключени временни и не толкова големи трудности в материалното положение. Не се задълбочавайте в тази сфера, а гледайте по-оптимистично напред. Това, за което трябва да бъдете внимателни днес са чуждите съвети, които могат само да внвесат объркване. Доверете се на своята интуиция и проницателност.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 януари 2019

Днес сте изпълнени с оптимизъм, с бодър и силен дух. Каквито и изненади да поднесе вторник, вие ще се справите без особени усилия. Склонни сте да игнорирате дребните моменти или факти, но ще е важно да ги отчетете в разговорите и общуването с околните. Обърнете повече внимание на половинката и личния си живот.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 16 януари 2019

Сряда призовава Девите да не прибързват и да не прекаляват със своята активност. Желаете всичко да се случи в един миг и губите нужното търпение. Това може да ви изиграе лоша шега, като отблъсне хората, от които се нуждаете. Дайте им нужното време и се съобразете с темповете им.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 17 януари 2019

В четвъртък Девите са във фокуса на внимание. Ярки, спонтанни и позитивни, с невероятна лекота може да постигнете онова, което преди ви се е струвало недостъпно. Радвате и очаровате хората около вас, като тази тенденция присъства и в любовната сфера. Възползвайте се от добрите възможности, които носи днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 18 януари 2019

Девите трябва да бъдат внимателни при взимането на важни решения и демонстрирането на окончателни позиции. Ситуациите, с които петък може да ви изненада, няма да се разрешат днес, а ще последват определено бъдещо развитие. Обмислете тази перспектива и бъдете далновидни в решенията си.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 19 януари 2019

Денят е благоприятен за тези от вас, които възнамеряват да пътуват. Той ще е изпълнен с оптимизъм и радост. Препоръчва се да излезнете от зоната ви на комфорт и да напуснете обичайните рамки на поведение, без да изневерявате на своите принципи. Не се съмнявайте в искренността на обкръжаващите ви хора.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 20 януари 2019

Голяма е вероятността днес да срещнете стар приятел. Срещата с него може да породи нови идеи и професионални възможности за вас. Неделя позволява да съчетаете полезното с приятното, работата с удоволствието. Не се затваряйте, а бъдете отворени и активни към хората около вас, защото те са носители на добрите шансове днес.