Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 16 септември 2019

Склонни сте да очаквате и изисквате повече от околните и това внася определена степен на неудовлетворение у вас. Оценете обективно ситуацията и своите очаквания. Преценката ви е дълбоко емоционална и сте склонни на крайни решения в личния живот. Дайте си време и анализирайте взаимоотношенията си.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 септември 2019

Труден ден за емоционалните връзки. Може би днес ще получите малко повече яснота относно посоката в която вървите с вашия партньор. Противопоставянето не е решение. Дипломацията и търпението са вашите партньори в създалата се ситуация. Изяснете възловите въпроси във връзката си спокойно и уверено.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 септември 2019

Представителите на вашия знак са позитивни хора, за това не се оставяйте определени ситуации да ви отклонят от оптимистичния дух и силата на волята. Приемете трудностите, пред които сте изправени сега, като ваши учители. Посрещнете предизвикателството с присъщия си силен характер - смело и решително.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 септември 2019

Усещате натрупана умора в днешния ден и е добре да се погрижите за своето здраве и тонус. Отделете време за релаксация и приятни емоции, било то с близките или с приятели, които споделят вашите ценности. Нуждаете се да заредите батериите, за това планирайте разумно вечерта и си позволете да се поглезите.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 20 септември 2019

Добър ден за разрешаване на финансови въпроси и материални проблеми. Днес може да насочите вашите усилия в тази посока, но е важно да го направите по един скрит, недемонстративен начин. Всеки има своите тайни, така и вие е добре да запазите за себе си част от проблемите и задачите, които решавате.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 21 септември 2019

Денят дава добри възможности да съчетаете полезното с приятното. Днес в неформална среда може да уредите важни за вас задачи, свързани с професионалната ви дейност. Радвате се на уважението и приемането от страна на обкръжението, както и на вниманието на високопоставени лица.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 22 септември 2019

Краят на седмицата е подходящо време за ориентиране към бъдещи работни проекти, както и за дългосрочно планиране. Обмислете добре своите планове и ги заявете по един дискретен начин. Не разкривайте цялостно същността на плановете си. Внимавайте сами да не саботирате възможностите, които ви се разкриват.