Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 13 май 2019

В живота на близките ви хора могат да настъпят различни събития, затова ще ви се наложи да проявите по-специално отношение, внимание и грижа към тях. Незначителни разногласия с партньора могат да повлияят на настроението ви, но бързо ще намерите общ език и начин да го зарадвате.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 14 май 2019

Нови запознанства, пътувания и срещи могат да доведат до преосмисляне на партньорствата, както в работата, така и в личния живот. Възползвайте се от появилата се провокация за да анализирате съществуващите отношения, но не бързайте да правите промени в утвърдените връзки.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 15 май 2019

На вашите близки и роднини ще им бъде трудно да откликнат на очакванията и потребностите ви. Не ги подлагайте на натиск, това ще доведе до спорове и конфликт. Напълно сте способни сами да разрешите важните въпроси днес, без да търсите чуждата подкрепа или одобрение.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 16 май 2019

Денят е ориентиран към развитие на образователното ви равнище и квалификация. Днес може да вземете решение да задълбочите своите познания в определена област или да разширите кръга на своите интереси. Подходящо време за започване на курсове и посещение на семинари.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 май 2019

Съмнения, относно избрания път и цел, могат да внесат определена доза нестабилност в днешния ден. На кръстопът сте и обмисляте промени, свързани с кариерата. Отделете от свободното си време за обстойно проучване на потенциалните възможности и предложения и не се ограничавайте единствено до най-примамливите.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 май 2019

Днес живото ви въображение и желанието да се уедините ще ви разкрият възможности да се докоснете до света на фантазиите. Дори и възрастните имат нужда да събудят детето в себе си, което може много да им разкаже за хубавите страни на живота, които обикновено идват неочаквано, но когато сме готови да ги посрещнем.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 май 2019

Краят на седмицата ще ви позволи успешно да разрешите възникнали любовни проблеми. Благоприятното стечение на обстоятелствата, гъвкавостта в общуването и умението да променяте тактиката в зависимост от ситуацията, ще ви помогне да преодолеете всички трудности и възникнали пререкания.