Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 септември 2018

Напрегнат ден, изискващ по-сериозно отношение към работата. Необмислените решения или импулсивните постъпки могат да доведат до непредсказуеми резултати. Разполагате с достатъчно сили и ресурси да се справите успешно, ако преодолеете противоречивите тенденции и променливото си настроение. Придържайте се към статуквото.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 септември 2018

Днешния ден поставя представителите на Близнаци в ситуации, които да им помогнат да изяснят своите чувства. Емоционални сте и подхождате доста субективно по различни въпроси. Изяснете си намеренията и чувствата и тогава действайте. Ще срещнете нужната подкрепа от страна на близки и любими хора.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 септември 2018

Добър ден за колективна работа и съвместни дейности. Изпълнени сте с енергия и увличате останалите след себе си. Сексуалността и личното обаяние са на високо ниво и оставяте в хората положително впечатление след себе си. Днес обмислените действия и решителните постъпки ще ви донесат успех.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 20 септември 2018

Днешният ден предлага на Близнаците различни изкушения. От друга страна сте много емоционални и подвластни на чувствата, което ще се отрази в промени на настроението. По възможност не взимайте важни решения днес, а се постарайте да намерите нужното равновесие и опора в себе си, без да залитате в крайности.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 21 септември 2018

Днес се постарайте да не се отвличате върху второстепенни неща и не губете време за празни разговори. Действайте и бъдете целенасочено активни. Пропуснатото днес, трудно ще наваксате в бъдеще. Възможни са някои промени в личния живот, както и нуждата от избор между личния живот и професионалната реализация.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 22 септември 2018

Денят обещава много любов и приятни емоции за представителите на Близнаци. Любовните дела днес са на преден план и всеки контакт с половинката и близките ще носи щастливи и незабравими мигове. Оставете рационалния подход за друг ден и се насладете на радостта от общуването и спонтанните си изяви.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 23 септември 2018

Неделя е идеалният ден да проведете множество срещи и контакти. Много ваши приятели отдавна чакат да намерите време за тях и днес е денят, в който може да реализирате това. От тях ще получите ценни съвети, както във връзка със сърдечните въпроси, така и в помощ на кариерата ви. Ще оцените по достойнство своите близки.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук