Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА -14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 12 ноември 2018

Денят, като цяло, е благоприятен. Основеният проблем, който може да възникне за Близнаците са ситуации, при които може да им се наложи да се откажат от личните си планове, от общуването с децата и семейството, поради професионалните интереси и кариера. Ще им се струва, че всички пречат на личния живот и свободата за действия.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 13 ноември 2018

Днешният ден обещава да внесе промени във вашия живот. Пригответе се за промените и се постарайте да осъществите отдавна очаквани желания. Възможно е да ви се отдаде да постигнете това. Някой трудности могат да нарушат частично процеса, но вие не се отказвайте от целта си.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 14 ноември 2018

Периода на изпитания приключва и звездите са блакосклонни за вас. Денят е благоприятен за отдих, духовно преобразяване и проеделяване на съмненията. Предвещава ви срещи, интересни запознанства. Назрява стремежът ви към изразяване на вътрешния свят и индивидуалност. Обостря се способността към дълбоко възприятие на духовните ценности.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 15 ноември 2018

Денят предлага благоприятни тенденции в професионалната сфера и може да доведе до издигането в по-високо положение на служебната йерархия. Това не бива да ви отпуска, защото съществуват доста дребни на вид проблеми, които чакат вие да ги решите. Способността ви да сте концентрирани и целенасочени повишава авторитета и уважението към вас.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 16 ноември 2018

Неблагоприятен ден. Днес е добре да бъдете по ниски от тревата и по-тихи от водата. Не се намесвайте в чужди отношения, както и не участвайте и взимайте страна в спор. Денят е добре да реализирате по-пасивно и дистанцирано, а важните задачи по възможност да оставите за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 ноември 2018

Днес може да решавате важни семейни въпроси, да отслабите съществуващо напрежение и да снемете прегради. Семейството, дома и отношенията ще заемат цялото ваше внимание. Справяйки се с това, вашето самочувствие и настроение ще нарастне и обещава вечерта да бъде хармонична и приятна.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 ноември 2018

Неделя е благоприятна за контакти с партньори, които ще донесат полза за вас вбъдеще. Дори това да са неформални срещи, не ги пропускайте. Денят е изпълнен с идеи, които може да прерастнат с доходни проекти. Съчетайте полезното с приятното и прекарайте деня в приятна обстановка.