Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 23 декември 2019

Днес сте склонни да реагирате по-остро на всеки акт на принуда или опит да ви управляват. Чувствителни сте към проявите на власт и е добре да не заявявате присъствие в йерархични отношения и участие в дебати. Желанието за повече свобода и независимост ще може да реализирате в друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 24 декември 2019

Възможно е проблеми в отношенията с партньора да ви принудят лекомислено да се впуснете в някаква нова авантюра. Импулсивността може да разтовари част от напрежението, но не обещава да разреши проблемите ви. Защото дори да създадете нова връзка неразрешените конфликти могат да заявят себе си и в нея.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 25 декември 2019

Голяма е вероятността да ви се наложи да отложите пътуване или ангажимент. Но ако сте се оказали далече от дома, избягвайте риска и не търсете силни усещания. Склонни сте да се увличате по хазартни преживявания и това може да се отрази неблагоприятно на авторитета и материалното ви положение.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 26 декември 2019

Денят носи приятни предложения, свързани с пътувания, връзки с чужди страни и култури. Това могат да бъдат посещения на хора зад граница, с които отдавна не сте се виждали. Подобни срещи или ангажираност ще внесат в живота ви нови впечатления и ще разширят вашият кръгозор.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 27 декември 2019

Благоприятен ден за планиране на Новата година и приключване на стари ангажименти. За да успеете да изпълните всичко замислено е важно правилно да разпределите времето си, за да ви стигне. Ако не пренебрегнете решителността си, днес може да покорите околните със силата на мисълта и остроумието си.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 28 декември 2019

Трябва да внимавате с непланираните покупки. Решенията ви са спонтанни, а финансовата сфера през днешния ден не вещае да остане стабилна за дълго. Съблюдавайте бюджета и ограничете ненужните харчове. Възможно е близките ви именно днес да очакват вашето присъствие и внимание.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 29 декември 2019

Днес сте по-импулсивни и непредсказуеми, което може да ви отведе в задънена улица. Планирайте деня и го направете заедно със своето семейство или близък човек. Неделя не е време за импровизации. Добрата комуникация е много важна и чрез нея ще можете да разрешите всичко.