Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 16 юли 2018

Понеделник започва с ентусиазъм и желание за нови начинания в професионалната сфера. Имате идеи и намерения за реализирате проект, но това което е характелно за днес е, че сте прекомерно емоционални и това може да ви изиграе лоша шега. Добре е да не влизате в спор с началници и авторитети в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 юли 2018

Много добър ден за материални и финансови дела. Възможно е днес да увеличите своя доход със средство, които сте очаквали. Ако ви предстоят финансови договаряния, също можете да ги дешите успешно днес. Настроението ви е добро, самочувствието също, ще се радвате на любов и внимание от страна на близките хора.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 юли 2018

В сряда Близнаците срещат с лекота разбиране и приемане от страна на колеги и приятели. Комуникацията е добра и продуктивна. Може смело да отправите предложения и към ръковоството в работата си. През днешния ден трябва единствено да внимавате да не влизате в остри спорове с партньора в личния ви живот, там сте склонни да приемате нещата твърде емоционално.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 юли 2018

Хармоничен ден, изпълнен с удовлетвореност в работата, ефективни срещи, контакти и пътувания. Днес ще се радвате на приятелски срещи, от които може да произтече добра идея за съвместни проекти. Денят ще ви радва с приятни изненади и през свободното време може да съчетаете полезното с приятното.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 20 юли 2018

Днес не сте настроени на работна вълна, по-скоро обмисляте отпуска и пътуване. Денят ви провокира да търсите онези приятни мигове с приятели и роднини, за които не ви е оставало много време. Ше успеете да се забавлявате, радвате и починете в приятната компания на близките.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 21 юли 2018

През днешния ден повечето Близнаци ще се заемат с битови и семейни въпроси, като ще ги решават съвместно с половинката. В събота сте много креативни и творчески настроени, ще изненадате притно с позицията си и решенията своите близки. Хубаво е да се доверите на интуицията, днес тя е силна и няма да ви подведе.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 22 юли 2018

Неделя съветва Близнаците да оставят планираната работа настрана, защото ангажирането ви днес ще изнерви и вас и семейството. Денят е силен в романтичната сфера и изкуството. Насладете се на посещение в театър, балет или кино. Организирайте си романтична вечеря с най-близкия човек.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук