Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 14 януари 2019

Добър ден за духовни прозрения и преодоляване на надвиснали съмнения. Склонни сте да бъдете по-решителни и смели от обикновено и това ще помогне да разчистите недоверието от своя път. Да си признаете грешките понякога е много трудно, но необходимо и полезно.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 15 януари 2019

Днес и много добре да завържете нови познанства и да бъдете активни в сферата на комуникацията. Ще можете да блеснете и да представите себе си по най-добрия начин, като ще създадете добра основа за бъдещ финансов подем. Ако сте планирали покупки, то денят ще се окаже успешен и добър за тях.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 16 януари 2019

Сряда ще провокира мнозина от представителите на Близнаци да свършат повече от възможностите си. Желанието ви да отметнете много задачи не отговаря на времето и възможностите, с които разполагате. Преразгледайте приоритетите и се насочете към оптимален брой задачи, защото вашите близки също се нуждаят от вниманието ви.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 януари 2019

Успешен ден за творческите представители на Близнаци, също така добър за контакти с най-близите хора. Посветете го на семейството и роднините и организирайте съвместно семеен празник. Сферата на личните взаимоотношения е актуална и е добре да се насладите на любовта и топлината, с която ви дарява тя.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 януари 2019

Петък е време за приключване на започнати задачи – както в работата, така и в дома. Няма да ви е лесно да огреете навсякъде, но ако се мобилизирате ще успеете да приключите голяма част от тях. Това ще ви помогне по-пълноценно да организирате предстоящите почивни дни, които с нетърпение очаквате.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 януари 2019

Погрешна представа за партньора или неправилна преценка на ситуацията могат да повлекат след себе си финансови загуби. Бъдете внимателни с материалните въпроси и не рискувайте днес. В личният живот се очакват промени, като до тях може да доведе голямо събитие. Звездите съветват да не губите самообладание и смелост.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 20 януари 2019

Ден на промени и неочаквани обрати. Разбира се, те няма да носят дълготраен характер, но ще пообъркат задачите на Близнаците. Бъдете готови да импровизирате и да правите нужните промени в крачка. Не се нервирайте заради това, а подходете творчески и непринудено. В крайна сметка най-хубавите неща са непланираните.