Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 22 юли 2019

Понеделник не е времето за разговори с началници или уреждане на въпроси с обществени и държавни институции. Важните решения по-добре да вземете друг ден. Общото ви състояние не е на високо ниво, затова се постарайте да запазите нужният баланс и хармония и не се поддавайте на провокации от страна на обкръжението.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 23 юли 2019

Вторник може да ви изненада с неочаквано предложение. То може да бъде доста примамливо и обещаващо, но бъдете разумни и внимателно обмислете подробностите. Възможно е именно в тях да се крие нещо некоректно. Не се поддавайте на желания и въображение, а заложете на здравата логика.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 24 юли 2019

Сряда е благоприятна във всяко едно отношение. Представителите на вашия знак ще могат да преодолеят всички изпитания и прегради. Възможно е в живота ви да влязат нови хора, които да го обогатят с идеи и да ви разкрият нови възможности. В семейството и с близките, отношенията са сърдечни и хармонични.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 25 юли 2019

Четвъртък символизира приток на нови и свежи идеи, реализацията на които ще донесе удовлетворение. Ще ви провърви и в любовта, стига да не се държите хладно и незаинтересовано. Във всички начинания е по-добре да се придържате към златната среда. Възможно е именно днес да ви се отдаде да сбъднете своя мечта.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 26 юли 2019

За по-чувствителните представители на знака, в емоционален план не са изключени безпричинни тревоги. Добре е днес да се предпазвате от прекомерна отстъпчивост, която може да ви постави под чуждо влияние. Втората част от деня е по-оптимистична и ще ви зарадва с приятни мигове и забавления.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 27 юли 2019

Денят е благоприятен за командировки и пътешествия. Ако днес ви предложат пътуване – съгласете се. На път ви очакват успех, приключения, лични или делови победи. Новите перспективи се открояват далече от дома и привличате подходящите хора като магнит. Романтични изненади ще разпалят по-силно любовта ви.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 28 юли 2019

Удачен ден за празненства, годежи и сключване на граждански брак. Семейният живот днес придобива силно значение и тежест. Възможно е младите представители на знака да вземат решение за обвързване. Вероятни са срещите с роднини, които да възродят родословните корени от миналото.