Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 22 юли 2019

Денят ще провери устойчивостта на много от представителите на вашия знак. Успехът е гарантиран само за тези, които самостоятелно обмислят и реализират своите действия. Възможно е да пожелаете да обсъдите с някого своите проблеми, но това може да ви донесе разочарование.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 23 юли 2019

Усърдни и ентусиазирани, днес сте склонни да се нагърбвате с повече работа, отколкото реално можете да понесете. Действайте по приоритети и оставете перфекционизма настрана. Планирайте и разпределете работата си адекватно, спрямо възможностите, също така се доверете и на компетентността на колегите си.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 24 юли 2019

Благоприятен ден. Бедите сякаш ви заобикалят. Недоброжелател може да се опита да ви постави в затруднено положение, но като резултат ще навреди на себе си, не на вас. Днес може да постигнете много, ако то е свързано с новаторство и разчупване на стереотипа. Бъдете смели в идеите си.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 25 юли 2019

Първата половина от деня ще бъде успешна и благоприятна за решаване на важни въпроси, договаряне или сключване на сделки. Но през втората са възможни неприятности и стресови ситуации, които могат да ви отнемат много сили и енергия. За да овладеете дисбаланса, възприемайте случващото се безпристрастно.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 26 юли 2019

Днес може да направите пробив в професионалната сфера. Личната убеденост и вяра ще позволят без усилия да се справите с всяка работа. Успешно се разрешават въпроси, свързани с документи и държавни институции. В личен план са възможни дребни трудности, които няма да се задържат дълго.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 27 юли 2019

Възможно е да се окажете в нова социална среда и сред непознати хора, към които няма да ви е трудно да адаптирате, защото интуицията ви работи чудесно. Вътрешният усет и чувства се проявяват силно и хармонично, затова са възможни победи в интимната сфера. Въпреки домашните задължения, излезте от рутината и посрещнете новите възможности.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 28 юли 2019

Наситен емоционално ден. Дали ще го прекарате сред роднини или с приятели, радостта е голяма и емоции няма да липсват. Забавлявайте се и преоткривайте своите близки и себе си. Необвързаните могат да се радват на успешни срещи и флирт, които ще дадат дългоочакваното развитие.