Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 13 май 2019

Днешният ден е ориентиран към анализи. Вероятно е да откриете не само чужди, но и лични грешки. Критиките от околните посрещнете конструктивно, а собствените претенции към другите обмислете внимателно. Вашата добронамереност и логичност са силните ви страни днес.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 14 май 2019

Днес паралелно с професионалните ангажименти, вниманието ви ще е заето със семейството, за което сте готови да пожертвате много. Ако в съпружеските отношения доминират основно задълженията, то ще е добре да преразгледате отношенията си. Не допускайте намесата на роднини и приятели в тях.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 15 май 2019

Неочаквани или нестандартни ситуации могат да хвърлят ръкавица към присъщата ви консервативност. Можете да бъдете въвлечени в събития, които очакват нетипични решения и провокират вашите творчески способности. Отпускайки хватката на сигурното ще се докоснете до естествената лекота на непринуденото.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 16 май 2019

От натрупаните знания и опит ще зависи вашето умение да противодействате на подводните течения днес. Възможни са неочаквани ситуации на работното място, свързани с неизяснени намерения и цели. Вложете спокойно целият си ресурс и ще успеете да решите уравнението с много неизвестни.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 17 май 2019

В петък може твърде сериозно да се замислите върху неуспехите в любовта и трудностите в личните отношения. Изпитвайки липса на внимание към себе си, да останете с впечатлението че никой не се интересува от вас. По-добре помислете доколко и в каква степен споделяте и разкривате своите чувства на тези хора, дали не сте се затворили за тях.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 18 май 2019

Днес вашите планове и намерения могат да срещнат неприемане от страна на близките. Ще ви се наложи да убеждавате или да направите компромис с някои от тях. Насочете се към това, което зависи единствено от вас. Съвместните дейности отложете за друг ден. Вложете повече фантазия и романтика в личните отношения.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 19 май 2019

Развитото чувство за отговорност и умението ви да прогнозирате ситуацията, ще доведат до успех и значително ще издигнат вашия авторитет. Но бъдете по-внимателни към финансовите си дела. Вечерта е възможна романтична среща или ново запознанство, което да прерасне в сериозни отношения.