Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 18 март 2019

Денят е благоприятен за промени или смяна на посоката в професионалната сфера. Имате планове и намарения, които успешно може да стартирате в днешния ден. Възможно е да ви се наложи да демонстрирате своите таланти и способности, което ще ви открои сред останалите и ще се харесате на обкръжението.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 19 март 2019

Денят е благоприятен за общуване, нови запознанства, установяване на делови контакти и разрешаване на битови проблеми. Благоприятен е и за активни действия в сферата на бизнеса. Не е изключено да се появят влиятелни хора, които да окажат помощ във вашите начинания. Ново запознанство може да повлияе положително на бъдещите ви планове.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 20 март 2019

Днес сте силно подчинени на обществените очаквания и чуждото мнение. Това може да ви вкара в задънена улица, ако се чувствате принудени да съотнасяте себе си с традициите и чуждите очаквания. Не правете сделка със съвестта си. Може да ви се наложи да действате нетрадиционно и именно това да е правилното.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 21 март 2019

Днешният ден е доста пасивен за представителите на Козирог. Не може да очаквате много от него сега. Склонни сте да изслушвате и да се съобразявате с всички, затова не поемайте неизпълними обещания и ангажименти в желанието си да помогнете на другите. Дайте си почивка и се уединете за определено време, дистанцирайте се от задълженията си.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 22 март 2019

Днес сте силно романтично настроени и с повишена активност. Козирозите, заети в сферата на изкуството, могат да проявят своите способности и да създадат нещо необикновено. За по-голямата част от представителите на знака признанието и успеха също са гарантирани. Днес сте обградени от любов, красота и естетика.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 23 март 2019

Днес сте по-изнервени, което може да се отрази на общото състояние на нервната ви система, както и на качството на съня ви. Денят е добре да организирате основно около почивката. Това може да е далече от дома или сред природата, важното е да ви носи покой, тишина и успокоение. Избягвайте ангажиментите и шумните места.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 24 март 2019

Денят е благоприятен за планиране на бъдеща дейност и оценка на актуалното положение. Добър е за размисъл, анализ и решения. Вашата адаптивност и проницятелен ум ще породят нови тенденции за бъдеща реализация. Трудности може да срешнете с обкръжението, постарайте се да бъдете приветливи и мъдри с тях.