Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 16 септември 2019

На Козирозите се разкрива възможност за издигане в очите на приятелите, признание от страна на близките и уважение от роднините. Важно е да не се прибързва, както и да не се изпада в излишен перфекционизъм и наблягане на дребните моменти. Погледнете на ситуацията и възможностите от по-едър план.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 17 септември 2019

Проявите на твърдост и упоритост ще са вашите силни страни във всяка дейност. Имате завидна работоспособност и ще успеете да свършите много. Игнорирайте съществуващите съперници и не се плашете от възможни трудности. В работата и проявите на творчество ви очаква успех.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 18 септември 2019

Първата част от деня ще ви сблъска с нестандартна ситуация, в която можете да се справите само с находчивост и творчески подход. Всеки рутинен и познат метод, не работят. От вас се очаква да решавате стари проблеми по нов начин. Обърнете повече внимание на децата и близките, те имат нужда от вас.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 19 септември 2019

Денят ви препоръчва да забравите за насъщния и обичайната си професионална дейност и да се отпуснете и отдъхнете. Той предполага да срещнете стари приятели, което ще ви зарадва и зареди с положителни емоции. Променете обичайните си форми на почивка, направете нещо ново, интересно и вдъхновяващо.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 20 септември 2019

В петък не е удачно да се впускате в рисковани любовни авантюри и приключения, и да търсите благоразположението на хората от противоположния пол. Възможни са конфликти в личната сфера и това, което бихте искали да остане скрито, много лесно ще излезе наяве. Не излагайте на риск любовния си живот.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 21 септември 2019

Добре е съботният ден да премине под знака на интуитивната работа. Колкото и да ви е трудно да се разделите с желязната логика и рационалните решения, денят обещава да разрешите много от своите задачи именно като се подчините на вътрешния си усет и интуиция. Позволете си по-малко да мислите и повече да усещате и преживявате.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 22 септември 2019

Днешният ден обещава да премине спокойно и неангажиращо. С лекота ще решите поставените задачи. Благоприятен е за търговия и сделки, а покупките които направите – ще са успешни. В личният живот цари разбирателство и хармония, което ще ви помогне да си починете и заредите с положителна енергия.