Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 12 ноември 2018

Твърде е възможно през днешния ден да сте заети с домашни проблеми и задължения, както и въпроси от личен характер. Бъдете уверени, че всичко ще се реши благополучно, ако действате без да прибързвате и обмисляте ситуацията внимателно. Вслушвайте се и в мнението на вашите близки.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 13 ноември 2018

Звездите днес обещават нови и интересни запознанства за Козирозите. Напълно е възможно вашите увлечения или хоби да разкрият нови начини за печелене на пари. Днес излъчвате особено обаяние и това няма да пропуснат вашите симпатизанти. Сферата на любовта ще ви изненада с приятни мигове и радост.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 14 ноември 2018

Благоприятен ден. Вероятни са финансови успехи и придвижване в йерархията на професионалната стълбица. Вашият труд ще бъде оценен по достойнства, а способностите ви признати. Семейни дела могат да ви отвличат през деня, но вие успешно може да отложите част от тях за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 15 ноември 2018

Представителите на бизнеса трябва да бъдат внимателни и да не прибързват с инвестициите. При работещите е възможно да получат признание и да се издигнат в служебната йерархия. Това ще бъде съпроводено с допълнителни ангажименти, които е добре внимателно да премислите, преди да приемете.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 16 ноември 2018

Находчивостта и трезвата преценка на събитията ще ви позволи да се справите с неочакваните събития през днешния ден. Възможни са провокативни, нестандартни ситуации, също и приключения. Денят е благоприятен и за срещи с роднини и семейни празненства, за положителни промени в личния живот.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 17 ноември 2018

Не е изключено на вашия професионален път да срещнете определени трудности. Това особено важи за нови планове и проекти, които могат да бъдат определени като рискови. Възможно е да ви подкрепи верен приятел или партньор, който ще намери правилния изход от трудното положение.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 18 ноември 2018

Днешният ден за Козирозите символизира мира и разрешаването на противоречия. Възможно е именно днес да победите в себе си съмненията и слабостите пред изкушенията. Не са изключени събития, които да проверят вашата жизнена устойчивост. В резултат от тях вашата представа, за самите себе си, може коренно да се промени.