Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 14 януари 2019

Седмицата започва силно за Козирозите. Може успешно да стартирате начинания с ваши партньори в бизнеса и личния живот. Денят е благоприятен и за промени в дома и семейството. Радвате се на уважение и приемане от страна на обкръжението, а в професионален план са възможни договори с международно участие.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 15 януари 2019

Ден за любов, романтика и творчество. Нараства личното ви обаяние и сте убедителни в комуникацията. Венера ви покровителства във вторник и може да очаквате радостни мигове със своята половинка. Ако сте ангажирани в творчески проекти – денят е много успешен за реализацията им. Благоприятни са процедури, свързани с имиджа и външността.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 16 януари 2019

Силен ден в материален и финансов план, който може да е свързан със сключване на изгодни споразумения или повишаване на благосъстоянието. Уреждането на материални въпроси е продуктивно, но трябва да внимавате да не влизате в спорове с висшестоящи или началници, защото комуникацията с тях е напрегната.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 17 януари 2019

В четвъртък сте по-емоционални от обикновено и трябва да внимавате с решенията и действията си. Субективизма днес не е добър съветник и може да ви подведе. Ако обмисляте да разговаряте с началници или партньори по финансови въпроси, по-добре го отложете за друг ден, защото едни ваши аргументи ще бъдат приети, а други – отхвърлени.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 18 януари 2019

Заредени сте с енергия, позитивизъм и активност. Имате нови идеи, които желаете за споделите с колеги и ръководители. Денят обещава добри възможности в професионалната сфера, както и промени, които са за ваше добро. Не прикривайте и не подтискайте своята спонтанност днес, защото тя е позитивна и креативна.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 19 януари 2019

Много романтично сте настроени в съботния ден. Дори и да сте планирали пътуване, тази тенденция ще ви следва. Прекрасен ден за личния живот, изпълнен с приятни мигове и любов. За необвързаните дава възможност за нови приключения и възможности за обвързване. Успешни са покупките, свързани с естетика и красота.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 20 януари 2019

Вдъхновени сте да правите промени и да инициирате нови начинания. Но трябва да бъдете внимателни как взимате решенията. Не е добре да следвате емоционалната страна, защото тя няма да бъде приета от околните. Трябва да ги убедите с основателни логични аргументи в собствената си правота.