Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 11 ноември 2019

Обмисляте промени, свързани с ежедневният ви здравословен режим. Придържайте се към златната среда и избягвайте крайностите. Не се доверявайте и на диети, обещаващи бързи и лесни резултати. В любовта събитията и тяхното развитие ще зависят главно от вашата инициатива.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 12 ноември 2019

Добър ден да се захванете за работа, било то професионална или свързана с дома. Организаторските ви умения ще бъдат нужни и ще доведат до конструктивни промени. Насочени сте към по-грандиозни планове, като за тяхната реализация ще трябва да разчитате на точните хора и представители на съответните институции.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 13 ноември 2019

Възможно е да изпитате трудности да се ориентирате в бързо променящата се реалност. Това не бива да ви обезсърчава, напротив, където е необходимо оставете ролята на времето да отсъди посоката, а каквото зависи от вас – действайте смело. Заемете се с конкретните неща и се старайте инструкциите ви към другите да бъдат прости и ясни.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 14 ноември 2019

Важното днес е да направите взаимоотношенията хармонични. От това ще зависи както професионалната ви сфера, така и задачите от личен характер. Външно може да изглеждате доста оптимистични, но това е социалната маска, зад която скривате известно напрежение. Разчитайте повече на своите възможности.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 15 ноември 2019

Ден за размисъл и отдръпване от социалната суета. Неблагоприятен за поставяне начало на дейност и с трудности в личните инициативи и организация. Отложете активната дейност, днес я оставете на другите. Непредубедената преценка на ситуацията ще ви помогне да излезете от това положение.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 16 ноември 2019

През уикенда ще сте силно мотивирани за личностна промяна. Ще преразгледате задачи и планове от миналото, по един нов и конструктивен начин. Можете да си позволите повече смелост и решителност, защото през близките дни те ще бъдат наградени. Кратките пътувания също са успешни.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 17 ноември 2019

Възможно е днес да почувствате нови и свежи сили. Набелязаните планове и срещи ще ви донесат успех и добро настроение, а някои идеи от тях могат да станат добра основа за в бъдеще. Всичко с което се захванете ще ви се отдава, а от затруднените ситуации ще излезете с усмивка.