Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 16 септември 2019

Началото на седмицата започва силно в сферата на комуникацията и връзките. Днес е добре да организирате приятелски срещи и да се забавлявате. Взаимоотношенията с партньорите са позитивни и продуктивни. Проявете лична активност и инициатива в личен план, ще реализирате желаното.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 17 септември 2019

Днес сте във водовъртежа на динамиката. Желаете да реализирате много и веднага. Инициативни сте, но е добре да се съобразите и с темповете на останалите. Имате нови и креативни идеи за бъдещи проекти, които може да споделите и обсъдите с партньорите. Добър ден за творчески начинания и планиране на бъдеща дейност.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 18 септември 2019

Сряда излъчвате и вдъхвате голям авторитет пред заобикалящите. Ползвате се с уважение и разбиране сред колеги и близки. Може успешно да се справите с текущите задачи и проблеми по един градивен начин. Денят е благоприятен за срещи и уреждане на административни въпроси и работа с държавни институции.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 19 септември 2019

Силното присъствие от предишният ден продължава и днес, и ще се радвате на професионални успехи и хармонични работни взаимодействия. Насърчавате и мотивирате хората. Всяка идея или активност ще заразят останалите в позитивна, колективна работа. Вие сте нужният лидер, бъдете инициативни и насърчете хората около вас.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 20 септември 2019

Възможно е в днешния ден да планирате промени, свързани с дома. Обмислете добре идеите си, защото е вероятно нещо да се получи не така, както очаквате. По възможност, отложете тези дейности за другата седмица.В семейството не получавате адекватна подкрепа и ще трябва да се справяте сами.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 21 септември 2019

Първият ден на уикенда за вас е активен делово. Възможни са срещи с партньори, които да поставят добро съвместно начало. Почивката ви ще премине в неформална работна атмосфера и с присъщата си активност ще уредите доста въпроси. Няма да пропуснете и грижите за семейството, което ще се радва на вашата подкрепа.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 22 септември 2019

Неделя е ден за ползотворна комуникация и срещи. Конструктивно и делово може да разрешите важни въпроси и да промените съвместни планове в желаната от вас посока. Ден за дипломация и преговори. В личен план може да ви изненада и зарадва посещение на приятели, което ще освежи и заредят позитивно остатъка от деня ви.