Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 14 януари 2019

Началото на седмицата започва с подчертана активност за представителите на Лъв. Възможно е да ви се наложи да взимате важни решения, за които ще е добре да ги обмислите внимателно. Днес може да избегнете грешки, ако не прибъзвате и се вслушвате не в разума, а в сърцето си.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 15 януари 2019

През днешния ден са вероятни трудности в професионалната сфера. Не ви се отдава да постигнете добра комуникация с колегите, както и да прокарате свои идеи. Денят е благоприятен за личния ви живот и любовта, която срещате, ще компенсира недоразуменията в работата.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 16 януари 2019

Добър ден за уреждане на административни въпроси и работа с държавни институции. Общуването и комуникацията ще се радват на успех, ако подходите по-консервативно и традиционно. Емоционалността е подчертана и е добре някои решения да оставите за друг ден. Не се предоверявайте на чуждото мнение, може да ви подведе.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 17 януари 2019

Днешният ден не обещава да протече по начина, който сте пранирали. Възможни са промени и разместване на графика ви. Бъдете адаптивни и отворени към новите посоки, където е необходимо импровизирайте. Четвъртък може да ви провокира с незначителни спорове, дистанцирайте се от излишната полемика.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 18 януари 2019

Благоприятен ден за уреждане на финансови въпроси и стартиране на начинания. Краят на работната седмица обещава добра комуникация, ако не се стремите да контролирате всичко. Оставете част от отговорностите и на другите, а спорните въпроси на времето. Петък е ден за романтика и любов, организирайте го с любимия човек.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 19 януари 2019

Днес сте активни и целенасочени. Каквото сте си поставили за цел – ще реализирате, защото мотивацията ви е много силна, а волята – непоклатима. Възможно е началото на уикенда да започне на път, но денят ще ви донесе удовлетвореност и желание за действие. Не игнорирайте личната сфера и възможността за романтични преживявания.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 20 януари 2019

Естетика, красота, любов и романтични приключения обещава неделя за представителите на Лъва. Бъдете със своите любими хора и забравете за грижи, ангажименти и друга дейност. Организирайте съвместно празник със свои приятели или се отдайте на заслужена почивка. Не влизайте в излишни спорове, възможни са конфликти.