Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 13 май 2019

Днес сте много открити в общуването и срещите с хора. Домът ви ще бъде широко отворен за приятели, а в работата отношението ви ще мотивира околните. Неочакваните срещи могат да ви се струват случайни, но няма нищо случайно. Хората, които се окажат до вас ще бъдат посланици на вашите идеи и интереси.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 14 май 2019

Потребността от удоволствия и желанието за най-малко съпротивление могат да ви направят по-пасивни. Дейности, касаещи лична инициатива, организация и координация, по-трудно ще се отдават. За сметка на това, сферата на чувствата и връзките ще е мястото, където да плувате в свои води днес.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 15 май 2019

Трудно ви е да си представите живота без общуване и стабилни хора до себе си. Партньорският диалог и вниманието на околните са важни за вас днес. Стремейки се да изградите хармонични връзки, ще разширите кръга на позитивното обкръжение и ще създадете нови, близки до вашата душевност партньорства.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 16 май 2019

Ориентирани сте към далечното бъдеще, което ви вдъхновява и оживява, но може да пропуснете важни моменти от настоящето. Насочете усилията си към актуалните събития и вниманието към належащите неща. Оформяйки документи, следете за юридическото значение, а не за авторитетното мнение.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 17 май 2019

За представителите на вашия знак денят е ориентиран към търсене на съмишленици и активно общуване. Новите контакти днес могат да се окажат доста обещаващи, а приятелствата – по-добри от съществуващите. В личният живот може да реализирате също положителни промени чрез умението ви да убеждавате.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 18 май 2019

Днес няма да избягат от вниманието ви недоброжелатели, които ще станат обект на вашия благороден гняв. Готови сте да разрешите ребром възникналите противоречия, като не сте склонни да се церемоните и да правите компромиси. Отношението ви би предизвикало респект, но решението ще изисква и дипломация.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 19 май 2019

Хармоничен, позитивен и изпълнен с любов и приключения ден. Представителите на вашия знак успяват да се реализират във всяка една сфера. Комуникацията и взаимодействията са позитивни, подкрепата на обкръжението и уважението на близките – също. Радвате се на любовта на партньора и семейния уют.