Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 18 март 2019

Денят е благоприятен за активна дейност и усвояване на нови знания или опит. Възможно е да търсите одобрение на своите планове и поддръжка от страна на влиятелни хора. Денят обещава да намерите нужната подкрепа, а молбите ви да бъдат удовлетворени. Днешният ден е особено благоприятен за хора, занимаващи се с творчески професии.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 19 март 2019

Конфликтен ден. Възможно е днес трудно да постигнете консенсус с ръководители и колеги. Идеите ви трудно ще бъдат чути и възприети от тях, затова ако можете отложете важните разговори за друг ден. Постарайте се да заемете по-неутрални позиции във взаимоотношенията, като това важи и за личния ви живот.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 20 март 2019

Изострени са взаимоотношенията за представителите на Лъв. Приемате, че чувството за справедливост е нарушено и това провокира у вас опити за протст. С тази стратегия няма да имате успех днес. Постарайте се да не спорите, защото всеки има своята истина, както и аргументирани основания за позицията си.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 21 март 2019

Днес сте прекомерно емоционални. Трудно овладявате добрия баланс, на който обикновено разчитате. Не е изключено недоизказани неща в личния живот да задържат у вас определено напрежение. Изяснете намеренията си и планувайте в близките дни сериозен разговор с половинката.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 22 март 2019

Ден, изпълнен с великодушие, общуване и душевно равновесие. Професионалната сфера е стабилна и изненади не се очакват. Ангажирани сте с рутинни дейности или дългосрочни проекти. Най-пълноценно е общуването днес с любимия човек, затова организирайте съвместно вечерта си и си доставете радост.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 23 март 2019

Напрегнат и противоречив ден. Нови запознанства или срещата с влиятелни хора може да изиграе в живота ви важна роля, но само от вас зависи дали тя ще е положителна или отрицателна. Не е препоръчително да действате прибързано и твърде директно. Опитайте се да вникнете във всички детайли на предстоящите си действия.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 24 март 2019

Днешният ден носи двойнствени тенденции за представителите на вашия знак. Първата половина е крайно неблагоприятна за общуване с приятели и близки хора. Бъдете предпазливи и в романтичните авантюри – те могат да донесат нежелани последствия. Не бива да се водите от страстите си. Втората половина е успешна и позитивна, както за семейните, така и за професионалните дела.