Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 22 юли 2019

Началото на седмицата отбелязва подем в жизнените ви сили. Благоприятен е за покупки и придобиване на недвижимо имущество. Но е добре да се придържате към мярката и да съобразявате желаното с реалното. Втората половина на деня планирайте да прекарате в тесен семеен кръг или с любимия човек.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 23 юли 2019

Днес е препоръчително да се придържате към разумната граница във всичко. Не започвайте едновременно много неща и не се преуморявайте физически и психически. Бъдете умерени в работата и забавленията. Добре би било да проявите повече търпение в отношенията с роднините и децата.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 24 юли 2019

Сряда посветете на културни развлечения и отдих. Посетете изложби, музеи, концерти или театър. Получените впечатления ще обогатят душевните ви потребности и ще ги заредят със свежи сили. Желателно е днес да обърнете внимание на приятелите си и да направите нещо за тях.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 25 юли 2019

Денят е успешен и нищо не може да помрачи вашето настроение. Нараства работоспособността, забележими сте за другите и получавате тяхното признание. Не е изключено през втората половина на деня да ви посетят гости, които приятно да ви изненадат. Във взаимоотношенията с възрастните проявете нужното търпение.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 26 юли 2019

Петък е провокативен ден, разпалващ агресивни тенденции. Постарайте се да приключите днес всички задачи, защото може да възникнат неочаквани проблеми, които да попречат на вашата работа. Вероятността от финансови загуби не е малка, затова бъдете разумни с финансите и избягвайте излишни рискове.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 27 юли 2019

За представителите на вашия знак деня не е благонадежден. Трябва да се предпазвате от големи очаквания и илюзии. Съществува възможност да бъдете подведени и да се доверите не на когото трябва. Въдете внимателни и не приемайте всяко предложение за чиста монета.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 28 юли 2019

Денят е благоприятен за всяко нещо, което предприемете да реализирате. Можете да преодолявате всички пречки, изпречили се на пътя ви. Не е изключен неочакван обрат на събитията във ваша полза. За да можете успешно да завършите набелязаните задачи, трябва правилно да разпределите своите сили между ангажименти и развлечения.