Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 13 май 2019

Желанието за повече удобства и комфорт ще ви принуди да се замислите за промени в дизайна и интериора на дома, за който ще направите дългоочаквани покупки. Контактите с роднини и съседи са продуктивни и могат да ви помогнат при разрешаване на битови въпроси и неизяснени отношения.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 14 май 2019

Вторник може да ви срещне с много примамливи предложения и големи обещания. Събитията могат да изглеждат красиви и невероятни, докато не си свалите розовите очила. Бъдете бдителни и влагайте във всичко здравословна доза съмнение. Ако е нужно потърсете съвета на близки и мнението на колеги и приятели.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 15 май 2019

Днешният ден ви предоставя възможност да събудите твореца в себе си. Да разширите и промените целите, подхода и действията си. Това ще ви зареди с оптимизъм и увереност в собствените сили и утрешния ден. Колкото по-смели и спонтанни сте в новаторството си, толкова повече ще срещате одобрение и приемане от другите.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 16 май 2019

Вашата активност ще бъде насочена към постигане на определени цели, които ви носят признанието на околните. Днес е важен за вас личният авторитет и мястото, което заемате в професионалната стълбица. Успехи са възможни, ако не пренебрегвате човешките потребности, за сметка на амбициите.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 17 май 2019

Днес е вероятно да получите предложение или да започнете романтична връзка с влиятелен човек. Но хаоса в любовните отношения може да окаже влияние на кариерата и имиджа ви, ако не се погрижите за тяхната дискретност. Следвайте сърцето си, но и стоте далече от афиширане на връзките си.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 18 май 2019

За да избегнете негативните тенденции на деня бъдете внимателни как се отнасяте с тези, които ви заобикалят. На личният хоризонт не търсете бързи победи, защото това което сега изглежда лесно достижимо, може да се окаже труден за подредба пъзел и вашето търпение ще е нужно.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 19 май 2019

Ако днес съумеете да намерите възможност да отдъхнете от семейните грижи, то вас ви очаква един усмихнат ден. Възможни са и романтични приключения, защото вашата чувствителност и уникалност не спират да удивляват обкръжаващите. При необвързаните е възможно да срещнат нови приятели и спътници в живота.