Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак- 14 януари 2019

Понеделник може да донесе на Раците много примамливо предложение, но трябва много внимателно да го обмислите и приемете. Възможно е да изглежда добро само на повърхността и да крие в себе си непредвидени изненади. Днес е много важно да проявите търпение и въздържание във взаимоотношенията с обкръжението.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 15 януари 2019

Вторник представителите на Рак са малко по-разсеяни и хаотични. Ще ви се наложи да положите усилия и да се концентрирате върху важните задачи, защото някои от тях ще изискват бързи решения. Бъдете внимателни при подписване на документи и четете между редовете. Вечерта организирайте в спокойна атмосфера, за да разтоварите стреса от деня.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 16 януари 2019

През първата половина от деня са възможни някои неуспехи, породени от разсеяност или лична неувереност. Не се поддавайте на лошите настроения, защото втората част от деня обещава да внесе душевно равновесие и покой. Сряда може да ви изненада приятно, чрез срещи с приятели, които не сте виждали отдавна.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 17 януари 2019

Четвъртък са вероятни конфликти или недоразумения, които могат да отнемат част от енергията ви. Не се фокусирайте изцяло върху тези моменти, а се постарайте максимално бързо да намерите решение или да напуснете тези ситуации. Успешни сте във финансовата сфера днес и са възможни парични постъпления.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 18 януари 2019

По-експанзивни сте от обикновено и това може да ви направи по-несдържани и донякъде конфликтни. Не казвайте неща, за които по-късно бихте съжалявали, не бъдете и твърде критични към останалите. Постарайте се да изясните пред себе си от какво се нуждаете в момента и насочете усилията в тази посока.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 19 януари 2019

Благоприятен ден за духовно самоусъвършенстване и разкриване на вечните истини. Денят е благоприятен за духовно и физическо изчистване, затова оставете алкохола и продуктите от животински произход и се спрете на натурална храна. Добре ще ви се отрази да прекарате уикенда далече от дома.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 20 януари 2019

Неделя е благоприятна за пазар, покупки, обществена дейност и посещения при приятели. Не е изключено да блеснете със своите възможности и таланти в обществото или да завържете интересни запознанства. Бъдете по-премерени в покупките, защото сте склонни към разточителност.