Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 16 септември 2019

Днешният ден носи неочаквани промени за представителите на вашия знак. Затова запазете спокойствие и избягвайте излишното напрежение и спорове. Трудностите в комуникацията днес могат да ви поставят в заплетени ситуации, затова не заемайте страна и не се ангажирайте с мнения и коментари.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 17 септември 2019

Може да ви се наложи да направите труден избор в живота си. Разчитайте единствено на себе си, не се доверявайте и опирайте твърде много на партньора, както и не очаквайте помощ от близки. Те само ще ви отклонят, дори и да имат желанието да ви помогнат. Сами ще сте напълно способни да разрешите личните си проблеми.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 18 септември 2019

Благоприятен ден във финансово отношение. Възможно е да получите финансови придобивки по заслуги или за свършена вече работа. Възможни са и изгодни предложения, които трябва да бъдат примамливи финансово. Денят е подходящ и за стартиране на професионални начинания или проекти.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 19 септември 2019

Вашата лична убеденост в собствената правота и доводи, могат да доведат до успех във всяка една дейност. Укрепете постигнатото и не предявявайте претенции за повече, иначе вашата самоувереност може да преобърне нещата срещу вас. Бъдете по-толерантни към близките и снизходителни към децата.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 20 септември 2019

Представителите на вашия знак трябва да бъдат предпазливи в комуникацията и думите, които използват. Именно днес те имат особена тежест и могат да доведат до обрати, за това внимавайте как общувате и разговаряте. По-емоционални сте и това допълнително застрашава преценката и отношението ви към околните.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 21 септември 2019

Добре е през днешния ден представителите на вашия знак да намерят време за своите роднини, с които време или обстоятелства ги е разделило. Обърнете се към вашите корени и устойчиви връзки. Денят е подходящ за семейни тържества, годежи и сватби. Обърнете внимание на стабилно присъстващите хора във вашия живот.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 22 септември 2019

Трябва да бъдете много внимателни по отношение на финансовите въпроси днес. Склонни сте към разточителство и е възможно да направите значителни, необмислени покупки, за които по-късно да съжалявате. Ако трябва да взимате решения за семейния бюджет, по-добре го отложете за друг ден.