Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 11 ноември 2019

Днес отговорностите в работата за вас ще бъдат повече, но задълженията няма да ви тежат. Имате ресурса да се справите и с най-натоварения график, като резултатите ще бъдат добри, а личните ви заслуги – признати. Постарайте се да не бъдете толкова делови в отношенията с партньора, а внесете повече романтика.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 12 ноември 2019

Вторник обещава да сбъдне желанията ви. Лични, семейни или обществени – ще се радвате на тяхната реализация. Притежавате нужната популярност днес и всякакви по-мащабни идеи или проекти ще срещнат подходящата среда. Добро настроение, емоционална приповдигнатост и любовни тръпки няма да липсват.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 13 ноември 2019

Днешният ден ви призовава да бъдете активни. Способността ви да се съобразявате с другите и да отстъпвате личното си лидерство, не са препоръчителни. Трябва да насочите своите усилия в желаната посока – твърдо и убедително. Възможно е да работите в няколко направления, но безпроблемно ще се справите и с тях.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 14 ноември 2019

Трябва да бъдете по-внимателни в сферата на чувствата. По-задълбочено преценете своята връзка и се вгледайте внимателно в партньора. Възможно е да надценявате някои от присъщите му качества. Бъдете реалисти и не замествайте действителността с желаните от вас негови качества.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 15 ноември 2019

По-емоционални и загрижени сте за близките си. Темата за семейството и неговия просперитет винаги е важна за вас, но не сте в състояние всичко да контролирате. Ще се опитате да организирате битови проблеми, както и да решите множество възникнали задачи в дома. В работата фокусът ви убягва, тъй като мисълта ви е ангажирана с дома.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 16 ноември 2019

С лекота можете да реализирате своите планове, както и да разширите границите на своята дейност. Възможно е именно днес да ви се наложи смело да вземете решения за различни проблеми. Насочете се към най-важните и не се опитвайте да поемете повече, отколкото ви е възможно.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 17 ноември 2019

Неделя ви съветва да оставите професионалната работа настрана, защото ангажирането ви с нея ще изнерви и вас, и семейството. Денят е силен в романтичната сфера и изкуството. Насладете се на посещение на кино, театър или концерт. Организирайте приятна вечер с най-близкия човек.