Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Рак- 16 юли 2018

Неблагоприятен ден за общуване с партньори, за учебна дейнсто и начало на нова дейност. Днес се постарайте да избягвате обещания и лично ангажиране, както и работа с документи. През днешният ден позитивно ще ви зареди компанията и вниманието на близкия до сърцето ви човек, а съветите му могат да се окажат много ценни.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 17 юли 2018

Въпреки възможните неочаквани ситуации, в които днес ще попаднат представителите на Рака, успешно ще се уредят отношенията с обкръжението и материалното положение. От способността за въздържание и степентта на разсъдителност зависи успеха във всички днешни начинания и дейности.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 18 юли 2018

Много благоприятен ден за комуникация и общуване, създаване на нови отношения и издигане в служебната йерархия. Изпълнени сте с ентусиазъм и креативни идеи, които днес ще срещнат нужното внимание. Ще оцените и преосмислите изминатия път, както и ще набележите нови перспективи в него.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 19 юли 2018

Първата част от деня ще е по-слаба, бележейки пасивност и недобра физическа кондиция. Но още в обедните часове нещана ще се нормализират. Възможно е днес да сте по-меланхолични, при това без видима причина. Обърнете внимание на физическата си активност и по възможност направете една сериозна разходка преди да се приберете вечерта.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 20 юли 2018

Краят на работната седмица е благоприятна за пътешествия, физически натоварвания и работа с недвижима собственост. Очакват ви делови и лични срещи. Не е изключено да посветите днешния ден на своя партньор и домашния уют. Организирайте за себе си и близките празненство, това ще освежи значително личната атмосфера.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 21 юли 2018

Силен ден за търговия, пазар и придобивки. Днес търговският ви нюх ще позволи да направите добри покупки, да се спазарите успешно и активно да търгувате. Денят предполага обновления и промени в дома, които вероятно отдавна сте планирали и именно днес ще можете да осъществите.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 22 юли 2018

Днес вие може да се окажете в съвсем непозната и нова ситуация. Денят ще ви изненада неподготвени, затова не планирайте, тъй като плановете няма да мога да се сбъднат. Ще ви се наложи бързо да се ориентирате към потока информация и събития. Мисли, чувства и постъпки ще се проявяват хаотично. Не търсете ред и закономерност в днешния ден.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук