Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 22 юли 2019

Ден за преобразования и трансформации. Възможни са обрати, затова бъдете предпазливи. Не е добре да се захващате с рисковани и непроверени проекти или търговия. Обърнете внимание на новите предложения от страна на бизнес партньори. Възможният финансов успех се явява в резултат от миналите усилия.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 23 юли 2019

Денят е благоприятен за активни действия в търговията и бизнеса. Възможни са изгодни предложения и финансови придобивки. Късметът няма да ви изостави и във взаимоотношенията с обкръжаващите и близки хора. Вашите усилия и способности ще бъдат оценени по достойнство.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 24 юли 2019

За вас днешният ден може да бъде противоречив. Отношенията ще бъдат подложени на проверка за тяхната стабилност, така също и ще могат да бъдат преосмислени и разгледани в перспектива. Бъдете внимателни в работата с материални ценности, съществува вероятност за финансови загуби.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 25 юли 2019

Бъдете сдържани в контактите, защото проявата на лични амбиции или лидерство могат да попречат на работата и постиженията ви. Постарайте се да не се фиксирате върху неприятните моменти, а да възприемате нещата с техните позитивни възможности. Втората половина от деня може да ви зарадва с приятна среща.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 26 юли 2019

Днешният ден обещава значително нарастване на волята и мотивацията. Предстои ви да задвижите всички свои организаторски способности и възможността да се приспособявате към обстоятелствата. Авторитетът и личността ви са силно забележими и лесно убеждавате хората в своето мнение и позиции.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 27 юли 2019

Денят предразполага към по-голяма разточителност. Въпросните разходи може да са свързани с необмислени покупки или желания на децата. Бъдете предпазливи, контролирайте всичко, което е от финансово естество. Всички нужди могат да бъдат удовлетворени, но днес не е благоприятният момент.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 28 юли 2019

Неделният ден обещава да бъде наситен с интересни събития в личния живот, въпреки че професионални ангажименти могат да ви принудят за кратко да забравите за сърдечните увлечения. Вечерта прекарайте насаме с най-близките си хора, в спокойна и тиха атмосфера. Това ще ви зареди с положителни емоции и ще ви балансира.