Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Риби- 17 септември 2018

Днешния ден ще мине под знака на промените, като най-ярко ще присъстват в личния живот. Възможно е да преразгледате съществуващите отношения с половинката и да внесете съответните нужни промени. За съпрузите, това може да е време за проверка на стабилността на отношенията и възможностите за компромис.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 18 септември 2018

Възможно е днес да се разкрият проблеми, които дълго време са били в сянка за вас. Много е важно да заемете правилната страна и да дадете реална оценка на случващото се. Разграничете се от чувствата и емоциите и подходете реалистично. Насочете вниманието си върху главното и не се разконцентрирайте с дребни и незначителни неща.

oven

Дневен хороскоп - Риби- 19 септември 2018

Денят е благоприятен за въвеждане на промени. Това може да е обновление или преустройство на дома, смяна на местожителство или ремонт. Препоръката е да реализирате промяна и да укрепите своите позиции. Бъдете внимателни за финансите си и внимавайте дейността ви да не е твърде разточителна.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 20 септември 2018

Четвъртък е денят, който ще възнагради онези представители на Риби, които са полагали дълготрайни усилия за постигане на материално благополучие. Това е денят за получаване на заслуженото. Постарайте се да не се отвличате върху второстепенни детайли и маловажни неща и не губете излишно време с тях. Подходете активно и делово.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 21 септември 2018

Първата половина от деня може да бъде неблагоприятна за представителите на знака Риби, да доведе до трудности в професионалните отношения. Бъдете внимателни с ръководители и колеги. През втората половина, денят ще ви зарадва с вниманието на близки и роднини, както и с приятни мигове в компанията на приятели.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 22 септември 2018

Представителите на вашия знак днес ще се сблъскат с отговорността за своите постъпки. Близките ви се нуждаят от вас и е добре да не отлагате своите задължения и отговорности. Ще видите крайния резултат от свои действия, афиширани пряко и открито. Добре е да се въздържате от крайности в поведението, както и да демонстрирате добър самоконтрол.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 23 септември 2018

Неделният ден съветва Рибите да се отдадат на активна почивка, разходки и пътувания. За тези, които предпочитат да останат вкъщи, денят е добър да въведете ред в семейството, документацията и дома си. Вечерта ще ви зарадва с романтично настроение и прекрасни преживявания с любимия човек.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук