Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби- 14 януари 2019

Постарайте се в понеделник да организирате така работния си процес, че да приключите със задачите до обяд. Денят е добър за съсредоточаване върху духовни проблеми и уединение. Не се препоръчва да прибързвате в изводите си или взимането на решения. Ограничете контактите до минимум и само с най-важните хора.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 15 януари 2019

Възможно е днес да ви се наложи да направите промени с графика си, своите планове или стратегия. Всичко това ще е за добро и с нужната промяна, от ваша страна, нещата ще се подредят в желаната посока. Денят ви призовава да изпробвате нови модели на поведение и да бъдете новатори в дейността си.

oven

Дневен хороскоп - Риби- 16 януари 2019

Личният живот излиза на преден план през днешния ден. Посветете го на своите близки, направете нещо за тях, внесете промяна в семейните си стереотипи. Не отлагайте поводи за празнуване или лични срещи заради работа и други задължения. Необвързаните трябва да бъдат активни и да инициират среща с желания човек.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 17 януари 2019

Четвъртък прави Рибите много организирани и мотивирани в дейността си. С лекота ще изпълните и най-натоварения график, като резултатите ще са по-добри от очакваните. Вашата компетентност и умения е добре да бъдат на разположение и на другите, които днес се нуждаят от вашите съвети и помощ.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 18 януари 2019

Днес мнозина Риби ще пожелаят да разкрият и реализират себе си в нещо съвсем ново. Това може да е бъдещо ново хоби, дейност или разкриване на минали таланти. Денят е свързан с вашата активност и е ориентиран към вас самите. Не пренебрегвайте своите увлечения, а си доставете тази така желана радост.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 19 януари 2019

Постарайте се да изгладите взаимоотношенията с близките, с които сте имали спорове. Това ще ви позволи да се отпуснете и да гледате по-позитивно на обкръжението. В сърдечните отношения днес очаквайте приятни изненади. Партньорът ще се постарае да ви зарадва от сърце.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 20 януари 2019

Днешният ден не е от най-удачните за пътуване, комуникация и важни разговори. Постарайте се да прекарате деня в по-неангажиращи дейности или неформални срещи. Това могат да бъдат организирана вечер с приятели или посещения на концерт, кино или театър. Важните въпроси оставете за друг ден.