Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 11 ноември 2019

За вас днешният ден се характеризира с множество неочаквани срещи, както и контакти с хора от миналото. Някой от тях могат неочаквано да актуализират стара лична афера, която дискретно сте прикрили, но която днес може да стане публично достояние. При всички положения, ще разкриете истини, които преди са ви убягвали.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 12 ноември 2019

Като едни от най-големите романтици, сте склонни понякога да поемате рискове в личния живот, само и само да не пропуснете онова преживяване, което би ви вдъхновило и обновило. Но бъдете внимателни във вторник ако полето за изява е работната площадка, както и избягвайте личните пристрастия там.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 13 ноември 2019

Днес рутинните дейности и всекидневни ангажименти могат да доведат до умора и апатия. Нуждаете се от свеж полъх в идеите и емоционален заряд в действията. Денят ви приканва да избягате от монотонното, като се погрижите да се обградите с подходящите хора, работа и събития.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 14 ноември 2019

Емоции или разум – изберете сами. Чувствителността ви подтиква към спонтанни импулси, които е добре да овладеете. Ако не загубите решителност в действията си и се отървете от сенките на Егото – ще постигнете желаното. Днес ще ви се наложи да преосмислите миналото и да внесете промени в настоящето.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 15 ноември 2019

Мнозина от представителите на знака са в силен творчески период, което ви помага да разширите собствените си границите и да обогатите съществуващите идеи. Но през днешния ден трябва да внимавате в общуването и да избягвате конфликтите. Много лесно се въвличате в противоборства и това може да доведе до напрежение.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 16 ноември 2019

Събота препоръчва да се въздържате от крайности и преценката ви да е по-обективна. Бъдете тактични и не внасяйте излишно напрежение при общуването с близките си. Можете да се радвате на хармонични и споделени мигове, ако не се фиксирате върху личната си неудовлетвореност.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 17 ноември 2019

Прекомерните отговорности днес ви тежат. Ангажирате се с много неща за сам човек и това не помага за тяхното решаване. Доверете се на близките и техните възможности за подкрепа. Намерете време и за себе си, защото дълго пренебрегваните лични нужди също могат да се обърнат срещу вас.