Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 13 май 2019

Стремежът ви днес е ориентиран към материална и емоционална сигурност. Ще ви се наложи да преразгледате своите възгледи за съществените и значими неща в живота. Ще трябва да откриете за себе си баланса между прагматика и идеалиста. Не правете компромис обаче със собствената си съвест.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 14 май 2019

Днес вашите политически или чисто човешки убеждения могат да заявят по-остро себе си и да не търпят възражения. Това ще създаде трудности в общуването и съвместната дейност. Постарайте се да търсите диалога и да бъдете сензитивни към чувствата и потребностите на другите, както в работата, така и в дома.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 15 май 2019

За представителите на вашия знак днес нараства интересът към психология, езотерика и религия. Добър ден да насочите вниманието към себе си, своите възможности и стремежи. Събитията в днешния ден ще измервате през призмата на дълбинните процеси и това ще ви помогне да разкриете техните причинно-следствени връзки.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 16 май 2019

Заради кариерата сте склонни да пожертвате удоволствията и възможностите за забавления. Зад тезата на професионализма и дълга, може да сте сложили твърде високи изисквания към самите себе си. Крайностите винаги не са препоръчителни. Обърнете внимание на оптималния режим: работа – почивка.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 17 май 2019

Склонни сте да критикувате обкръжаващите и външните обстоятелства днес. Каквато и да е причината за вашето недоволство, фокусът ви на внимание е върху външни фактори и негативни възможности. Обърнете го към собствените си силни страни и ресурси, и положителните дадености, които можете да осъществите.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 18 май 2019

Добър ден за организирани излети и пътувания, прекарани с подходящите хора на любимите места. Днес сте над нещата и далече от суетата и материалните условности. Това ще ви даде много енергия и чувство за свобода. Ще ви лиши от съмненията и ще промени начина по който гледате на света.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 19 май 2019

Интуиция и проницателност ви съпровождат през неделния ден. Възможно е с голяма точност да предвидите какво ви очаква в по-далечно бъдеще. Денят може да ви изненада с предложение, затова не мислете дълго за него, а приемете разкрилата се възможност, защото тя ще е финансово благоприятна за вас.