Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 22 юли 2019

Началото на седмицата ви провокира емоционално, правейки ви подвластни на чувствата. Логиката и прагматизма, днес няма да присъстват, затова избягвайте крайностите в мнението си и имайте предвид, че то не е единствено. Важните решения оставете за друг ден, а в понеделник обърнете внимание на любимия човек.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 23 юли 2019

Във всяка дейност е добре да бъдете сдържани, предпазливи и да бъдете рационални. Не се изключва възможност за подобряване на финансовото ви състояние и обществено положение. Но избягвайте поемането на обещания с колеги, защото могат да доведат до недоразумения.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 24 юли 2019

Днес по-големите ви амбиции няма да срещнат разбиране от страна на висшестоящи. Опитите ви да убедите тях и колегите си във вашата позиция, няма да са успешни. А очакваните финансови приходи ще дойдат по-късно от набелязаната дата. Днес е силен ден за любов, флирт и романтични увлечения.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 25 юли 2019

Четвъртък може да разкрие на мнозина от вас скрити сенки от миналото. Нещо, което е било скрито и неясно, днес ще се разкрие. Подходете добронамерено, въпреки открилите се негативи. Не влизайте в полемика и изясняване на неща, които са се случвали в далечното миналото. Темата за справедливостта също ще ви вълнува днес.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 26 юли 2019

Днес лесно привличате чуждата критика на гърба си. Възможно е да ви обвинят за нещо, което не е зависило от вас, затова бъдете нащрек в работата си и избягвайте по възможност пререкания с ръководителите. Чувството за справедливост е нарушено и е вероятно да бъдете подложени на чужд натиск.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 27 юли 2019

Днес сте в стихията си. Дали ще правите подобрения в дома си или ще се грижите за семейството, ентусиазмът ви ще доведе до край много от битовите ангажименти. В емоционален план не се чувствате удовлетворени. Вероятно очаквате повече от своите близки. Уважете техните потребности и нужди.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 28 юли 2019

Неделя е успешен ден за представителите на вашия знак. Всички планове се разрешават хармонично и с лекота. Срещите с приятели ви радват и удовлетворяват. В дома и семейството цари ред и спокойствие. Добре е в днешния ден да отделите повече внимание на себе си, да се забавлявате и починете добре.