Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 16 септември 2019

Понеделник обещава добра социална реализация за представителите на вашия знак. Обществената сфера е активна, комуникацията е на високо ниво. Приятелските срещи и пътувания са успешни и плодотворни. Демонстрирате силно присъствие и всяка форма на лична инициатива и активност ще работи за вас.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 17 септември 2019

Възможно е в днешния ден мнозина от вас да предприемат финансови операции или решаване на материални въпроси. Денят не е от най-успешните за това, защото ще донесе по-малко от очакваното. Вторник активизира сферата на чувствата и връзките с интимния партньор. Фокусирайте се върху това, а професионалните проблеми отложете за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 18 септември 2019

Силен дух, решителност, действие. Така може да определим днешния ден за представителите на знака. Лидерството е подчертано, енергията и присъствието – силни. Благоприятен ден за стартиране на начинания, за работни пътувания и делови срещи. Убедителни сте и печелите в желаната от вас посока.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 19 септември 2019

Силен ден във финансово отношение. Възможни са материални придобивки, както и добри инвестиции. Добър за съвместни действия с партньори или екипна работа с колеги. Любовни предложения и авантюри също не са изключени. Радвате се на изобилие – материално и емоционално.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 20 септември 2019

Краят на работната седмица не е толкова работен за вас. Петък насочва вниманието ви върху личния живот и сферата на чувствата. Организирайте се през първата част от деня и довършете започнатото в работата, а през останалата се насладете на връзката си с любимия човек или на романтичните предложенията, които може да получите.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 21 септември 2019

В събота ви трябва малко, за да покажете нрава си. Спонтанни и склонни към ексцентричност сте. Лесно докачливи и обидчиви. Не приемайте всичко в днешния ден твърде присърце и лично. Оставете ситуацията да се развие сама и да покаже естествения си ход. Бъдете търпеливи и изслушвайте близките си.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 22 септември 2019

Краят на уикенда не се очертава да е почивен и вероятно ще амбицира голяма част от вас да приключат битови и семейни въпроси. Неделя е успешна за това и с лекота ще се справите със задачите си. Възможни са неформални работни срещи или дейност, от професионално естество, която да инициирате съвместно с партньори.