Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 23 декември 2019

В понеделник е вероятно да бъдете потърсени с оглед на вашата квалификация. Ще можете да предадете на другите своите знания и опит, както и житейските си познания. Денят предполага и интерес в сферата на практическата психология и задълбочаване по въпроси за личното самоусъвършенстване.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 24 декември 2019

Днешният ден може да доведе до озарения при представителите на вашия знак. Ще ви се позволи да проникнете в същността на вълнуващи ви въпроси и да откриете простите решения за неразрешени до момента задачи. Способността да сте бързи и адаптивни ще допринесе за успешният ви ден.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 25 декември 2019

Днес сте склонни да загубите повече от времето си за развлечения и удоволствия, пренебрегвайки част от задълженията. Привличат ви авантюрите и приключенията. Но бъдете внимателни към Коледния дук, за да не избяга от комина. Липсата на ангажираност към личния партньор, също може да заоблачи семейния небосклон.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 26 декември 2019

В четвъртък стремежът към хармонична връзка и уважаването на личната свобода у партньора, са способни да балансират всяка създала се ситуация. Бъдете отворени към потребностите на другия, както и от неговите нужди за по-широки граници и лично свободно време.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 27 декември 2019

Днешният ден може да поразклати силата на вашите убеждения. Трябва ясно да заявите пред себе си към какво, защо и как се стремите. Ще ви се наложи да концентрирате своята енергия и действия в отстоявяне на своите принципи. Избягвайте финансови излишества, защото денят не е благоприятен за това.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 28 декември 2019

Креативен ден. Благоприятен за реализация на творчески идеи и планове. Бъдете новатори и по нестандартен начин разрешете отложените проблеми. Денят носи много радост и добро настроение в общуването с противоположния пол. Не е изключено да реализирате своя отминала мечта в личния живот.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 29 декември 2019

Обмисляте промени в личен план, засягащи семейството. Тежат ви някои събития от изминаващата година, към които сте склонни да се връщате в днешния ден. Това няма да ви помогне, само би попречило на решенията и правилната посока. Постарайте се да съхраните оптимизма си и гледайте смело напред. Всяко нещо с времето си.