Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 15 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 януари 2019
  • ПЕТЪК - 17 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 14 януари 2019

Напрегнат и противоречив ден, свързан с борба и отстояване на своите интереси. Неочаквани събития могат да ви държат под напрежение и да не ви позволят да си отдъхнете. Ще ви се наложи да направите не лек избор, с който да укрепите собствените си позиции. От бързината на избора ви зависи доколко ще сте успешни.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 януари 2019

Благоприятен ден за търговски операции и изгодни покупки. Преценката ви е добра и може да се радвате на успех при договаряния и сключване на сделки. Деловата ви активност е подплътена от желязна аргументация и далновидност. Това ще бъде оценено от партньорите и важните хора за дейността.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 януари 2019

Отминали проблеми могат да припомнят за себе си в днешния ден. Това не бива да ви обезверява, защото тяхното решение е на една крачка от вас и с помощта на роднини и приятели решението ще дойде бързо. Потърсете поддръжката на близките. Възможно е да изпитвате определена умора и неудовлетворение, но това е временно.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 януари 2019

Днес вас ви очаква емоционален подем и успехи на любовния фронт. Но за съжаление са възможни неприятности с кариерата. Не се плашете от конфликтни ситуации, които могат неочаквано да възникнат на работното ви място, защото ще са неоснователни. Запазете добронамереността и добрия тон в тези отношения.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 януари 2019

Благоприятен ден за представителите на Скорпион. Трябва отговорно и сериозно да подходите към всеки въпрос днес. Вдъхновението, честолюбието и способността да преодолявате всякакви трудности – ще донесат успех. Най-резултатни ще бъдат колективната дейност и участието в съвместни проекти.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 януари 2019

Представителите на Скорпион днес са склонни към разточителство. Постарайте се да не инвестирате в крупни покупки, а важните решения отложете за друг ден. Не е изключено странично влияние или вашата субективна оценка да ви подведат в избора и решенията. Обърнете внимание на приятел, с когото не сте се виждали отдавна.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 20 януари 2019

Всекидневните проблеми ще се съчетават с вълнения и романтично настроение. Вероятно отношенията с приятели и роднини няма да са много лесни, но ако сте достатъчно сдържани нищо сериозно няма да се случи. Отдайте се на любимото си хоби и не пренебрегвайте позабравените дълбоко във вас стремежи.