Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 септември 2019

Днешният ден носи неочаквани обрати, затова бъдете концентрирани и внимателни. Запазете спокойствие в общуването с близките, и избягвайте излишните спорове, защото те няма да доведат до желаните решения. Съществува тенденция за проява на конкурентни отношения, затова не изпускайте от поглед целите си.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 септември 2019

Денят отбелязва обновление в сферата на чувствата, прилив на нови сили и позитивни мисли. Благоприятно време за реализация на нови планове и разкриване на скрити способности, които ще ви донесат удовлетворение. Днес може и да приключите успешно започната преди време дейност. Любовта ще ви съпътства през целия ден.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 септември 2019

Съветът към вас е да обърнете внимание на своето здраве. Добре е да не злоупотребявате с храни и напитки и да помислите за една по-разтоварваща диета и адекватен физически режим. Денят е добър за започване на спортни занимания и практики, ориентирани към общото физическо състояние.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 септември 2019

Днес представителите на вашия знак са склонни към неуравновесеност и непредсказуемост. Ще провокирате силно вашето обкръжение с променливото си настроение. Ще ви бъде и трудно да намерите златната среда и добрия баланс. Денят не е подходящ за взимане на важни решения и подписване на споразумения.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 20 септември 2019

Настъпило е времето, когато да започнете работа върху дългоочакван проект. Той ще ви даде възможност за допълнителни доходи. Планетите са благоприятно настроени към вашето благосъстояние, възползвайте се от това. Днес с успех може да осъществите различни търговски сделки, дори и по-рискови.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 21 септември 2019

Противоречив ден за вашия знак. Вие може да станете господар на положението или обратно, да ви подчинят ваши партньори или близки. Всичко това зависи от способността ви бързо да реагирате и вземете нужното решение. Заявете ясно и точно своите планове и намерения пред обкръжението и ги устоявайте.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 22 септември 2019

Натрупали са се неразрешени проблеми, които днес могат да ви натежат значително. Подходете по-оптимистично и не се опитвайте да държите всички семейни въпроси под контрол. Доверете се на живота и оставете част от тях да се развиват по естествен начин, а вие се захванете с най-важните от тях.