Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 13 май 2019

В понеделник ще ви бъде трудно да съвместите своите намерения с реалната ситуация и желанията на другите хора. Това може да засили емоционалната ви реакция и да окаже влияние на комуникацията. Започнете деня с ясен план за нещата, които може безпрепятствено да реализирате и не се опитвайте да отговорите на чуждите очаквания.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 14 май 2019

Умението да бъдете търпеливи и да изчакате подходящия момент ще бъде силната ви страна днес. Всяко прибързване и налагане на лични темпове могат да променят естествения развой на ситуацията. В професионалната сфера заложете на добре познатите и утвърдени методи, и сигурните партньори.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 май 2019

Пъстър и противоречив ден. Нараства склонността ви към авантюри и приключения. Неочаквано и за другите, може да започнете да променяте своите цели, да се впуснете да реорганизирате нещо старо и да градите ново. Основният ръководен мотив ще бъдат ценностните ви стремежи и желанието за повече свобода и автентичност.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 май 2019

Едва ли днес ще останете незабелязани. Целеустремената ви делова активност по странен начин ще се съчетава с алтруистични и хуманни намерения. Склонни сте да отречете общоприетото и може да създадете впечатление на чудак, живеещ в някакво друго измерение. Не потискайте вдъхновението, но преценете кой ще го приеме и разбере.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 май 2019

От умението ви да съвместявате несъвместимото и от способността да намирате нетрадиционни решения ще зависи професионалният ви успех днес. Дали това ще са необичайни методи на ръководство или нетипично отношение към колеги – това ще ви даде нужния резултат.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 май 2019

Днес вашето мислене е ориентирано към изучаване на мистичната страна от живота и анализ на събитията от изтеклата седмица. Ще можете да обобщите събитията, да изясните причините и да видите тяхната перспектива в цялост. Склонни сте да поставите начало на нов проект без да го обсъждате и афиширате.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 май 2019

Силен ден за партньорските отношения. Във вашия живот могат да се появят нови запознанства и да разширите приятелския кръг. Но се пазете от вече познати хора, там има недоброжелатели, които следят за ваши грешки. В професионалната сфера се концентрирайте върху най-важното и не губете време с незначителни неща.