Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 юли 2018

Седмицата започва обещаващо за представителите на Скорпиона. Силен ден с добри възможности в професионалната сфера, добри тенденции за финансова реализация и не на последно място романтика и силни чувства в личните връзки. Единствената препоръка е да не бъдете твърде строги и изискващи в днешния ден, бъдете по-толерантни и се радвайте на добрите възможности.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 юли 2018

Силно присъствие и личен магнетизъм излъчват Скорпионите днес. Авторитета ви и на ниво и печелите симпатиите на околните. Внимавайте само с прибързването и желанието всичко да се случва на мига. Търпението е добър съветник за вас и ще ви помогне по най-добрия начин в общуването с колеги и близки хора.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 юли 2018

Мнозина от представителите на знака са в силен творчески период, което им помага да разширят границите на дейността си и да обогатят съществуващите проекти. Но през днешния ден трябва да внимавате в общуването и да избягвате конфликтите. Много лесно се палите и това може само да доведе до излишно напрежение. Възможни са трудности с децата, но те са с временен характер.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 юли 2018

През днешния ден очаквайте добри предложения на работното място. Дали това ще е покана за по-висока длъжност или предложение да участвате в проект – новините са добри. Възможно е да получите възможност и от далече, зад граница, което обещава добре перспективи в бъдеще. Силен и успешен професионално ден.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 20 юли 2018

Много благоприятен ден във финансово отношение за Скорпионите. Днес съществуват възможности за подобряване на бюджета, допълнителни печалби и изгодни инвестиции. Договорите, подписани днес, ще включват изгодни за вас финансови условия. Другата насока през днешния ден е интимната сфера, където магнетизмът и сексуалността нарастват и се активизират.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 21 юли 2018

Днес бъдете по-сдържани и овладяни. Емоционални сте и лесно се поддавате на тези импулси. Постарайте се да премисляте решенията си рационално и не прибързвайте. Не приемайте твърде лично общуването с околните, а се вслушайте в позицията им. Възможно е да говорите за едно и също нещо, но на различни езици.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 22 юли 2018

През днешния ден значително нарастват творческите способности, чувствителността и интуицията. Добре ще бъде когато взимате решения да се доверявате на вътрешния си усет, така няма да сбъркате. Романтични сте в днешния ден и ще се радвате на взаимна любов и споделени мигове.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук