Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 март 2019

Днес много от представителите на Скорпион могат да изпитват тревоги за бъдещето и известна доза неувереност в себе си. Не се съмнявайте и не се поддавайте на тези мисли. Стабилността в материалното и обществено положение не трябва да предизвиква никакви съмнения. Може да ви се наложи да положите определени усилия, за да отстоявате тази стабилност.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 март 2019

Комуникацията и контактите днес са затруднени за представителите на вашия знак. Добре би било да отложите по възможност работните и делови срещи или да проявите много дипломация, търпение и разбиране в тях. Проявите на непредсказуеми и спонтанни действия от ваша страна – няма да се толерират от околните.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 20 март 2019

Най-важното за Скорпионите днес е търпението. Решени сте на всяка цена нещата да се случват веднага и сега. Това може да промени естествения ход на събитията и да ги обърне срещу вас. Поддържайте текущите си задачи и проекти и не форсирайте в очакванията си. С търпение и спокойство всичко ще се уреди.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 21 март 2019

Денят е белязан с потребност от силна вътрешна свобода и независимост. Чувствате се ограничени в определени рамки, изпитвате трудности в прокарването на своите идеи. Денят не е благоприятин за професионални резултати, затова отложете важните срещи и разговори за друг ден. Ще се почувствате добре вечерта в приятна компания извън дома.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 22 март 2019

Напрегнат, противоречив ден, който подлага на проверка стабилността на отношенията. Възможна е лична неудовлетвореност в сферата на чувствата, както и конфликтни ситуации в общуването. Денят много ясно ще очертае с кои партньорства да продължите напред и с кои да приключите.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 23 март 2019

Ден на покой и равновесие, но свързан с натрупване на информация. Днес е добре да премислите работните си планове, да актуализирате някои от тях чрез нова или актуална информация. Може да сондирате мнения относно важни за вас въпроси и задачи. Четете, слушайте и изслушвайте всяко нещо, което е важно за вашата дейност.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 24 март 2019

Днешният ден може да изсипе пред вас нерешените проблеми и неизпълнените задължения от миналото. Това ще изисква много време и сили за тяхното решаване. Започнете отнякъде и не отлагайте повече, действайте по приоритети. Възможно е да се наложи да проведете важни разговори с децата или роднини, не отлагайте и тях.