Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 22 юли 2019

Днес успехът и неуспеха ще се сменят един друг. Възможни са усложнения във взаимоотношенията с приятели. Не се концентрирайте прекалено върху личните проблеми – скоро ще се разрешат. Не правете и компромиси със съвестта си – доверете се на интуицията и здравият разум.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 23 юли 2019

Денят е благоприятен за пътувания и физически натоварвания. Очакват ви делови и лични срещи. Не е изключено да ви се наложи да посветите себе си на партньора и домашния уют. Организирайте за себе си и близките романтична вечер, а в общуването с децата подходете сериозно.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 24 юли 2019

Ще ви се наложи да разрешавате дребни домашни проблеми, свързани с децата. Възможно е да ви се струва, че това ще отнеме целият жизнен ресурс, но не се притеснявайте, имате сили и възможност да уредите нужното, затова реагирайте адекватно на събитията. Ще ви остане време и за пълноценен отдих.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 25 юли 2019

В днешният ден не е добре да започвате нови проекти или да стартирате бизнес. Хората, от които ще зависят, няма да ви подкрепят. Творческият подем, който ви е обхванал в четвъртък, ще е добре да инвестирате в колективни или групови дейности. В тях може да постигнете много повече, отколкото самостоятелно.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 26 юли 2019

В петък избягвайте дебатите, полемиките и участието в спорни ситуации. Много лесно може да бъдете въвлечени в конфликт, заемайки страна. Останете неутрални и не позволявайте да ви манипулират с цел нечии интереси. Днес не е най-силният ден за уреждане на семейни и битови въпроси, затова ги отложете.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 27 юли 2019

Добре е днешният ден да организирате в по-спокойна дейност. Дали ще се отдадете на почивка или ще решавате някакви задачи, събота изисква от вас по-балансирани темпове и релаксация. Фокусирайте се върху това, което ви предоставя живота, без да очаквате големи резултати днес.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 28 юли 2019

Сферата на общуването, комуникация и контакти, днес може да ви подведе и разочарова. Не се доверявайте на първото нещо, което чувате. Не приемайте гледната точка на другите, като най-вярна. Доверете се на собственият си усет и разум, а взимането на важни решения оставете за друг ден.