Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 22 юли 2019

Инициативни и решителни сте. Волята за действие е ориентирана към кариерата и интимната сфера. Нищо не е в състояние да ви спре, напредвате убедени в правотата и разбиранията си. Ще се радвате на успех и в двете посоки, но в устрема си не пропускайте да изслушате и другата страна.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 23 юли 2019

Вторник не е от най-силните дни за вас. Излишната искреност, директност и липсата на дипломатичност в работата, могат да окажат отрицателно влияние върху професионалният ви авторитет. Не се изключват спорове или недоразумения с обкръжаващите, затова бъдете умерени и по-дистанцирани.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 24 юли 2019

Търговци по душа, днешният ден ще ви награди с добри възможности в тази ви дарба. Срещите и контактите ще са продуктивни, вашата гледна точка ще бъде приета с лекота, а очакваните резултати ще дойдат без много усилия. Всяка дейност под знака на убеждаване, пазарене или лобиране ви носи успех.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 25 юли 2019

Денят очаква от вас да се базирате на интуицията си, да проявите повече творчество, спонтанност и неконвенционалност в мислите и действията си. Позволете си тази свобода на въображението и денят ще ви награди за това. В личната сфера също заложете на вътрешният си усет.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 26 юли 2019

Благоприятен ден за делови или лични пътувания. Срещи и разкриване на допълнителни финансови възможности. Днес може да стартирате начинания или да запознаете нужните хора с вашите идеи, защото те ще бъдат приети и подкрепени. Нестандартното мислене и подход могат да доведат до интересни и уникални резултати.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 27 юли 2019

Много силен ден. В партньорството, семейството, с приятели и близки, обградени сте от любов и внимание. Денят ви очарова с красотата и непринудеността си. Ако решите да се забавлявате, приятни изненади няма да липсват. В случай, че имате неотложни ангажименти, и с тях ще се справите успешно.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 28 юли 2019

Благоприятните тенденции от събота продължават и днес. Радвате се на добро настроение, самочувствие и хармонично обкръжение. Пътувания, срещи с приятели и близки ви зареждат позитивно. Любимият ви е изцяло до вас. За необвързаните, неделя обещава силни мигове и възможност за запознанство или утвърждаване на бъдеща връзка.