Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 13 май 2019

Началото на седмицата призовава вашия знак да понижи активността и да не се опитва да постигне всичко и на всяка цена. Времето е подходящо да приключите започнати от преди неща, защото новите начинания трудно биха се реализирали. Бъдете умерени в общуването и не се поддавайте на чуждо мнение.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 14 май 2019

Физическото състояние и добрата кондиция са основен фокус днес. Обмислете и въведете промени в режима си, ако се налага преразгледайте навиците си. Тенденцията към търсене и постигане на хармония, ще е насочена и към работната ви среда и график, където е вероятно да направите промени.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 15 май 2019

Във взаимодействията си с околните вие цените и уважавате тяхната многопосочност на интересите. Именно широкият ви мироглед днес може да предизвика реакциите на тайни недоброжелатели, които активно ще противодействат на подхода ви. Съхранете силата на убежденията си и не се поддавайте на техните провокации, зад които стоят лични интереси.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 май 2019

Време за пътувания, общуване и присъединяване на близки по дух хора. Дали целта ви ще е мисионерска или чисто делова, ще съумеете да обедините представители с различни възгледи върху обща цел. Денят носи успехи на ангажираните с: реклама, връзки с обществеността, мениджмънт и политически кампании.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 май 2019

Ще ви се наложи да се срещнете със силно изкушение, което може да е свързано с материални или властови възможности, но може да засегне и романтичните увлечения. Предизвикателство за вас ще е дали да го приемете или не. Независимо от сферата му на проявление, обмислете евентуалните рискове и слабите му страни.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 май 2019

Възможно е да преживеете минути на вдъхновение, които да разкрият творчески потенциал, заложен дълбоко във вас. Под каквато и форма да се изяви природата ви не я игнорирайте. Обърнете и внимание, и дайте живот. Тя ще ви обнови и зареди позитивно за дни напред.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 май 2019

През днешния ден сте творчески и емоционално настроени и това е вашата силна страна Далече от рационалността, чрез своята спонтанност може да постигнете много и положителни резултати. Романтични изненади няма да липсват, а ще припомнят за себе си, за това обърнете внимание на личния си живот.