Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 14 януари 2019

Ако днес сте планирали ново начинание, по-добре го отложете за друг ден, защото усилията ви няма да срещнат нужното разбиране и няма да донесат резултат. Звездите съветват да не се месите в хода на възникналите събития, защото голяма част от неприятности ще изчезнат от само себе си.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 15 януари 2019

Днес Стрелците могат с невероятна лекота да получат това, което по-рано се е оказвало недостъпно. Разумът и интуицията ще помогнат да се излезе от сложна ситуация. Звездите съветват разумно да разпределяте силите си и да доведете до край започнатото по-рано. В емоционалната сфера сте нестабилни и ще трябва да бъдете по-умерени с близките.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 януари 2019

Силен ден в материално отношение за Стрелците. Очаквайте парични постъпления, които ще ви помогнат да разрешите проблемите, възникнали последно време. Трудностите пред вас днес са от личен характер и призива е да обърнете внимание на своите близки. Спорните ситуации с тях разрешете мъдро, с търпение и разбиране.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 януари 2019

Не е изключено днес да ви се наложи да проявите сила на характера и мъжество. От различни посоки могат да се появяват недоразумения, които също толкова бързо ще изчезнат. Възможно е вашата потребност от лидерство и признание да ви създаде проблеми. Застанете над личните пристрастия и чуждите слабости.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 януари 2019

Благоприятен ден за духовно развитие и самоусъвършенстване. Материалните и битови въпроси не е добре да разрешавате в петък. Постарайте се да оправите и подобрите отношенията с всички, които сте имали определени разногласия или спорове. Бъдете толерантни и не отказвайте помощ на хора, които днес са я потърсили от вас.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 януари 2019

Благоприятен ден за търговски операции и изгодни покупки. Възможно е днес да почувствате някаква умора, но и удовлетвореност от свършената през седмицата работа. Ще намерите пристан за пълноценна почивка сред семейството, в общуването с децата, които с настъпването на уикенда са въодушевени и радостни.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 20 януари 2019

Именно днес е възможно начало на нови романтични отношения или възраждане на стари такива. Оставете битовите въпроси, задължения и дома на заден план и се погрижете за личния си живот, който в неделя ще ви радва. Споделете всеки радостен миг с любимия човек или този, към когото се стреми сърцето ви.