Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 юли 2018

Понеделник не е най-удачния ден за разговори и обсъждания с началниците или дейност с обществени учреждения, смяна на работата или взимане на важни решения. Още от самото начало на деня са възможни недоразумения, затова не губете самообладание и решителност, защото благодарение на тях ще се справите с трудностите.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 юли 2018

Благоприятен във всяко едно отношение ден. Повишената работоспособност ще ви помогне да се справите с всяко нещо, особено с дейности, които се нуждаят от концентрация на вниманието. Днес са възможни изгодни предложения или финансови придобивки. Късметът няма да ви изостави и в личните взаимоотношения.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 юли 2018

Провокативен ден, свързан с изпитания за Стрелците. Бъдете внимателни и предпазливи и приемайте спокойно и уравновесено случващото се. Възможно е денят да ви посрещне с неприятна новина, да срещнете неразбиране в общуването с колеги и близки, а началниците да са недоволни от постиженията ви.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 юли 2018

Днешният ден ще ви срещне както с приятни, така и не много приятни събития. В работата нещата са спокойни и уверено вървите напред, но в личен план не стоят така. Семейните проблеми ще изискват от вас максимална тактичност и саможертва. Възможно е да съумеете да поправите старите грешки там.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 20 юли 2018

В петък не е добре да стартирате нови проекти или да обмисляте големи планове, защото те няма да бъдат подкрепени от обкръжаващите. Това може да доведе и до материални проблеми, ко сте решили да инвестирате в тях. Не прибързайте с взимането на важни решения днес, изчакайте по-добри възможности.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 21 юли 2018

В съботния ден жизненият ви потенциал е на високо ниво, но няма да липсват дребни спънки и пречки в общуването, които да изискват правилно решение от ваша страна. Не са изключени спорове и пререкания с половинката затова бъдете по-дистанцирани и не влизайте емоционално в излишни полемики.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 22 юли 2018

Ден за любов, нови срещи и изпълнение на емоционални желания. Ако сте решили активно да почивате, то роднини или приятели с желание ще споделят компанията ви. Денят ви провокира да търсите хармонията във всяка част от природата, затова да бъдете на открито, в досег със земята и зеленината, ще изпълни с енергия същността ви.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук