Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 март 2019

Денят, като цяло, е благоприятен. Основеният проблем, който може да възникне за Стрелците са ситуации, при които може да им се наложи да се откажат от личните си планове, от общуването с децата и семейството, поради професионалните интереси и кариера. Ще им се струва, че всички пречат на личния живот и свобода за действия.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 март 2019

Днешният ден обещава да внесе промени във вашия живот. Пригответе се за промените и се постарайте да осъществите отдавна очаквани желания. Възможно е да ви се отдаде да постигнете това. Някой трудности могат да нарушат частично процеса, но вие не се отказвайте от целта си.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 20 март 2019

Периода на изпитания приключва и звездите са блакосклонни за вас. Денят е благоприятен за отдих, духовно преобразяване и продоляване на съмненията. Предвещава ви срещи, интересни запознанства. Назрява стремежът ви към изразяване на вътрешния свят и индивидуалност. Обостря се способността към дълбоко възприятие на духовните ценности.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 21 март 2019

Денят предлага благоприятни тенденции в професионалната сфера и може да доведе до издигането в по-високо положение на служебната йерархия. Това не бива да ви отпуска, защото съществуват доста дребни на вид проблеми, които чакат вие да ги решите. Способността ви да сте концентрирани и целенасочени повишава авторитета и уважението към вас.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 22 март 2019

Неблагоприятен ден. Днес е добре да бъдете по ниски от тревата и по-тихи от водата. Не се намесвайте в чужди отношения, както и не участвайте и взимайте страна в спор. Денят е добре да реализирате по-пасивно и дистанцирано, а важните задачи по възможност да оставите за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 23 март 2019

Днес може да решавате важни семейни въпроси, да отслабите съществуващо напрежение и да снемете прегради. Семейството, дома и отношенията ще заемат цялото ваше внимание. Справяйки се с това, вашето самочувствие и настроение ще нарастнат и обещават вечерта да бъде хармонична и приятна.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 24 март 2019

Неделя е благоприятна за контакти с партньори, които ще донесат полза за вас вбъдеще. Дори това да са неформални срещи, не ги пропускайте. Денят е изпълнен с идеи, които може да прерастнат с доходни проекти. Съчетайте полезното с приятното и прекарайте деня в приятна обстановка.