Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 11 ноември 2019

Въпреки добрите идеи, които имате за промени, началото на седмицата трябва да внимавате как ще ги реализирате. Склонни сте да бъдете по-спонтанни и непредсказуеми, бързайки да видите първите резултати веднага. Добре е желанието ви за максимална откритост към партньора днес да не е толкова подчертано.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 12 ноември 2019

Фокусът ви на внимание бързо се измества от ангажиментите към сферата на любовта. Колкото и да искате да блеснат звезди на личния небосклон, добре е да се погрижите за своето социално представяне. Важна роля ще изиграят вашият имидж, статус, знания и умения, отколкото емоционалната ви и романтична нагласа.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 13 ноември 2019

Вашето великодушие и щедрост, в съчетание с личния ви авторитет, ще позволят да се справите и с най-заплетените ситуации. Толерантността днес е решаваща във всяка една ваша дейност. В брачните отношения подчертано присъства потребността ви от свобода и духовна близост.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 14 ноември 2019

В четвъртък се нуждаете от подкрепата на партньори, било то в работата или в личния живот. Добре е да не решавате самостоятелно въпроси, а да разчитате именно на приятелското рамо. Това важи особено за въпроси, свързани с финанси, инвестиции и придобивки. При уточняването на финансови условия, също бъдете внимателни.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 15 ноември 2019

Възможни са дребни недоразумения и разногласия с обкръжението днес. Стремежът ви към покровителство и желанието да се отзовете на всяка молба и нужда, може да ви създаде проблеми. Понякога помагаме повече, когато оставим другите да направят нещата по най-добрия за тях начин.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 ноември 2019

Комуникацията днес е затруднена и е възможно думите ви да не бъдат правилно разбрани. Бъдете по-пасивната страна в общуването и оставете важните въпроси за друг ден. Очакванията ви в личния живот са по-големи от реалните възможности, бъдете реалисти и не тръгвайте с голямата кошница.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 ноември 2019

Време за промени и преобразования. Възможни са динамични ситуации, изискващи способността ви за бърза адаптация. Но избягвайте риска и крайностите. Дори и в дефицит от време, ще съумеете да се справите. Обърнете внимание на новите предложения от страна на половинката.