Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 септември 2019

Планетите са благоприятно разположени по отношение на вашия бизнес и е добре да се възползвате от това. Подходете разумно и далновидно към всеки проблем и всяко предложение. Планирането на работата днес, ще доведе до неголеми, но перспективни промени във ваша полза.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 септември 2019

Силен ден за представителите на бизнеса и тези, които работят във финансовата сфера. Благоприятен ден за сделки, преговори и формиране на нови партньорства. В личен план обаче трябва да бъдете внимателни. Трябва да обърнете внимание на половинката, защото тя се нуждае от вас, а имате и съвместни въпроси за решаване.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 септември 2019

Спокоен ден, в който ще се почувствате в равновесие. Дори и да усетите, че нещо се изплъзва от ръцете ви, днес вие сте господар на ситуацията и всичко се решава с лекота. Можете успешно да ръководите обкръжаващите, защото те ви имат доверие и вярват във вас.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 септември 2019

Днешният ден ви приканва да обърнете повече внимание на семейството. Възможно е именно днес да съумеете да разрешите важни проблеми и да поправите стари грешки. Романтичната сфера също е активна и може да се радвате на добро настроение и приятни преживявания с близки вечерта.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 20 септември 2019

Възможно е днешните промени да станат основа за изпитване на собствените ви сили и възможности. Благодарение на това много ясно ще видите своите достойнства и недостатъци. Ще можете добре да анализирате потенциалните си възможности и нещата, които трябва да промените.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 21 септември 2019

Днешният ден ви съветва да го посветите на личния живот и духовно развитие. Обърнете внимание на интересите и хобито си, позволете си да се поглезите или да посетите програма за саморазвитие. Това ще доведе до нарастване на увереността в собствените ви сили и ще подобри значително настроението ви.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 22 септември 2019

Нуждаете се от разнообразие и нови преживявания. Днешният ден ще ви даде тази възможност. Инициативата, обаче, трябва да е ваша. Каквото и да планирате, близките ще ви подкрепят. Организирайте екскурзия или пътуване, добре е в неделя да бъдете извън дома си, обградени от любими хора.