Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 септември 2018

Днес е добре да бъдете максимално пестеливи и внимателни с финансиите си. Всяка по-разточителна склонност може да утежни положението ви в бъдеще. Премисляйте и анализирате финансовите си решения. Денят не е благоприятен за инвестиции. Обърнете внимание на личния си живот, който днес ще ви радва и насърчава.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 септември 2018

Днешният ден ви е приготвил нови, изгодни делови предложения. Добре ги обмислете и се постарайте да вземете правилното решение. Днес съвместната работа и партньорските отношения са много продотворни. Крайния резултат от дейността ще зависи от вас, от настроението ви и личната въвлеченост в общата дейност.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 септември 2018

Провокативен ден за Стрелците. Вероятно е днес да се сблъскате с ваши опоненти и хора, които да ви създадат повече трудности. Възможни са конфликти с обкръжаващите и лесно може да бъдете предизвикани да влезете в спор. Не взимайте страна и не се ангажирайте с подобни ситуации, а запазете нужната дистанция и неутралитет.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 20 септември 2018

Много силен ден в професионално отношение. Днес може да реализирате успехи в преговори, сключване на сделки и съвместна работа с партьори. Денят е и творчески, с което ще ви позволи да проявите интересни идеи и бъдещи проекти. Днес сте оценени високо от другите и срещате безрезервната им подкрепа.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 21 септември 2018

Благоприятен ден за Стрелците, работещи в сферата на бизнеса. Вероятността от подобряване на материалното състояние е много голяма. Късметът днес е на ваша страна и много проблеми могат да се разрешат с невероятна лекота. Днешният ден предполага и активизиране в сферата на любовта, където не е изключено ново увлечение.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 22 септември 2018

Днешният ден може да е свързан с някои проблеми в личния живот на Стрелците. Имате по-големи очаквания от близките, в сравнение с техните реални възможности. Постарайте се да видите обективно ситуацията и да се поставите на тяхно място. Всеки компромис и договаряне с тях днес е от значение за вашите отношения.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 23 септември 2018

Неделя носи много късмет на Стрелците. Към каквото и да се ориентирате днес, то ще се реализира позитивно и с лекота. Ако възнамерявате да направите покупки за дома или други инвестиции, вероятно ще се спрете на нещо много изгодно и добро. Ако сте срещали трудности в общуването с близките, днес е деня да подобрите тази връзка.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук