Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 септември 2019

Не трябва да имате никакви съмнения за стабилността на общественото ви положение и материалното равнище. Възможно е да получите нови и интересни предложения, но звездите съветват да не бързате с новите инвестиции – по-добре е да ги отложите, защото във финансов план, денят е рисков.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 септември 2019

За представителите на вашия знак днешният ден може да внесе доза объркване, затова се доверявайте единствено на своя усет. В контактите с партньори и близки хора не проявявайте доминантност или излишно покровителство, защото няма правилно да ви разберат. Търсете консенсус в отношенията.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 септември 2019

Телците ще са заети с битови и домашни задачи. Възможно е отдавна неразрешени проблеми в семейството да изплуват с пълна сила и да заявят себе си по един категоричен начин. Заемете се с този проблем и не отлагайте повече. Ако е нужно организирайте членовете на семейството за съвместното разрешаване на проблема.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 19 септември 2019

Ден на подем и творческа активност, който може силно да повлияе на професионалната дейност и кариерата. Приложете своите способности и таланти и ще постигнете превъзходен резултат. Съществува възможност да създадете нещо ново и необикновено. В личният живот бъдете също новатори.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 20 септември 2019

Днес планетите са благоприятно настроени към вашия личен живот. Необвързаните ще имат много добри възможности за флирт и любовни авантюри, които могат в бъдеще да прераснат в сериозни отношения. За обвързаните денят обещава радост от интимната близост и положителни емоции.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 21 септември 2019

Съботния ден ще ви изкушава да оставите всичко и да се отдадете на любимо занимание. Има въпроси, които е добре да обсъдите и да не ги отлагате във времето. Организирайте деня си и свършете нужното, а следобеда и вечерта бъдете сред приятели и се забавлявайте. Днес имате нужда от малко повече шум и суета.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 22 септември 2019

Време за семейството и децата. Така може да се определи неделният ден за вас. Обърнете внимание на близките, като внимавате да не проявявате излишни амбиции, особено по отношение на децата. Уважавайте тяхното мнение и пространство, без да налагате своите очаквания и разбирания.