Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 11 ноември 2019

Въпреки желанието ви да бъдете спонтанни и неконвенционални, днес е добре да се придържате към съществуващите правила и общоприети порядки. Така ще постигнете по-добри резултати и няма да си навлечете неприятности. Тази потребност може да изявите в интимната сфера, където ви се предоставя поле за импровизации.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 12 ноември 2019

Емоционални сте и тази енергия преобладава в две посоки. Във взаимоотношенията с половинката може да ви изиграе лоша шега, ако се опитвате да изясните семейни въпроси и отношения днес. В работата – работи във ваша полза. Изостря вашата чувствителност и ви носи съвършен усет за посоката и развитието на обстоятелствата.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 13 ноември 2019

Ако сте възнамерявали да отправите свои предложения или искания към ръководители и колеги, сряда е вашият ден. Ще срещнете нужното внимание и разбиране, както и ще получите желаните възможности за реализиране на бъдещите ви идеи. Ако не ви достига присъствието на половинката днес, заложете на приятели и удоволствието от изкуството.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 14 ноември 2019

Четвъртък ще премине по-спокойно от очакванията ви. Ще съумеете добре да организирате и разрешите задачите си. Бъдете умерени в преценките, защото склонността към надценяване може да ви подведе. Планирате пътуване, с чиято организация трябва да се ангажирате лично.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 15 ноември 2019

Днес сте много активни и се радвате на завидно физическо състояние и форма. Захващате повече от обичайно неща и ще съумеете да ги довършите. Петък ви провокира към новаторство и експерименти. Нетрадиционните ви идеи ще срещнат благоприятна почва, за това ги представете на съответните хора.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 ноември 2019

Предстои ви среща или запознанство, което може да постави начало на любовна авантюра. Внимавайте с излишните разходи днес, защото може да ви се наложи да обезпечавате и допълнителни нужди. В работата сте спокойни и уверени, но ако имате амбиции за развитие в кариерата ще е добре да обмислите нова стратегия.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 ноември 2019

Не се чувствате достатъчно стабилни. Очакванията на близките ви са големи, а нуждата от почивка ви кара да търсите по-спокойни занимания и обкръжение. Не влизайте в конфликт с тях, а предприемете съвместно пътуване или посетете ваши стари приятели, така ще се откъснете от рутинната и ще се разсеете.