Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 22 юли 2019

Днешният ден е благоприятен за контакти, делови срещи, оформяне на документи и успешни инвестиции. През втората половина на деня са възможни някои недоразумения, затова възприемайте ситуацията без излишни емоции. За необвързаните, денят обещава добри възможности за запознанства и лични срещи.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 23 юли 2019

Днешният ден не е препоръчителен за лична инициатива или начало на проект. Позицията ви трябва да е съобразена с другите и далеч от лидерската. Доверете се на колеги и партньори за важните неща. Набелязаните индивидуални цели ще може да реализирате в друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 24 юли 2019

Денят обещава добри възможности за финансови доходи или изгодни покупки. Добре е деловите срещи да осъществите в първата част от деня, когато концентрацията и общото ви състояние е много добро. През останалата част ще ви се наложи да обърнете внимание на ваши близки и да разрешавате въпроси с тях.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 25 юли 2019

Пригответе се за възможни проблеми в личния живот и неблагоприятни професионални промени. Не е изключен конфликт с ръководството, а неочаквани новини могат да ви извадят от равновесие и да рефлектират върху самочувствието. Като цяло, добре е денят да прекарате по възможност по-дистанцирано и уединено.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 26 юли 2019

Грижите ви през днешния ден ще бъдат съпроводени с решителни действия. Не се притеснявайте да се сблъскате с проблем или непочтен партньор. Ще съумеете достатъчно ясно и точно да намерите правилното решение и да се справите със създалата се ситуация. Добре е да се доверявате повече на вътрешното си чувство.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 27 юли 2019

Днес творческите и сексуални импулси нарастват значително. Появява се възможност да преосмислите натрупания опит и да набележите планове за вашето бъдеще. Новите запознанства ще носят дълготраен характер и могат в последствие да се окажат важни за професионалната ви дейност.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 28 юли 2019

През днешния ден е възможно да възникне неловка ситуация, която да внесе определени промени в личния ви живот. Ще ви се наложи да отстоявате своите възгледи и да защитавате собствените си интереси. Не бива да се поддавате на чужди манипулации Постарайте се да бъдете максимално независими.