Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 14 януари 2019

Днес ще ви се наложи да взимате важни решения. Работата и задълженията ще бъдат повече от обичайно и трябва спокойно да планирате и действате. Не отлагайте, а се съсредоточете върху належащото. Възможни са конфликтни ситуации от които може да излезете благодарение на откровен и сърдечен разговор.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 15 януари 2019

Благоприятно време за планиране на предстояща дейност или събития. Добре е в тази си дейност да въведете нови идеи и стратегии за действие. Съветите на приятели или роднини ще ви окажат неоценима помощ, за това не ги пренебрегвайте, а им се доверете. Вечерта обещава да бъде вълнуваща и романтична.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 януари 2019

Благоприятен ден за проявяване на собствените таланти и творчески планове. Работата ви спори, а общуването е пълноценно и обогатяващо. Днес ще бъдат забелязани вашите идеи, а възгледите ви ще бъдат приети. Подходящо време за стартиране на начинания. Посещенията на културни мероприятия ще допринесат също за доброто ви настроение.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 януари 2019

През днешният де е важно Телците в никакъв случай да не се отказват от започната дейност и да отстъпват назад. Склонни сте да спрете пред първата изникнала трудност днес, а тя няма да попречи да постигнете желаното. Четвъртък ви призовава да проявите повече оптимизъм и вяра в собствените възможности.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 януари 2019

Денят ще бъде изпълнен с делови срещи и общуване, но това няма да ви донесе нужното удовлетворение. Емоционалният фокус ви прави твърде чувствителни към интимната сфера. Погледнете на деня от положителната му страна и организирайте вечерта си с приятели и близки – посетете концерт или театър заедно.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 19 януари 2019

Днес чувствата ви придобиват голяма дълбочина и сте много сензитивни. Избягвайте да се товарите с проблемите на другите, дистанцирайте се от негативна информация. Денят е благоприятен за творчество и контакти с най-близките хора. Посветете този ден на семейството, роднините и децата.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 20 януари 2019

Романтичната сфера е много активна в неделя за представителите на Телец и това може да доведе до много пълноценни съвместни преживявания и взаимна радост. Необвързаните могат да се надяват на успешни срещи и сериозни заявки за бъдеще. Не се суетете и не отказвайте покани и предложения в днешния ден.