Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 23 декември 2019

Денят е силен за интелектуални и творчески дейности. Дава ви мотивация за нови начинания и увереност в тяхната реализация. Обмислете добре идеите си и запознайте съответните хора с тях. В личен план бъдете по-умерени и не предявявайте твърде високи претенции към партньора.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 24 декември 2019

Вторник поставя под въпрос устойчивостта на приятелските отношения. Решаването на казус или възникнало противоречие могат да изправят вас и близък човек един срещу друг. Опитите да се наложи нечия позиция не е решение. Постарайте се първо да слушате и вниквате в опонента, а после да давате своето мнение.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 25 декември 2019

Постарайте се да сдържате своя стремеж към бързи промени и реформи в живота. Спонтанните ви постъпки, предприети под въздействието на временни настроения, могат да променят първоначалния ход на ситуацията. Така рискувате да я усложните и натоварите с излишни проблеми.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 26 декември 2019

В четвъртък представителите на вашия знак са много любознателни, възприемчиви към всичко ново и готови да поемат риск, без да се замислят за последствията. Възможно е да се сблъскате и с някои изкушения, които да изпитат волята ви. Наблюдавайте себе си и сами се убедете, кое е потребно и кое е плод на мимолетни желания.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 27 декември 2019

В петък активността ви е значитолно по-слаба, затова не планувайте много ангажименти и не давайте обещания, които трудно бихте изпълнили. Добре е да контролирате своите емоции и да не им позволявате да засегнат близките ви с твърде силни думи или прибързани констатации.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 28 декември 2019

Добър ден за промени, свързани с вашия имидж. Дали ще изберете промяна във външния вид или в стереотипа на своето поводение – това ще се отрази добре и ще ви обнови. Втората част от деня е възможно неочаквано да срещнете човек, срещата с когото може да разкрие нови неща за вас.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 29 декември 2019

Ориентирани сте в посока подобряване на материалното благосъстояние, и идеите ви в тази насока ще дадат резултат. Денят е благоприятен за активни физически натоварвания и организиране на групови занимания и развлечения, чийто инициатор трябва да сте вие. Не приемайте твърде лично мнението на околните.