Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 13 май 2019

Необикновената ви работоспособност ще обезпечи успеха и благополучието. Ако сте поели повече отговорности, то днес ще можете да ги изпълните. Денят е силен за тези, които се занимават с финанси, реклама или управляват собствен бизнес. А спечеленото ще инвестирате разумно, с вкус и по предназначение.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 14 май 2019

Силен индивидуализъм ще води представителите на вашия знак днес. Желанието да направите всичко по своему и да утвърдите уникалните си възгледи, може да не срещне нужното разбиране. Избягвайте излишният риск и не подхождайте хазартно в плановете и действията си.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 15 май 2019

Определена несправедливост по отношение на вашата личност може да предизвика силни емоции и да ви бъде трудно да я приемете. Това би отнело много от енергията ви, ако допуснете да се случи. Не търсете кой е крив и кой прав, а продължете уверено по своя път, без да пренебрегвате собствените си виждания и ценности.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 май 2019

В четвъртък вашата увереност е голяма. Вярвате, че сте в състояние да удържите и най-странните събития под контрол. Но е вероятно някои ситуации да ви се изплъзнат и това може да засили още повече вашето упорство. Оставете обстоятелствата сами да следват своя естествен ход.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 май 2019

Служебни задължения могат да изпратят мнозина на път днес. Денят е благоприятен за бизнеса ви и ще позволи успешно да приключите командировката. Но в личен план се очертава разрешаване на важни въпроси, където е добре да се придържате към добрия тон и желанието за консенсус.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 май 2019

Днес сте по-импулсивни и това може да ви въвлече в излишни спорове. Трудно ви е да организирате свободното си време, защото семейните ангажименти доминират. Нарасналата потребност от повече лично пространство и смяна на обстановката ще ви предизвика да бъдете активни в удовлетворяване на личните нужди.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 19 май 2019

Благоприятен ден за представителите на вашия знак, които активно ще могат да привлекат към себе си нови приятели и партньори. Днес са успешни контактите и пътуванията. Възможно е възникване на ново романтично увлечение, но честолюбието и излишната скромност може да възпрепятстват проявата на чувствата ви.