Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 14 януари 2019

В днешния ден се разкрива много добра възможност да поправите някои грешки и негативни тенденции в личния живот. Това може да е начин да съживите позабравено приятелство или да подбрите семейния климат. Неочаквано известие може да измени текущото ви служебно или обществено положение.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 15 януари 2019

Вторник ще ви зарадва с приятни срещи и позитивни хора. Ще се радвате на добри и конструктивни взаимоотношения и ще преживеете удоволствие от съвместната комуникация и дейност. Използвайте благоприятните тенденции на деня за съвместна дейност и колективни решения.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 16 януари 2019

Денят изправя Везните пред предизвикателството да повярват в себе си и да гледат на света по-оптимистично. Възможно е да почувствате, че всичко лежи само на вашите плещи и очаква само на вас. Дори и да е така, разполагате с добри възможности да се справите, но не спирайте да вярвате в себе си и в позитивните резултати, които ще последват.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 януари 2019

Неблагоприятен ден за представителите на Везни, ангажирани в бизнеса. Комуникацията и партньорствата трудно намират разбирателство днес. Възможно е и заниженият жизнен потенциал и умора да си казват думата. Помислете и планирайте нужната почивка, а вечерта се доверете на любимите хора.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 януари 2019

Днес Везните се радват на признанието на началниците си и уважението на своите колеги. Ако се нуждаете от тяхната подкрепа и разбиране – ще я срещнете. Действайте смело, сериозно и напористо. В личния живот ви очакват предстоящи промени, добре е да сте подготвени, затова проведете нужните разговори и уточнения с близките.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 януари 2019

Неблагоприятен ден за семейните отношения и любовните връзки. Склонността към рисковани действия може да ви подведе към необмислена авантюра, чиито последствия ще доведат до повече усложнения в личния живот. Постарайте се да намерите причините за семейни трудности и да ги разрешите съвместно с партньора.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 20 януари 2019

Благоприятен ден за общуване и любов. Романтичното настроение и очакваните промени ще ви помогнат да решите важни въпроси с партньора, както и да изкарате един наситен емоционално ден. Необвързаните могат да се радват на вниманието на противоположния пол, както и на възможността да създадат бъдеща връзка.