Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 март 2019

Понеделник е ориентиран към физическата активност и упражнения, също към активния отдих и развлечения. Не сте настроени работно затова се постарайте да организирате забавление с близки или приятели през свободното време. Но днес стремежите ви да осъществите глобални проекти могат да се обърнат против вас.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 март 2019

Днес тонуса и жизнанета енергия са на високо ниво и се чувствате способни да се справите с всичко. Не е изклчено да ви се отдаде да подобрите своето финансово състояние и обществено положение. Проявите на прекомерна упоритост и излишна настоятелност не се препоръчват в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 20 март 2019

Силен ден за търговия или закупуване на придобивка. Умението ви да убеждавате днес е силно представено и няма да срещнете противоречия или неразбиране в комуникацията. Лесно може да постигнете целите си, защото и малкото думи от вас се приемат с лекота от околните. Но в личния живот и с интимния партньор бъдете внимателни.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 21 март 2019

Днес сте по-малко сговорчиви и доста категорични, което може да отключи трудности в работата ви. Критиката също не е добра стратегия. Проблемите в работата ви искат вашето решение, затова потърсете истинските причини и не го отдавайте единствено и само на колеги и външни фактори.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 22 март 2019

Благоприятното разположение на звездите ще ви позволи днес да блеснете със своите способности и да разкриете своите таланти. Но тайни недоброжелатели няма да липсват, затова избягвайте излишната доверчивост и наивност към хората и не разкривайте своите планове пред всеки. Днес ще бъдете оценени, но ще трябва и да се пазите.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 23 март 2019

Прекрасен ден за активност в сферата на професионалната дейност, търговските операции и творческите търсения. Пътувания и срещи, свързани с разширяване на дейността, ще донесат положителни резултати. Духовната сфера и търсения също е активна, затова потърсете и посетете семинар или сбирка, близки на вашите разбирания.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 24 март 2019

Днес представителите на Везни могат да срещнат определени проблеми в семейството. Не се опитвайте де ги решите сега, защото е възможно да бъдете подведени и да направите компромиси, за които по-късно да съжалявате. Дайте си време и дайте време на половинката за важните разговори.