Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 22 юли 2019

В понеделник представителите на вашия знак ще се радват на внимание и приемане от страна на околните. Срещите и работните обсъждания са успешни, а проектите и идеите ще намерят правилния човек за реализацията им. Бъдете активни и се доверете на събитията и обстоятелствата такива, каквито са.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 23 юли 2019

Светъл и успешен ден за представителите на вашия знак. Енергийното ви ниво е високо, чувствате се изпълнени с воля и оптимизъм. Като зодия, силно свързана с обществените процеси, и днес не ви убягва от ума всяка тенденция и възможност за професионално развитие и разширяване на дейността.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 24 юли 2019

Денят ви вдъхновява с романтични пориви и емоционално вълнение. Ще се впечатлявате от красотата около вас, както и възможността за флирт и приятни забавления. В работата е добре да бъдете по-концентрирани, защото имате неотложни задачи, които не търпят отлагане. Оставете забавленията за втората част от деня.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 25 юли 2019

Някои неразрешени семейни въпроси и проблеми с пълна сила те ще припомнят за себе си. Ще трябва да правите избор в решението си, бъдете мъдри и внимавайте да не игнорирате правилната страна. Подкрепете децата в техните намерения, но не влизайте в коалиция с тях срещу партньора.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 26 юли 2019

Края на работната седмица ви вдъхновява да пътувате. Очаквате почивката с нетърпение. Изпълнени сте с енергия и позитивни очаквания, и днес може да предприемете вълнуваща екскурзия. Не влизайте в излишни работни спорове и дискусии, денят не е силен за групова дейност и професионално развитие.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 27 юли 2019

Обмисляте финансова инвестиция или закупуване на някаква придобивка. Проучете по-внимателно и други финансови предложения и възможности, защото това, на което сте се спрели може да не е най-доброто. Денят съветва да бъдете разумни и да избягвате неоправданите харчове.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 28 юли 2019

Изпитвате нужда да останете насаме със себе си и своите мисли. Шумните компании и сбирки само ще ви натоварят. Дори и партньорът ви да настоява за това, вслушайте се в своите потребности и необходимостта от лично пространство и дистанциране. Това ще ви помогне да релаксирате и да се почувствате добре.