Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 16 септември 2019

Днес бъдете бдителни, не взимайте важни решения, а изчакайте. Възможни са някои промени във финансовото положение, но дали ще са нагоре или надолу – зависи единствено и само от вас. Обстановката в семейството не е много благоприятна. Трудно ще срещнете разбиране от близките.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 септември 2019

Днес напрежението обхваща вашата лична сфера. Склонни сте да проявите доминантност или да изисквате повече от възможното. Балансирайте очакванията си и нека те бъдат реалистични, сроковете – също. Вашите планове ще се реализират, стига да подходите поетапно към тях, без излишно бързане.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 септември 2019

Провокативен ден за Везните. Предразполага към изясняване на отношения и уточняване на събития. Ако влезете прекалено дълбоко в този процес е възможно той да провокира и спорове. Дръжте на цялостната картина и се стремете да не изпадате в крайности. Дайте си почивка и организирайте приятно вечерта си.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 септември 2019

През първата половина на деня без особени усилия ще можете да се справите с професионалните си задачи. През втората може да очаквате нови запознанства, романтични увлечения и любовни приключения. Чудесните ви организаторски способности ще ви помогнат да сплотите около себе си единомишленици.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 20 септември 2019

В петък може да се сблъскате с проблеми в личния живот. Привличате противоречия и спорове не са изключени. Трябва разумно да подходите към всеки един проблем днес, да търсите конструктивно решение и компромис. Постарайте се да бъдете малко по-критични към своите недостатъци, а не към тези на другите.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 21 септември 2019

Някои нерешени проблеми ще напомнят за себе си, като ще ви провокират към решителни действия. Но запазете своите граници и не включвайте в своите планове партньори и близки. Денят не предполага добри резултати от колективни действия, защото взаимоотношенията днес се градят по-трудно.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 22 септември 2019

Възможно е в неделя да ви се разкрият нови перспективи и да получите примамливо предложение, но към него се отнесете предпазливо. Възможно е да бъдете подведени от невярна информация или условията да се окажат различни от първоначалните. Споделете с близките си хора и обсъдете внимателно това заедно.