Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 13 май 2019

Днес представителите на вашия знак ще бъдат привлечени от лични ангажименти. Ще се наложи да взимате важни решения, в които е добре да утвърдите добрите взаимоотношения и стабилността на семейните връзки. Не допускайте материалните ценности да надделеят над емоционалните.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 14 май 2019

Днес сте склонни открито да изразявате стремежа си към лидерство и власт. Възможни са прояви на излишна упоритост и завишени очаквания към околните. Фокусирайте вниманието си върху самата цел и възможните пътища за реализацията й. Не върху проблемите и компетентността на хората.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 15 май 2019

Изпитвате силна потребност от близък, душевен контакт с партньора и сте готови да засвидетелствате своята любов. Но не винаги ще могат да ви отговорят със същото. Емоционалните ви нужди ще срещнат приемане и разбиране от страна на близките, но няма да могат да нарисуват пъстрата дъга на очакванията ви.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 16 май 2019

Представителите на вашия знак са откривателски настроени в четвъртък. Способни сте да намерите нещо оригинално или никому неизвестно, дори и в тривиални обстоятелства. Одухотворявате и създавате положителна енергия около всяка ситуация. Това ще ви спечели множество симпатии и интерес от страна на околните.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 май 2019

Постарайте се да приключите натрупалите се от миналото задачи, дори желанието ви да работи по посока на нови предизвикателства. Вашата работа и професионализъм ще бъдат наблюдавани, а лоялността и доверието – оценявани. В днешният ден е добре да бъдете изцяло отдадени на работата си.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 май 2019

За някои от вас днешният ден може да е повод за душевни вълнения. Възможно е несподелена любов да ви подтиква към усамотение и избягване на социалния живот. Склонни сте да преживявате дълбоко романтичните чувства, но ролята на тиха жертва ще се играе докато не ги разкриете и заявите.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 май 2019

Краят на седмицата ви зарежда със свежи сили, оптимизъм и творчески заряд. Спонтанни и уверени, печелите симпатии и доверие от обкръжението, а усилията ви биват оценени. През днешния ден може да споделите и най-смелите си идеи, както и да поставите начало на творчески планове.