Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 16 юли 2018

Изпитвате остра нужда от промяна и по-голяма свобода в действията си. Но не прибързвайте днес да изисквате и действате в тази посока. Вероятен е конфликт, защото няма да бъдете разбрани и приети от околните и това ще ви изнерви допълнително. Днешният ден може да бъде успешен, ако се доверите на сигурните партньори.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 17 юли 2018

Вторник е благоприятен ден за Водолеите. Всякакви въпроси от финансов характер, както и финансови постъпления, може да разрешавате в днешния ден. Възможни са придобивки, които обещават да бъдат добри капиталовложения. Комуникацията днес е на ниво за вас и всякакви разговори, било то делови или лични, ще ви носят успех.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 18 юли 2018

Обмисляте начинания, свързани с кариерата и професионалната ви реализация. Възможно е това да е свързано с нова работа или назначение. Изпитвате определени разочарования на съществуващото си място и мислите ви са в посока на новото. Съветът е не прибързвайте с напускане, преди да сте се убедили в предимствата на новото.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 юли 2018

Възможно е в днешния ден да разкриете нещо, което е било пазено в дълбока тайна и то да стане достояние за вас. В същото време деня не е благоприятен за дейности с държавни институции и хора на ръководни позиции. Емоционални сте и това ще ви пречи на конструктивния диалог.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 20 юли 2018

Днес притежавате нужната сила и увереност при уреждане на работни въпроси и професионални задачи. Убедителни сте и влагате много воля. Приятелите ви днес ви подкрепят и са вашия коалиционен партньор, при разрешаване на възникнали проблеми. Днес срещите и разговорите с децата са ползотворни и позитивни.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 21 юли 2018

Днес сте творчески настроени, открити за нови приключения и силно интуитивни. Благоприятен ден за посещение на театър, концерт или кино, както и за нови начинания. Възникналите въпроси може спокойно да решите, като се доверите на вътрешното си усещане и не подлагате проблема на логичен анализ.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 22 юли 2018

Чудесен ден за почивка, пътувания и разходки сред природата. Всичко живо и красиво днес ви зарежда с оптимизъм и добро настроение. Възможно е стари притеснения да ангажират ума ви, но днес не е денят за тяхното решение. Изберете да бъдете извън дома, с приятни хора и позитивни очаквания.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук