Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 септември 2019
  • ВТОРНИК - 17 септември 2019
  • СРЯДА - 18 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 септември 2019
  • ПЕТЪК - 20 септември 2019
  • СЪБОТА - 21 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 16 септември 2019

Благоприятен ден, носещ поддръжка от страна на покровители и партньори. Можете да им се доверите и да получите нужната помощ. Също така, без усилия ще можете да осъществите много изгодни проекти. Не протакайте и не отлагайте, мислете бързо и приемете предложените изгодни условия.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 17 септември 2019

Ново запознанство или известие могат да променят вашия образ за живота. Ще погледнете на него от доста по-различен ъгъл и ще ви се наложи да взимате важно решение по един нов начин. Хаотичността и песимизмът могат да ви попречат върху реалната оценка на ситуацията. Концентрирайте се и вярвайте в себе си.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 18 септември 2019

Много благоприятен ден да приключите, финализирате нещо, което отдавна сте започнали. Не очаквайте, обаче признание и аплодисменти от страна на обкръжението. Достатъчно е да вярвате във вашите планове, както и да сте удовлетворени от крайните резултати. Бъдете уверени и непоколебими в действията си.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 септември 2019

Жизненият ви тонус днес има тенденция към снижаване. Възможни са негативни събития в отношенията с обкръжаващите, затова очертайте по-солидни граници и не позволявайте на другите да ги нарушават. В четвъртък е добре да планирате спокойна и неангажираща романтична вечер.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 20 септември 2019

Проявите на амбиции и доминантност в отношенията с обкръжаващите, също така желанието да бъдете лидери и прекалената самоувереност, могат да предизвикат доста трудности в днешния ден от страна на близки и роднини. В работата също е добре да бъдете по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 21 септември 2019

Днес значително нараства личното ви присъствие и авторитет, което създава добри условия за положителни промени в работата и служебното ви положение. Възможно е да срещнете нови хора, които да ви насърчат с интересни идеи и да влязат устойчиво в живота ви. Не бягайте от належащите промени, а ги прегърнете с желание и ентусиазъм.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 22 септември 2019

Последният ден от седмицата е ориентиран към интимния ви живот и взаимоотношенията с любимия човек. Ден на преоценка и размисъл, в който може успешно да поставите начало на лична промяна. Обновете личните си отношения и променете онова, което вече не работи добре за вас и близките ви.