Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 23 декември 2019

Днес сферата на интересите е активна и ще можете да пожънете успех в дейности, които ви предоставят повече свобода на действие и ви позволяват да приложите своята изобретателност и оригиналност. Чудесно можете да се справите също в аналитичната и научна сфера.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 24 декември 2019

Обществената и социална сфери днес се колебаят. Възможна е смяна на интересите, както и промени в социалния ви статус. Това може да се прояви и сред кръга от приятели, където нови лица да пренаредят листата ви. Полезно е да влезете и заявите себе си в нов социален кръг.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 25 декември 2019

Нараства чувствеността и потребността от любов, които могат да ви отправят на необикновено романтично приключение. Всяка нова емоция ще ви възроди и активизира. При обвързаните, общувайки с брачния партньор, проявете повече интерес към неговите възгледи за живота и споделете желанията му.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 26 декември 2019

Плановете ви за живота през настъпващата година могат да удивят със своята неочакваност брачният партньор. Което може да внесе в семейството някои разногласия. Запознайте и добре обсъдете своите намерения с половинката. Не я поставяйте пред свършен факт. В тези отношенията днес е много важен диалога.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 27 декември 2019

Възможно е неразрешени проблеми в отношенията с близък човек от миналото да се появят на хоризонта. Това ще изиска вашето време и внимание, които сте планирали в друга посока. Не пренебрегвайте капризите на съдбата, а се постарайте да намерите добро решение, при така създалите се обстоятелства.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 28 декември 2019

Благоприятен ден във финансово отношение и в работа по битови задачи. Не се отвличайте в дребни и незначителни неща, а се постарайте да се концентрирате върху най-значимото. В личен план ви предстои важно решение, което ще трябва да вземете сами и безпристрастно.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 29 декември 2019

Време за отдих и зареждане с нови сили. Нуждаете се от обновление и позитивни емоции. Организирайте деня съвместно с приятели и близки. Оставете проблемите и задълженията за друг ден. Погрижете се за физическото си състояние и проведете деня на любимо място и със специални за вас хора.