Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 22 юли 2019
  • ВТОРНИК - 23 юли 2019
  • СРЯДА - 24 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 25 юли 2019
  • ПЕТЪК - 26 юли 2019
  • СЪБОТА - 27 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 28 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 22 юли 2019

Благоприятен ден за разрешаване на финансови проблеми. Възможно е въпроси, свързани с материалното благополучие, да се наложи да ги решавате заедно с партньора. Не действайте самостоятелно и прибързано, вслушайте се в съветите на другите. Днес е важно да съхраните добрите отношения с висшестоящите.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 23 юли 2019

Днешният ден ще бъде активен и динамичен за много от вас. Вероятно е да възстановите застинали отношения с далечни роднини или приятели. Контактите във вторник могат да донесат много ползи и стабилност в бъдеще. Нараства уважението на обкръжаващите и се ползвате с голям авторитет.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 24 юли 2019

Разположение на звездите днес ще ви позволи да проявите своите способности на различни равнища. Нарастват възможностите за успех, комуникацията и бързината на мисълта са добри. Именно днес може да постигнете съгласие с партньора и да постигнете душевен мир и хармония.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 25 юли 2019

Днес избягвайте тежкото физическо и психическо натоварване. Съкратете общуването и го сведете до по-тесен кръг. Възможни са затруднения във връзка с нова дейност или преосмисляне на набелязаните вече цели. Големият обем работа може значително да снижи вашия жизнен тонус.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 26 юли 2019

Сферата на личния живот се характеризира с противоречиви тенденции. Възможно е да ви се наложи активно да остоявяте своя авторитет и гледна точка. Разгорещяването на страстите може да преобърне хода на събитията не във ваша полза. Затова не робувайте на своите амбиции, проявете нужното великодушие и умереност.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 27 юли 2019

Денят е благоприятен за социални дейности и контакти, а емоционалните срещи и връзки носят стабилна основа и дълготраен характер. Дали ще пътувате по работен ангажимент или за удоволствие, на път ви очаква успех. В съботния ден, далече от дома, ви се разкриват нови перспективи, затова се възползвайте от тази възможност.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 28 юли 2019

Трудности, с които сте се сблъсквали, днес могат да претърпят благоприятно развитие. Обстоятелствата работят във ваша полза. Но не бързайте да приемате предложения, преди добре да сте ги обмислили, защото някои от предложените условия могат да претърпят промени.