Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 12 ноември 2018

Денят е благоприятен за активна дейност и усвояване на нови знания или опит. Възможно е да търсите одобрение на своите планове и поддръжка от страна на влиятелни хора. Денят обещава да намерите нужната подкрепа, а молбите ви да бъдат удовлетворени. Днешният ден е особено благоприятен за хора, занимаващи се с творчески професии.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 13 ноември 2018

Кнфликтен ден. Възможно е днес трудно да постигнете консенсус с ръководители и колеги. Идеите ви трудно ще бъдат чути и възприети от тях, затова ако можете отложете важните разговори за друг ден. Постарайте се да заемете по-неутрални позиции във взаимоотношенията, като това важи и за личния ви живот.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 14 ноември 2018

Изострени са взаимоотношенията за представителите на Водолей. Приемате, че чувството за справедливост е нарушено и това провокира у вас опити за протст. С тази стратегия няма да имате успех днес. Постарайте се да не спорите, защото всеки има своята истина, както и аргументирани основания за позицията си.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 15 ноември 2018

Днес сте прекомерно емоционални. Трудно овладявате добрия баланс, на който обикновено разчитате. Не е изключено недоизказани неща в личния живот да задържат у вас определено напрежение. Изяснете намеренията си и планувайте в близките дни сериозен разговор с половинката.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 16 ноември 2018

Ден, изпълнен с великодушие, общуване и душевно равновесие. Професионалната сфера е стабилна и изненади не се очакват. Ангажирани сте с рутинни дейности или дългосрочни проекти. Най-пълноценно е общуването с любимия човек, затова организирайте съвместно вечерта и си доставете радост.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 17 ноември 2018

Напрегнат и противоречив ден. Нови запознанства или срещата с влиятелни хора може да изиграе в живота ви важна роля, но само от вас зависи дали тя ще е положителна или отрицателна. Не е препоръчително да действате прибързано и твърде директно. Опитайте се да вникнете във всички детайли на предстоящите си действия.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 18 ноември 2018

Днешният ден носи двойнствени тенденции за представителите на вашия знак. Първата половина е крайно неблагоприятна за общуване с приятели и близки хора. Бъдете предпазливи и в романтичните авантюри – те могат да донесат нежелани последствия. Не бива да се водите от страстите си. Втората половина е успешна и позитивна, както за семейните, така и за професионалните дела.