Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 14 януари 2019
  • ВТОРНИК - 15 януари 2019
  • СРЯДА - 16 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 17 януари 2019
  • ПЕТЪК - 18 януари 2019
  • СЪБОТА - 19 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 20 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 14 януари 2019

Днес звездите препоръчват да бъдете внимателни и предпазливи, да избягвате ненужните разговори, защото няма да доведат до нищо конструктивно. Възможно е понеделник да се появят множество задачи, които не търпят отлагане и на вас ще ви се наложи да ги решавате едновременно.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 15 януари 2019

Благоприятен ден. Днес бъдете нащрек и не пропускайте изгодните възможности. Вторник позволява да бъдете убедителни и да реализирате успешни сделки. Ако сте планирали нови начинания – действайте смело. Времето е добро и за тези, които се учат, занимават се с наука или спорт. Тях също ги очакват отлични постижения.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 16 януари 2019

Сряда приканва представителите на Водолей да не губят чувството си за реалност, защото е възможно много проблеми да се изплъзнат от вашето внимание. Не разчитайте много на другите, както и не прехвърляйте отговорността изцяло на тях. Следете пряко всяко нещо, в което участвате и е свързано с вашата дейност.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 17 януари 2019

Днес ви очакват добри новини и приятни срещи. Не се затваряйте и самовглъбявайте в себе си, а се отворете към хората и общуването. Вашата активност в обществената сфера би се радвала на популярност и признателност, защото хората ви уважават и ценят. Посветете деня и на семейството, родителите и своите деца.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 18 януари 2019

Благоприятен ден за работа, творчество и контакти. Социалният и обществен живот е активен и носи положително развитие както на вас, така и за плановете ви. Срещите с хората са наситени на положителни емоции и някои от тях могат да се превърнат в потенциални бъдещи партньорства.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 януари 2019

Днес сте по-дистанцирани и отчуждени от заобикалящия ви свят. Нуждаете се от почивка и усамотение. Във взаимоотношенията с близките проявявайте търпение и въздържане, защото изказаните думи няма да можете да върнете назад. Насочете своето внимание върху децата, защото те се нуждаят от вашето внимание.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 20 януари 2019

Благоприятен ден за представителите на Водолей. Позитивно настроение, оптимизъм и енергия изпълват вашата същност и всяко нещо, с което се захванете, бързо и успешно ще реализирате. Неделния ден може да запали позабравен огън в личните отношения, както и да срещнете любими хора от миналото, които отдавна не сте виждали.