Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 13 май 2019
  • ВТОРНИК - 14 май 2019
  • СРЯДА - 15 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 16 май 2019
  • ПЕТЪК - 17 май 2019
  • СЪБОТА - 18 май 2019
  • НЕДЕЛЯ - 19 май 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 13 май 2019

Обществено активни сте и увлечени от хуманни каузи. Понеделник обещава да ви даде нужните сили и енергия, за да реализирате своите идеи. Увличате хората след себе си сте склонни да поемате отговорност и за чуждите действия. Споделете ангажиментите с партньори и разпределете оптимално дейността.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 14 май 2019

По-емоционални и лабилни сте във вторник. Незначителни неща ви правят силно впечатление и виждате в тях проблем, а не решение. Това може да се отрази на самочувствието и мотивацията ви. Обградете се с позитивни хора и обстоятелства. Игнорирайте негативизма в различните му прояви.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 15 май 2019

Мечти за далечно пътуване вълнуват въображението ви. Изпитвате потребност от разнообразие, нови впечатления и усещания. Висши идеали могат да ви подтикнат към духовно търсене на житейските истини. Екзистенциалните и ментални стремежи ще можете да удовлетворите, започвайки пътуването от себе си.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 16 май 2019

Днес, като никога преди, може да поставите за разглеждане проблема за смисъла на живота и избора на бъдещ път. Възможно е това да бъде силно насочено към децата ви и развитието им. Но в желанието си да бъдете стожери на тяхното бъдеще, си задайте въпроса дали този проблем не стои пред самите вас.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 17 май 2019

Днес може да приличате на първооткривател, разкривайки нови пътища в още неизследвани области. Но за да постигнете целите си ще ви се наложи да направите избор между имиджа, който представяте и професионализма си. Между силата на ефекта от действията ви и тяхната практична реализация.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 18 май 2019

Изконната тема за мъжкото и женското начало могат силно да ви вълнуват днес. Да правите изводи за тяхното развитие във времето, за промените в ролевите стереотипи, ползите и недостатъците от тях. Едно е сигурно, теорията е добър опит за внасяне на яснота, но приятна вечер с приятели от двата пола, ще ви даде най-точните отговори.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 май 2019

Добре е представителите на вашия знак да запазят определена дистанция в работата и отношенията. Не се въвличайте пламенно и активно в проектите, защото това ще ви натовари излишно, както с повече отговорности, така и с очаквания. В комуникацията също е добре да бъдете по-резервирани.